• Sagaidi vasaru ar veseliem un skaistiem matiem!

    Reklāmraksts
    18. maijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Kā zināms, kopti un veseli mati ir mūsu rota. Daudzi gan ir piedzīvojuši nepatīkamo sajūtu, kad nespodri, saspurojušies, neveselīgi un plāni mati izbojā prieku par dienu. Tāpēc vērts atcerēties, ka patiesas rūpes par galvas ādu un matiem ir pirmais solis, lai ne tikai izskatītos, bet arī justos lieliski.

    Elgon ir starptautisks matu un galvas ādas kopšanas līdzekļu zīmols, kas dibināts 1970. gadā Itālijā ar mērķi atbalstīt frizieru un patiesībā ikviena aizrautību un radošumu visā pasaulē. Līdzīgi kā māksliniekam, frizierim brīvība nozīmē pārliecību par savu darbu, uzdrīkstēšanos būt pārdrošam, nekad nebūt patiesi apmierinātam un vienmēr spert soli tālāk, tiecoties pēc skaistuma. Elgon misija ir piedāvāt īpašus matu un galvas ādas kopšanas līdzekļus, un to šī itāļu kompānija jau vairāk nekā 50 gadu arī dara, piedāvājot unikālus augstākās kvalitātes matu un galvas ādas kopšanas līdzekļus.

    Zīmolu raksturo arī centieni mazināt sociālo netaisnīgumu: kopš 2010. gada Elgon sadarbojas ar COOPI – neatkarīgu humānās palīdzības organizāciju, kas cīnās pret jebkāda veida nabadzību, lai padarītu pasauli labāku.

    Vesela galvas āda – veseli mati

    Pareiza galvas ādas (skalpa) kopšana ir priekšnoteikums veseliem, skaistiem un spīdīgiem matiem. Skalpa āda bieži ir pakļauta dažādiem faktoriem – vides radītajam stresam un piesārņojumam, mikrobiem. Šie apstākļi kombinācijā ar nogurumu un stresu, sezonālām izmaiņām, neveselīgiem ēšanas paradumiem un nepareizi lietotiem matu kopšanas līdzekļiem ir vieni no biežākajiem un ikdienišķākajiem iemesliem, kādēļ ir neveselīga galvas āda. Diemžēl tas var radīt arī citas problēmas, piemēram, pastiprinātu ādas un matu taukošanos, galvas ādas zvīņošanos un blaugznu rašanos, matu zudumu.

    Kā no tā izvairīties? Elgon piedāvā risinājumu visām šīm problēmām – Elgon Primaria produktu līnijas līdzekļi, kas ir vieni no senākajiem un zināmākajiem, baro un aizsargā galvas ādu, aiztur un efektīvi iznīcina blaugznas un liekos taukus. Elgon Primaria līnijā ir astoņi produkti, kurus var iedalīt četrās kategorijās: šampūni un balzami visiem matu tipiem, līdzekļi pret blaugznām un ādas sebumu (ādas taukiem), kā arī līdzekļi pret matu izkrišanu. Elgon Primaria – tas ir perfekts balanss starp veselību un skaistumu!

    Kāpēc mums vajadzīgas prebiotikas?

    Visi Elgon Primaria produkti satur arī prebiotikas, kas nepieciešamas veselīgai galvas ādai un skalpa labsajūtai. Prebiotikas ir augu valsts vielas, kas uztur galvas ādas mikrobiomu līdzsvarā. Mikrobioms ir kā vairogs pret ārējiem agresoriem – ja nav šī balansa, aizsargājošā funkcija kļūst vājāka, atbrīvojot ceļu baktērijām un patogēniem, kas izraisa skalpa problēmas. Turpretī prebiotikas uztur un stiprina mikrobiomu, palielinot skalpa dabisko aizsardzību un veicinot matu veselību.

    Elgon Primaria satur inovatīvu prebiotiku maisījumu, kas veicina pareizu mikrobioma līdzsvaru, mazinot slikto baktēriju un veicinot labvēlīgo baktēriju rašanos, kuras regulē pareizu galvas ādas pH.

    Salona serviss tavās mājās!

    Visu Elgon Primaria produktu efektivitāti papildus prebiotikām palielina arī citas augstas kvalitātes un veiktspējas dabīgas aktīvās sastāvdaļas, kas aizsargā galvas ādu.

    • Pretpiesārņojuma komplekss. Tas ir augu izcelsmes šķiedru komplekss, iegūts no gurķu, ābolu, laima un jūras aļģu ekstraktiem, kas neļauj galvas ādai absorbēt piesārņotājus, palīdzot izveidot barjeru pret smagajiem metāliem un citiem vides stresa faktoriem. Novēršot piesārņojošo daļiņu nogulsnēšanos, veicina spilgtākas matu krāsas saglabāšanos ilgāku laiku.
    • REDOXINA 2.0. Inovatīvs komplekss, kas satur hialuronskābi un augu keratīnu, intensīvi mitrina un stiprina matus, uzlabo to elastību, piemīt pretnovecošanas īpašības. Padara matus jauneklīgus un veselīgus.
    • Primaria produkti, kas izstrādāti, lai risinātu matu izkrišanas problēmu, satur REDENSYL®. Tas ir novatorisks komplekss, bagāts ar cinka, lapegles un zaļās tējas ekstraktiem, kas iedarbojas uz matu folikulu un pret matu izkrišanu, padarot tos pilnīgākus un stiprākus.

    Kā izvēlēties piemērotāko šampūnu?

    Skaidro un iesaka Dr. med. Elga Sidhoma, Rīgas Stradiņa universitātes Dermatoloģijas un veneroloģijas katedras vadītāja, docente.

    Šampūna pamatuzdevums ir galvas ādas un matu attīrīšana, lieko netīrumu un sebuma likvidēšana ap matu folikuliem. Izvēloties un pērkot šampūnu, noteikti jāņem vērā gan matu tips, gan  galvas ādas īpatnības, gan arī lietošanas biežums. Lietojot pareizi izvēlētu šampūnu, mati izskatīsies veselīgāki, būs labi sabalansēts skalpa ādas pH. Ar vitamīniem, minerālvielām, barības vielām, dabīgiem ekstraktiem bagāti šampūni stimulēs skalpu, nodrošinās matu folikulu veselību un veicinās matu augšanu. Lavanda, mandeles, citronzāle, hohoba, žeņšeņs ir piemēri dabīgiem vērtīgiem komponentiem, kas vienlaikus arī nodrošinās dabīgi patīkamu aromātu. Lielai daļai cilvēku noteikti būs arī svarīgi, lai šampūna lietošanas laikā nezaudētu matu krāsu.

    Sausu matu īpašniekiem piemēroti būs šampūni ar papildu mitrināšanu, iespējams, ar eļļu un silikonu, lai nodrošinātu papildu aizsardzību. Taukainu matu īpašniekiem, tieši pretēji, būs nepieciešami šampūni, kas labi attīra un noņem lieko tauku slānīti. Noteiktu ādas un matu slimību gadījumā ir pieejami arī specifiski šampūni, piemēram, cilvēkam ar galvas ādas psoriātisku iekaisumu vai seborejisko dermatītu, šampūns zīdainim ar piena kreveli. Savukārt tiem, kam ir alerģijas, rekomendē izvēlēties pēc iespējas saudzīgāku, mazāk smaržojošu un iespējami mazāk alerģiskas reakcijas izraisošu šampūnu.

    Kāpēc tieši Elgon Primaria?

    Elgon Primaria matu kopšanas līdzekļi ir augsti kvalitatīva profesionālā matu kosmētika: gan universāli produkti, kas paredzēti ikdienas lietošanai, gan produkti noteiktām ādas un matu izmaiņām – ja ir pastiprināta tauku dziedzeru aktivitāte, blaugznas, pastiprināta matu izkrišana.

    Daudziem saistošs būs Elgon Primaria Stimulating šampūns. Gan pēc pārslimotas Covid-19 infekcijas, gan citām vīrusu infekcijām, kā arī kopumā pavasarī var novērot matu pastiprinātu izkrišanu. Šis produkts ir paredzēts visiem matu tipiem un stimulē to augšanu. Pantenols, pienskābe un PP vitamīns tā sastāvā mitrina, mīkstina, kondicionē matus, veicina matu augšanu un keratīna ražošanu, papildus sastāvā esošā unikālā formula ar Klamato aļģēm nodrošina matu struktūras aizsardzību. Šo produktu ļoti veiksmīgi un labākam efektam var kombinēt ar Elgon Primaria Dermopeeling pīlinga šampūnu un Elgon Primaria Stimulating Anti-Hair Loss Treatment losjonu pret matu izkrišanu. Ekvadoras palmu sēklas Elgon Primaria Dermopeeling pīlinga šampūna sastāvā noņem galvas ādas atmirušās šūnas, netīrumus un lieko sebumu, līdz ar to veicinot tālāk lietoto līdzekļu labāku uzsūkšanos.

    Kā dermatoloģe noteikti vēlos uzsvērt arī Elgon Primaria Purifying Zinc šampūnu, kas būs ļoti piemērota izvēle tiem, kam ir seborejiskais dermatīts. Pirmkārt, cinka glikonāts šampūna sastāvā cīnās pret Malassezia sēnīti, kas ir atbildīga par blaugznu rašanos, kā arī mazina un sabalansē sebuma ražošanu, mazina galvas ādas niezi, nomierina. Cinka glikonātam piemīt fungicīda, antibakteriāla un pretmikrobu iedarbība. Papildus no dažādajiem kompleksiem, kas atrodami šī šampūna sastāvā, jāizceļ Prebiotic komplekss – aizsargā galvas ādas mikrobiomu, darbojas kā aizsargs pret vides iedarbību un patogēnajiem mikroorganismiem.

    Dermatoloģes Elgas Sidhomas favorīti:

    • Elgon Primaria Rebalancing šampūns – sebumu regulējošs, ļoti jauki smaržojošs šampūns. Produkts satur kaolīnu, apelsīnu un valriekstu mizu ekstraktus, citronskābi, kā arī iepriekš minēto aļģu kompleksu. Maigi, bet intensīvi attīra galvas ādu, uzlabo ādas līdzsvaru un normalizē tās stāvokli.
    • Elgon Primaria Biodaily šampūns – ar patīkamu smaržu, piemērots visiem matu tipiem, paredzēts ikdienas regulārai lietošanai. Sastāvā viens no lieliskākajiem antioksidantiem E vitamīns, kā arī speciāli veidoti kompleksi intensīvai mitrināšanai, blaugznu veidošanās aizkavēšanai, galvas ādas mikrobioma regulēšanai un aizsardzībai no vides kaitīgās iedarbības.

    Plašāko Elgon Primaria matu kopšanas produktu klāstu atradīsi Douglas interneta veikalā douglas.lv.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē