• Skaista un starojoša ik dienu

    Reklāmraksts
    14. decembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Lai sejas āda būtu svaiga un starojoša, nepietiek tikai ar kosmetologa apmeklējumu pirms svarīga pasākuma. Par to jārūpējas katru dienu.

    Sejas tīrīšana  obligāta

    Divas reizes dienā, no rīta un vakarā, jāveic sejas tīrīšana. Vakarā jānoņem dekoratīvā kosmētika, jāattīra no netīrumiem un atmirušajām epidermas šūnām, lai āda varētu atjaunoties un pilnvērtīgi veikt savas funkcijas. Ādas tīrīšanas līdzekļi jāizvēlas atbilstoši ādas tipam. Taukainai ādai piemērotas ir dziļi attīrošas putas vai gēls. Sausai ādai piemērots ir attīrošais pieniņš.

    Reizi nedēļā ieteicams veikt sejas ādas dziļo tīrīšanu, izvēloties skrubēšanu vai pīlingu. Ādas funkcija ir mitruma uzturēšana un aizsargāšana no ārējās vides, tāpēc ļoti svarīga ir tās mitrināšana. Pēc dziļās tīrīšanas sejai ieteicamsi uzklāt mitrinošu masku.

    Serums un krēms

    Kad āda ir rūpīgi notīrīta, uz sejas var uzklāt serumu. Serumi sejai ir efektīvi sejas kopšanas produkti, ko nodrošina tajos esošā augstā aktīvo vielu koncentrācija. Pēc struktūras tie ir viegli, ātri iesūcas ādā, lai nogādātu aktīvās vielas ādas dziļākajos slāņos. Pēc pāris minūtēm virs seruma parasti jāuzklāj krēms, lai rastos aizsargbarjera un nezustu ādas mitrums.

    Gan serums, gan krēms jāizvēlas atbilstoši ādas tipam, vecumam un problēmai, kuru jārisina. Serumi satur vitamīnus un augu ekstraktus, kuriem ir konkrēta iedarbība – ādas mitrināšana, barošana, grumbu izlīdzināšana, sejas ovāla nostiprināšana, kairinājuma novēršana. Mitrinošais serums jāuzklāj no rīta, bet serums ar prenovecošanās iedarbību – vakarā.

    Tā kā serumos esošās aktīvās vielas ir ļoti iedarbīgas,  nav ieteicams tos lietot pastāvīgi – ir bažas, ka āda pieradīs pie atbalsta un nespēs pati vairs veikt savas atjaunošanās funkcijas.  Atšķirībā no dienas un nakts krēmiem, kurus jālieto ilgstoši, serumus rekomendē lietošanai kursu veidā 1 līdz 2 mēnešus vienu vai divas reizes gadā.

    Palutināsim!

    Lai novērstu grumbiņu veidošanos un plakstiņu tūsku vai dziļos, tumšos lokus zem acīm, ieteicams izvēlēties kādu no īpašajiem krēmiem acu zonai.

    Vēlams arī ik pa laikam palutināt sejas ādu ar masku. To var pagatavot mājas apstākļos, izmantojot sasmalcinātas auzu pārslas, olas dzeltenumu, jogurtu, medu vai arī iegādāties gatavas salvešu maskas, kas ir ērti lietojamas.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē