• Radīts tavam dzīvesstilam

    Reklāmraksts
    29. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Mūsdienās īpaši svarīgi ir sabalansēt darbam un atpūtai veltīto laiku, tāpēc nedrīkst aizmirst par jaukiem atelpas brīžiem. Ko jūs teiktu, ja iemīļoto seriālu, jaunāko filmu, sporta pārraidi vai videospēli attēlotu uz liela ekrāna ne tikai mājās, bet arī ārpus tās? Jaunais Samsung The Freestyle 2nd Gen projektors to spēj.

    Izraušanās no lielpilsētas burzmas daudziem no mums ir kā malks svaiga gaisa. Neatkarīgi, vai gada siltajos mēnešos pārvācamies uz vasarnīcu vai ik pa laikam mēdzam izbraukt uz kādu klusāku pilsētu, ir patīkami, ja nav jāņem līdzi daudz mantu.

    Iecienītāko komēdiju vai romantisko filmu varam skatīties arī lielizmēra televizorā, taču pamēģiniet TV piestiprināt pie istabas griestiem vai nest līdzi atpūtā pie dabas! Šim nolūkam lieliski piemērots daudzpusīgais un kompaktais The Freestyle, kas spēj radīt pat 100 collu attēlu. Šodien skaties seriālus Rīgā, bet jau rīt dodies pie dabas, lai uz lielā ekrāna vērotu vislabāko saturu draugu kompānijā.

    Viens, divi – savienots!

    Kas nāk prātā pirmais, kad iedomājaties vārdu projektors? Daudziem tas asociējas ar smagu taisnstūrveida ierīci, kas nelabprāt padodas kontrolei un ir tālu no tuvošanās dizaina simpātiju balvai. Samsung modelis ir pretstats visam iepriekšminētajam.

    Tā eleganto un noapaļoto korpusu ieskauj metāla statīvs, kas ar vienas rokas kustību ļauj rotēt projektoru 180 grādos. Tas nozīmē, ka filmas varēsiet skatīties visneparastākajās vietās, mainot pozīciju bez aizķeršanās. Guli gultā un attēlo filmu uz griestiem vai skaties uz mājokļa ārsienas.

    Šeit nav nepieciešams specializēts ekrāns vai palags, pietiks ar pašu vienkāršāko virsmu.

    Tehniskas priekšzināšanas The Freestyle lietošanā nebūs vajadzīgas. Atliek tikai novietot projektoru ērtākajā vietā, iespraust kontaktligzdā strāvas kabeli, un atpūta var sākties.

    Projektors automātiski pratīs veikt ekrāna regulēšanu, kontrasta pielāgošanu un proporciju optimizāciju, lai sniegtu vislabāko iespējamo attēlu. Tas būs iespējams arī tad, ja nebūs nevienas taisnas virsmas, uz kā projektoru uzlikt.

    Protams, pieregulēt iestatījumus var arī paši ar tālvadības pults vai viedtālruņa lietotnes starpniecību, taču lielākoties tas nebūs vajadzīgs. Ilgāko laiku nāksies pavadīt, izvēloties filmas, nevis uzstādot projektoru, kā nereti ir citos gadījumos. Viss notiks ātrāk, nekā paspēsiet iebērt uzkodas.

    Arī savienošana ar viedtālruni notiek acumirklī, ļaujot uz lielā ekrāna straumēt telefona saturu, piemēram, pārskatot ceļojumā iemūžinātos foto un video.

    Pārnēsājamā kinozāle

    Līdzīgi kā gudrajos Smart TV, arī šeit uzreiz būs pieejamas populārākās straumēšanas servisu iespējas. Tas nozīmē, ka Netflix, YouTube, Disney+ un citus ikdienā bieži izmantotus servisus varam izmantot pat bez papildu ierīču pievienošanas. Atliek tikai savienot projektoru ar bezvadu internetu.

    Projektoram ir 1920 × 1080 Full HD izšķirtspēja, un attēlu iespējams palielināt no 30 collām līdz pat 100 collu diagonālei. Runājot līdzībās, no liela biroja monitora tas prot pārvērsties par milzīgu ekrānu visas sienas augstumā. Televizoru pasaulē šāds collu apmērs ne vien ļoti dārgi maksās, bet arī būs reti sastopams. Turpretim šis prieks maksā tikai 599 eiro. Pārsteidzoši, ka, izmantojot divus šādus projektorus, attēlu iespējams saplūdināt, radot pat 160 collu ekrānu.

    Projektoru var lietot jebkurā diennakts laikā, taču vislabāko attēla kvalitāti iespējams sasniegt aptumšotā telpā vai diennakts tumšajā laikā, 550 LED lūmenu spilgtumam tumsu pārvēršot acīm tīkamā attēlā. LED tehnoloģijas kalpošanas laiks ir 30 000 stundu – tas ir ekvivalents aptuveni 15 000 filmu garumam. Tās ir ļoti daudzas atvaļinājuma nedēļas.

    Lai projektors vienmēr saglabātu zemu temperatūru, tam ir aktīvā dzesēšana, kas darbojas pavisam klusi. Arī tālvadības pults tiks uzlādēta tikpat nemanāmi, jo tajā ir iebūvēts saules panelis, kas var pārtikt arī no telpu apgaismojuma enerģijas.

    Kā ar skaņu? Novietojiet projektoru ballītes centrā un spiediet pogu Play! Pateicoties iebūvētajiem 360 grādu skaļruņiem, skaņa plūdīs uz visām pusēm, tāpēc sanākušajiem viesiem nebūs jāieņem labākās vietas. Ja vēlaties, projektoram iespējams pievienot arī bezvadu skandas. Lai pavisam atvieglotu tā vadību, ierīci var kontrolēt ar balsi, izmantojot Amazon Alexa vai  Samsung Bixby digitālos balss asistentus.

    Brīvības gars

    Protams, šis nav vienīgais projektors, kas rada skaistu attēlu un lepojas ar labu kontrastu, taču tikai retais modelis prot sniegt šādu brīvību. The Freestyle 2nd Gen var izmantot jebkurā vietā. Pat tur, kur nav pieejams elektrības avots.

    Projektoram iespējams pievienot 32 000 mAh akumulatoru, kas dos iespēju trīs stundas skatīties filmas un baudīt brīvību kaut meža vidū vai jūras krastā. Turklāt kurš gan ir teicis, ka šeit nevarat aizvadīt arī kādu darba sapulci ar radošu prezentāciju vai saliedēšanās pasākumu.

    Ārējā baterija sver tikai 900 gramu, tāpēc to būs viegli ielikt pat pludmales somā. Tās dizains lieliski papildina The Freestyle konceptu, saplūstot ar ierīces korpusu. Būtiski, ka akumulators atbalsta arī viedtālruņu ātro 50 W uzlādi, sekmīgi aizstājot vajadzību pēc citas poverbankas. Papildu aizsardzībai no putekļiem un ūdens noderēs stilīgs futrālis.

    Šī ir pārnēsājamā kinozāle, kas iegulst plaukstā. Tā ir iztēle bez robežām. Atliek tikai izvēlēties.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē