• Viegls fillera pieskāriens, un tu jau patīc sev daudz labāk!

    Reklāmraksts
    24. novembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Kura sieviete gan negrib skaisti izskatīties? Un kas to spēj vēl labāk nodrošināt, ja ne hialuronskābes filleru metode? Jāatrod tikai tas, kas ir vajadzīgs tieši tev, lai visi apkārt izsauktos – wow!

    DR. TATJANA ĻIŅOVA, DERMATOLOĢE, IMUNOLOĢE, VESELĪBAS CENTRA 4 DERMATOLOĢIJAS KLĪNIKA, ANTI-AGING INSTITŪTS, CAPITAL CLINIC RĪGA

    Kad ir īstais laiks filleriem?

    Viss ir atkarīgs, kādu rezultātu ar pildvielām jeb šķidrajiem implantiem vēlamies iegūt. Tie ļauj modelēt sejas ovālu, sniedzot liftinga efektu, tie var gaisināt kādu sejas nepilnību, piemēram, sejas vaibstu asimetriju, lūpu apjoma zudumu, neizmantojot plastiskā ķirurga skalpeli, uzlabot ādas kvalitāti un/vai izdzēst no sejas pirmās novecošanas pazīmes, ļaujot ilgāk saglabāt jauneklīgu izskatu.

    Kad uzsākt anti-aging jeb pretnovecošanas terapiju ar pildvielām – tas atkarīgs no katras sievietes individuālajām īpatnībām. Kāds ir sievietes ģenētiskais fons? Kāds ir ādas tips? Vai ir citi novecošanu veicinoši ārējie faktori, piemēram, smēķēšana, hronisks stress un blakusslimības? Visi šie faktori var ietekmēt terapijas plāna izvēli un laiku, kad to sākt īstenot. Pirmās novecošanas pazīmes – ādas mitruma zudums, mīmikas grumbiņu parādīšanās – veidojas 25–30 gadu vecumā. Taču mēs katra esam citāda, un, ja sieviete ir aizdomājusies par skaistuma procedūrām, iesaku vispirms doties pie ārsta – estētiskās medicīnas speciālista – un kopīgiem spēkiem izlemt par nepieciešamo procedūru apjomu. Protams, ņemot vērā katras personīgos novecošanas marķierus un rezultātu, ko sieviete vēlas sasniegt. Speciālista konsultācija ir ļoti svarīga, jo tajā tiek izskaidrotas gan ādas novecošanas īpatnības, gan mūsdienīga pieeja problēmzonu korekcijai.

    Kāpēc ir svarīgi domāt par savu izskatu ilgtermiņā?

    Savlaicīga novecošanas pazīmju korekcija ļauj sievietei ilgāk un arī vieglāk saglabāt savu labāko gadu izskatu. Preventīvi uzsākot terapiju ar hialuronskābes filleriem, mēs nostiprinām sejas ādas un zemādas struktūru, tā palēninot arī pašu novecošanas procesu un attālinot vizīti pie plastikas ķirurga.

    Mēs visi novecojam, novecošanai tiek pakļauta ne tikai sejas āda un mūsu zemādas struktūras, bet arī skeleta kauli. Jo savlaicīgāk sākam par sevi rūpēties, jo veiksmīgāk varam saglabāt šo struktūru funkcionalitāti un ilgāk baudīt savu estētisko izskatu.

    Turklāt kliedēšu mītus par procedūru radīto diskomfortu – lielākā daļa tiek veiktas bez papildu atsāpināšanas, jo tā vienkārši nav nepieciešama. Procedūras laikā diskomforts tiek samazināts līdz minimumam. Vairumā gadījumu pēc tam nav vajadzīgs laiks rehabilitācijai, līdz ar to sieviete var turpināt savas ikdienas gaitas.
    Atkarībā no pildvielas veida iegūtais efekts saglabājas no sešiem mēnešiem līdz diviem gadiem. Kontūrplastikas efekts ar pildvielām ir tūlītējs un pieaug mēnesi pēc procedūras veikšanas.

    Arī uzturēt iegūto efektu ir vienkāršāk, laikus atjaunojot pildvielas. Bet ir jāatceras, ka ādas novecošanas procesu veicina smēķēšana, alkohola lietošana, miega trūkums, pārmērīga sauļošanās un stress. Mainot dzīvesveidu, ilgāk saglabāsies arī labais izskats.

    Kas ir perfekta rezultāta pamatā?

    Ārsta – estētiskās medicīnas speciālista – konsultācijas laikā tiek veikta sievietes sejas analīze, tiek ņemtas vērā viņas vēlmes un, kopīgi sadarbojoties ar pacienti, speciālists izstrādā ārstēšanas plānu. Speciālists vienmēr paskaidro, kurā posmā un kādas sejas nepilnības tiks koriģētas, kāpēc tiek ievērota tieši šāda secība, ar kādu pildvielu daudzumu konkrēto efektu panāksim ilgtermiņā. Tāpat tiek ņemta vērā, piemēram, sievietes vēlme neizskatīties dusmīgai vai drūmai, bet pievilcīgākai vai jaunākai. Ņemot vērā visu šo informāciju, tiek pieņemts lēmums par pakāpenisku pretnovecošanas terapijas veikšanu. Turoties pie plāna, ieguvēji ir abi: ārstam ir vieglāk turpināt terapiju, savukārt pacients ar mazākiem finanšu līdzekļiem iegūst noturīgāku un pievilcīgāku izskatu.

    Vairāk informācijas: www.juvederm.lv

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē