• Uzlādē savu Iphone jebkurā vietā – pārnēsājamais Iphone lādētājs

    Reklāmraksts
    24. februāris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Mūsdienu tehnoloģijas iet ne vien soli solī, bet pat vairākus soļus pa priekšu, un mūsu piepildītajai ikdienai piedāvā arvien jaunus un jaunus risinājumus, kas atvieglo ikdienu, ļaujot aizmirst par tādām ikdienišķām lietām, kā piemēram, telefona uzlāde. Bezvadu telefonu lādētāji, ārējās uzlādes ierīces, – sava telefona uzlādei varam izvēlēties dažāda veida un tipa ierīces, kas ļauj savā ikdienā justies brīvi gan ceļojumos, gan saspringtā darba dienā, gan sportojot un dodoties kādā aktīvākā piedzīvojumā.

    Jauna veida bezvadu pārnēsājams Iphone lādētājs, ar ko tehnoloģiju gigants Apple iepazīstināja savus pircējus nemaz ne tik sen, bija kā jauns papildu gadžets, ko tik uzticamie Apple firmas fani ātri atzina par labu esam.

    Ar ko tad šāda tipa pārnēsājamais lādētājs ir īpašs? Un kādi Iphone lādētāji pieejami tirgū, – par to šajā rakstā!

    Magnētiskais bezvadu lādētājs – kā tas darbojas?

    Pirmkārt, jāsaka gan, ka nosaukums ir nedaudz maldīgs. Atšķirībā no pārnēsājamās power bankas, kas prasa kontaktu ar vadu vien tās uzlādes laikā, taču pēc tam ļauj vairākkārt uzlādēt telefonu bez vadiem, magnētiskais bezvadu telefona lādētājs ļauj pašu viedierīci lādēt bez vada, taču pati lādēšanas ierīce prasa to pieslēgt strāvas kontaktligzdai.

    Taču tas ar ko šis Apple lādētājs atšķiras, ir iespēja savu viedierīci vienkārši pielikt pie magnētiskā lādētāja, un tā sāk uzlādi. Lādētājā iestrādātās magnētiskās spoles, kā arī jaunāko modeļu Apple viedierīcēs iestrādātie magnēti nodrošina to, ka ierīce, pielikta pie lādētāja, stingri turas, nenoslīd un uzlāde notiek ātri un ērti.

    Tā kā visām jaunākajām Apple viedierīcēm komplektācijā vairs nenāk strāvas adapters, tad šāda tipa Iphone lādētājs ir lieliska alternatīva. Tas, kas jāatceras,– pašai portatīvās uzlādes ierīcei nepieciešams Iphone lādētāja vads, uzlādi nodrošina Type C lādētājs.

    Tāpat arī, pirms šādas ierīces iegādes, vēlams noskaidrot vai Jūsu viedierīces ir saderīgas ar šādu uzlādes tehnoloģiju. Ne visas Apple ierīces atbalsta bezvadu magnētiskās uzlādes funkciju. Tirgū pieejami portatīvie Iphone lādētāji, kas ļauj uzlādēt vairākas viedierīces vienlaikus, kā piemēram, viedpulksteni vai bezvadu austiņas.

    Modeļi, kas piemēroti Apple ierīču uzlādei

    Šobrīd tirgū pieejami dažādi magnētiskie Apple ierīču lādētāji, kas savu darbiņu paveic tik pat labi kā oriģinālais Apple ražojums.

    Lādētājs Choetech H047 for Iphone 12 series/ 13 series

    Magnētiskais Iphone lādētājs ar gaumīga dizaina statīvu, būs lielisks aksesuārs, kas ātri pierādīs savu lietderību. Šis Iphone 12 lādētājs, kas būs saderīgs arī ar 13 sērijas modeļiem,  izmanto „QI“ tehnoloģiju, kas darbojas ar magnētiskās indukcijas metodi, savukārt LED indikators parādīs vai uzlāde noris veiksmīgi.

    Šis lādētājs ļaus brīvi izmantot telefonu arī uzlādes laikā, – skatīties videoklipus vai spēlēt spēles, turklāt pielāgojams leņķis ļaus novietot telefonu sev vēlamā novietojumā. Statīvs pārklāts ar skrāpējumu drošu silikona pārklājumu, kas pasargās lādētāju un viedierīci no slīdēšanas.

    Statīvs Choetech 2in1 Magnetic Holder Qi Wireless Charger for Magsafe

    Ātras uzlādes magnētiskais lādētājs ar oriģināla dizaina statīvu, īpaši ērts, jo vienlaikus ļauj uzlādēt 2 viedierīces, – telefonu un bezvadu austiņas (saderīgas ar magnētiskās uzlādes lādētāju) vai divus telefonus.

    Iphone 11 lādētājs, saderīgs arī ar Iphone 12 un Iphone 13 sērijas modeļiem. Lādētājs nodrošina spēcīgu magnētisko saķeri, tāpēc nebūs jāuztraucas par to, ka ierīce var noslīdēt. Statīvs ļaus viegli un ērti izmantot telefonu arī uzlādes laikā.

    Kur iegādāties lādētāju un citus aksesuārus savām viedierīcēm?

    Interneta veikalā 1a.lv atradīsiet savu Iphone lādētāju, kas būs piemērots tieši Jūsu viedierīces modelim. Plašs piedāvājums, kas ļaus izvēlēties saviem ikdienas paradumiem piemērotāko, turklāt katrs atradīs arī savam maciņam atbilstošāko variantu. Ienāciet 1a.lv un iegādājieties viedierīces un  to aksesuārus par vienmēr lieliskām cenām!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē