• Latviešu dizainere radījusi tērpu kolekciju sadarbībā ar pasaulslavenu sporta zīmolu

    Mode
    Elza Krūmiņa
    3. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes attēls
    Latviešu dizainere Katja Šehurina Rīgas Modes nedēļā demonstrēs savu jauno kolekciju. Šoreiz dizainere ir apvienojusi sievisķīgu eleganci ar sportiskiem motīviem.

    Katja Šehurina modes entuziastiem šajā Rīgas Modes nedēļā ir sagādājusi īpašu pārsteigumu. Viņas radītais zīmols «BAÉ» ir izstrādājis tērpus sadarbībā ar sporta zīmolu «Adidas». Kā atzīst pati dizainere, šī sadarbība ir ļoti īpaša un nojauc jebkādas robežas, apvienojot eleganci un greznību ar spēku un sportu, ļaujot tam pārtapt drosmīgā, iedvesmojošā, bet ērti valkājamā ielu modes apģērbā. ADIDAS misija ir būt labākajam sporta zīmolam pasaulē. «Viss, ko mēs darām sakņojas sportā. Sports spēlē neizsakāmi svarīgu lomu arvien vairāk cilvēku dzīvēs spēles laukumā un ārpus tā. Tas ir centrs ikvienai kultūrai un sabiedrība, un ir mūsu veselības un laimes pamatā,» stāsta dizainere.

    Katjas zīmols «BAÉ» aptver ilgtspējīgas greznības vīziju un ir «lēnās» modes aizstāvis, kas nebaidās izaicināt ātrās apģērbu modes tendences. Zīmola radītie tērpi ne tikai demonstrē nerimstošu eleganci, bet arī rūpējas par ekoloģiju, katru apģērbu radot ar ilgmūžīgiem siluetiem. Savukārt sporta zīmols «Adidas» jau izsenis ir pazīstams kā ilgtspējīgs un atbildīgs apģērbu ražotājs. Katjas Šehurinas zīmola un «Adidas» sportiskos tērpus demonstrēs Latvijā atzīta un labi zināma stiliste, modele Sintija Selicka.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē