Abonē SANTA+ un saņem astrologa prognozi savam nākamajam gadam!
ABONĒT!
  • Vieglas, ar UMAMI bagātas receptes no Kikkoman

    Reklāmraksts
    17. septembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Rudens parasti nāk ar vēsākiem laika apstākļiem un intensīvāku darba grafiku, tādēļ maltītes parasti cenšamies izvēlēties sātīgas un ātri pagatavojamas.

    Vēlamies Jums piedāvāt trīs krāsainas un bagātīgas receptes, izmantojot KIKKOMAN produktus. Šīs būs vieglas pamācības kā ātri pagatavot maltīti, kas ir bagāta ar umami jeb piekto garšu!

    Vistas Stir-Fry ar sojas mērci, apelsīnu un ingveru

    4 porcijas, 10min

    Sastāvdaļas:

    • 3 ēdamk. KIKKOMAN dabiski raudzēta sojas mērce
    • 1 tējk. sinepes
    • 2 ēdamk. medus
    • 3 ēdamk. apelsīnu sula
    • 1 tējk. ingvera sakne, rīvēta
    • 500g atkauloti vistu šķiņķīši, sagriezti strēmelītēs
    • 3 ēdamk. augu eļļa
    • 50g zemesrieksti
    • 75g cukurzirņu pākstis
    • 1 paprika, attīrīta un sagriezta
    • 100g sparģeļi, sagriezti

    Teriyaki olu nūdeles ar liellopu gaļu

    4 porcijas, 10min

    Sastāvdaļas:

    Stir-Fry dārzeņi ar kraukšķīgām nūdelēm

    4porcijas, 25min

    Sastāvdaļas:

    Nūdelēm:

    • Rapšu eļļa cepšanai
    • 150g smalkās rīsu nūdeles Vermichelli

    Mērcei:

    Dārzeņiem:

    • 150g cukurzirņu pākstis, pārgrieztas
    • 3 paprikas, attīrītas un sagrieztas
    • 1 sīpols, nomizots un plāni sagriezts
    • 2 burkāni, sagriezti salmiņos
    • 150g mazās kukurūzu vālītes, pārgrieztas

    KIKKOMAN – pievieno dzīvei garšu!

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē