• Vēl vairāk mākslīgā intelekta jaunajos Samsung AI TV

    Reklāmraksts
    24. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Televizora skatīšanās ir ļoti individuāla pieredze, un ir patīkami, ja ierīce ir tikpat inteliģenta kā tu, nodrošinot visspilgtākās emocijas un sajūtu par lieliski pavadītu laiku.

    Šī iemesla dēļ Samsung laidis klajā jauno AI TV sēriju, kur iebūvēti vēl jaudīgāki mākslīgā intelekta atbalstīti risinājumi, kas mācās ikreiz, kad skaties TV. Pateicoties inovācijām, jaunākās paaudzes televizori sniedz vēl nebijušu, personalizētu skatīšanās pieredzi, pielāgojot saturu skatīšanās apstākļiem un videi atbilstoši dažādajiem dzīvesveidiem un interesēm. Kā izvēlēties atbilstošāko?

    OLED – spilgtākas emocijas bez atspīduma

    Ja dzīve šķiet pārāk blāva, OLED sērijas televizori būs lielisks sabiedrotais, lai ikdienu padarītu krāsaināku un kontrastaināku. To nodrošinās unikālās OLED krāsu kartēšanas un spilgtuma uzlabošanas tehnoloģijas. Neatkarīgi no tā, vai rādīs intensīvi spilgtu vai tumšu ainu, NQ4 AI Gen2 procesors izmantos spilgtuma uzlabošanas tehnoloģijas, lai skaidri un detalizēti varētu saskatīt ekrānā notiekošo. Savukārt pašizgaismojošie pikseļi un jaunākās paaudzes procesors nodrošinās attēlu 4K izšķirtspējā, bet izcilā kvalitāte radīs satriecošu klātbūtnes efektu. Skatīsies savas iecienītākās filmas vai straumēsi jaunāko saturu – pieredze būs nevainojama un līdzināsies kino apmeklējumam.

    Būtiski, ka OLED televizori ir aprīkoti ar Samsung bezatspīduma tehnoloģiju, kas novērsīs saules radīto atspīdumu ekrānā, vienlaikus saglabājot izteiksmīgus melnās krāsas toņus un skaidru attēlu jebkuros apstākļos. Jaunākie OLED televizori būs aprīkoti arī ar tādām funkcijām kā Real Depth Enhancer un OLED HDR Pro, kas maksimāli uzlabos attēla kvalitāti. Ja esi videospēļu fans, ar Motion Xcelerator 144 H tehnoloģiju aprīkotais OLED televizors būs labākā izvēle.

    OLED televizoru klāstā pieejami divi modeļi – S95D un S90D – izmēros no 42 līdz 83 collām.

    Neo QLED – vēl daudzveidīgāka personalizācija

    Šajos Samsung televizoros ir iekļauts visprogresīvākais ar mākslīgo intelektu aprīkotais procesors, kas izmanto neironu tīklus, lai mācītos no katras TV skatīšanās reizes, optimizējot attēlu un skaņu. Jaudīgais procesors pārveido gandrīz jebkuru saturu satriecošā 4K izšķirtspējā, un ekrāns nodrošina nevainojamu kontrastu un īpašu krāsu precizitāti.

    Visjaunākais no šīs sērijas flagmaņiem ir Neo QLED 8K, kas iezīmē ievērojamu lēcienu mākslīgā intelekta atbalstītu televizoru jomā. Televizors ir aprīkots ar neironu procesoru (NPU), kas nodrošina divreiz lielāku ātrumu nekā tā priekšgājējs, kā arī astoņas reizes lielāku neironu tīklu skaitu – no 64 līdz 512, nodrošinot izcilas un izteiksmīgas ekrāna detaļas.

    Pateicoties mākslīgā intelekta atbalstītai attēla tehnoloģijai, ikviens Neo QLED 8K ekrānā redzamais kadrs kļūs izteikti skaidrs un dabīgs, izceļot vissīkākās detaļas – sākot ar sejas izteiksmēm, beidzot ar vissmalkākajām niansēm. Izmantojot 8K AI Upscaling Pro tehnoloģiju, TV raidījumi un filmas tiek pārveidoti tā, lai precīzi pielāgotos 8K ekrāna izšķirtspējai. Īpaša tehnoloģija uzlabos sporta notikumu un pārraižu skatīšanos, ātras kustības ekrānā padarot vienmērīgas un skaidras.

    Neo QLED 8K var lepoties ar mākslīgā intelekta funkcijām, kas saprot un pielāgojas lietotāja vajadzībām. Piemēram, AI Auto Game režīms automātiski ieslēdzas videospēļu spēlēšanas laikā, optimizējot vizuālo un skaņas kvalitāti, savukārt AI Energy režīms taupa enerģiju, neietekmējot attēla kvalitāti.

    Neo QLED 4K pieejams izmēros no 55 līdz 98 collām, savukārt Neo QLED 8K sērijai pieejami divi modeļi – QN900D un QN800D – 65, 75 un 85 collu izmēros.

    Labi sapratīsies ar citām mājas viedierīcēm

    Samsung jaunākie televizori pavisam vienkārši savienojas ar citām viedierīcēm. Tiklīdz ieslēgsi savu jauno televizoru, tas atpazīs un pieslēgsies esošajiem tīkliem un ierīcēm, nosūtot paziņojumu viedtālrunī. Savienošanās ir iespējama ar visām Samsung, kā arī citu zīmolu un IoT ierīcēm, kas atrodas mājās. Visu – no viedā apgaismojuma līdz drošības sensoriem – iespējams pārvaldīt no TV ekrāna, piemēram, pārraudzīt novērošanas kameru ierakstus, enerģijas patēriņu, laikapstākļu atjauninājumus un daudz ko citu. Samsung Knox drošības sistēma rūpējas, lai ikviena lietotne un platforma tiktu aizsargāta no kiberuzbrukumiem, nodrošinot privātu un drošu savienojamību.

    Arī skaņa ir svarīga!

    Samsung ir paplašinājis arī skaņas ierīču klāstu, jo arī tā ir ļoti būtiska izcilai skatīšanās pieredzei. Jauno produktu klāstā ietilpst Q sērijas Soundbar 990D, kas aprīkots ar inovatīvo Sound Grouping tehnoloģiju, nodrošinot pulsējošu, telpu piepildošu skaņu, kā arī mūzikas klausīšanos, izmantojot aizmugurējos skaļruņus, tādējādi netraucējot apkārtējiem.

    Tāpat Samsung radījis pilnīgi jaunu Music Frame skaņas sistēmu, kas apvieno augstākās kvalitātes audio ar māksliniecisku dizainu, kurš radīts, iedvesmojoties no Samsung The Frame televizora dizaina. Šī daudzpusīgā ierīce ļauj lietotājiem izvietot digitālos ģimenes foto vai mākslas darbus un vienlaikus klausīties mūziku.

    Materiāls tapis sadarbībā ar Samsung.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē