• Sieviešu sandales – stilīgi un ērti

    Reklāmraksts
    25. aprīlis, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Kas ir patiesi viegli un ērti apavi? Tās noteikti ir dažādu formu un materiālu sieviešu vasaras sandales. Sieviešu sandales nozīmē ērtību, stilu un funkcionalitāti. Neatkarīgi no jūsu ģērbšanās stila, nodarbošanās vai dzīvesvietas ikvienas sievietes vasaras garderobē atradīsies ne viens vien sandaļu pāris. 

    Sandaļu dizaina pirmsākumi meklējami senajā Ēģiptē, robusto modeļu analogi nāk no Grieķijas un Romas gladiatoru apaviem, lai šobrīd pārdzimtu mūsdienīgos apavos, ko ar prieku valkā miljoniem sieviešu visā pasaulē. Lai arī runājot par sandalēm reti lieto apzīmējumu “klasisks”, tomēr šajā kontekstā tas varētu norādīt uz šo apavu spēju pastāvēt līdzās neskaitāmām modes tendencēm – viendienītēm un nekad nekļūt garlaicīgām. 

    Sieviešu vasaras sandales ir must-have aksesuārs, kas ne tikai papildina jebkuru garderobi, bet arī  piešķir tai universālu, plašu pielietojumu. Šajā sezonā populāras ir gan tradicionālās sandales, gan arī modernās un inovatīva stila modeļi. Tā kā izvēle ir plaša, mēs esam sagatavojuši īsu ceļvedi, lai palīdzētu jums atrast šīs vasaras ideālo pāri.

    • Sandales ar atvērtu papēdi ( slip-on mule stils)

    Populārs sandaļu modelis, kad apavam nav cietās kapes un kāja vienkārši tajā tiek ieslidināta. Šīs sandalēm nav cietas aizmugures un tajās viegli ieaut pēdu. Sandalēm raksturīgs atvērts dizains, kas ir tipisks slip-on mule stilam. 

    • Vieglas, atklātas un vienkāršas sandales ar platu papēdi (flip-flop stils)

    Šis stils ir ieguvis savu nosaukumu no skaņas, ko sandales rada, cilvēkam tajās staigājot, un tieši tāpat, kā «slip-on mule» stils, tas ir kļuvis par daļu no modes leksikas.

    • Sandales ar sprādzi ( classic buckle stils)

    Klasiska izskata sandales ar siksnu un sprādzi un tām ir daudzveidīgas stila variācijas.

    • Dizaineru siksnu sandales ( lace-up stils)

    Šajā stilā veidotos apavus raksturo dažāda garuma siksnas, kas bieži tiek sietas ne tikai ap potīti, bet arī ap ikriem. Papildu dekorējumi – izšuvumi un mežģīnes, piedod ikvienam no šiem modeļiem unikālu un individuālu izskatu.

    • Gladiatoru stila sandales

    Gladiatorsandales ir sandaļu stils, kas ir iedvesmojies no senās Romas gladiatoru apavu dizaina. Parasti gladiatorsandales ir izgatavotas no platām siksnu joslām, kas aptver kāju un ir saistītas kopā ar auklām, lai izveidotu sandaļu formu. Dažreiz gladiatorsandalēm ir masīva sprādze, kas akcentē to robusto izskatu.

    • Zvejnieku stila sandales

    Sandaļu stils, kas ir radies no tradicionāliem zvejas apaviem. Zvejas sandales parasti tika izgatavotas no ādas vai auduma, un tām tradicionāli ir atvērta pirkstu un papēža daļa. Sandalēm ir vienas vai vairāku siksniņu aizdare.

    • Sandaļu tipa izejamie apavi

    Šie apavi ir lakoniski, ar augstu vai zemu papēdi un siksniņas aizdari. Ērti un funkcionāli. Tās piešķirs jūsu apģērbam lakonisku eleganci. Ja jūs meklējat klasiska izskata izejamos apavus, tad varat izvēlēties melnas vai baltas sandales ar papēdi, kas būs piemērotas jebkuram svinīgam pasākumam.

    Visbeidzot, jūs varat izvēlēties inovatīvas sandales, kas ir ideāli piemērotas neformālām aktivitātēm un pasākumiem ārpus telpām. Crocs sieviešu sandales no 220.lv klāsta ir izcili piemērotas ikdienas valkāšanai, jo tās ir izturīgas un ērtas. Crocs sandales ir ideāli piemērotas gan pludmalei, gan pilsētai. Crocs apavi ir pazīstami ar īpašu materiālu, kas ļauj kājām elpot un atvēsina pat karstākajās dienās.

    Neaizmirstiet iegūt savu ideālo vasaras sandaļu pāri un baudīt ērtības un stilu, ko šie sieviešu vasaras apavi var piedāvāt!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē