• “Porsche Approved” lietoti auto ar garantiju – piepildi savu sapni par sporta automašīnu

    Reklāmraksts
    17. aprīlis, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Unsplash
    Porsche ir leģendārs autoražotājs, kura sporta automašīnas ir sinonīms jaudai un elegancei visā pasaulē. “Porsche Approved” jeb Porsche apstiprināti lietoti auto ar garantiju ir drošs veids, kā piepildīt sapni par Porsche sporta auto iegādi.

    Porsche salona piedāvājumā ir mazlietoti auto ar garantiju, kas iziet speciālu 111 punktu pārbaudes procesu, lai nodrošinātu, ka “Porsche Approved” mazlietotās automašīnas atbilst augstākajiem Porsche standartiem.

    Turklāt Jūsu sirdsmieram Porsche piedāvā vismaz 12 mēnešu garantiju ikvienai “Porsche Approved” automašīnai. Turpini lasīt rakstu un uzzini, kāpēc “Porsche Approved” mazlietoti auto no salona ir drošs veids, kā iegādāties savu nākotnes Porsche!

    Visas “Porsche Approved” automašīnas iziet cauri 111 punktu pārbaudei

    Kurš gan varētu pazīt Porsche automašīnas labāk nekā pats Porsche – mazlietoti auto no Porsche salona iziet cauri 111 punktu pārbaudei, kur Porsche tehniķi rūpīgi pārbauda auto stāvokli, funkcionalitāti, kā arī tehnisko dokumentāciju un vēsturi. Porsche izmanto 111 punktu kontrolsarakstu, lai pārbaudītu, vai automašīna atbilst augstākajiem Porsche standartiem.

    Šajā pārbaudes procesā tiek pārskatītas drošības funkcijas, nobraukums, dzinējs, borta dators, riepas un diski, piedziņas sistēma un citas svarīgas detaļas. Turklāt 111 punktu pārbaudes finālā tiek veikts testa brauciens, lai pārliecinātos, ka lietoti auto ar garantiju no Porsche centra ir perfektā darba kārtībā.

    Rūpīga automašīnas sagatavošana

    Porsche rīcībā nonākušie lietotie auto tiek pakļauti stingrām pārbaudēm – Porsche tehniķu acīm garām nekas nepaslīd, un visas funkcijas tiek rūpīgi pārbaudītas. Gadījumā, ja ir atrasta kāda problēma, tiek veikts remonts ar oriģinālajām Porsche rezerves daļām. Porsche aizraušanās ar izcilību nozīmē to, ka liela uzmanība tiek pievērsta arī automašīnas vizuālajai sagatavošanai.

    “Porsche Approved” garantija

    Porsche apstiprinātās mazlietotās automašīnas nāk ar vismaz 12 mēnešu garantiju, kas attiecas uz visām detaļām, kā arī nodrošina identisku drošības līmeni kā Porsche jauno automašīnu garantija. Pateicoties “Porsche Approved” garantijai, Jūs varēsiet izbaudīt ikkatru braucienu ar savu Porsche, saglabājot sirdsmieru. Tas vēl nav viss – “Porsche Assistance” garantēs atbalsta pakalpojumus negadījuma, zādzības vai avārijas gadījumā. Ja Jūs interesē lietoti auto ar garantiju, tad lietoti auto no Porsche salona ir neapšaubāmi labākā izvēle.

    Attiecas arī uz elektriskajiem un hibrīda plug-in modeļiem

    Porsche elektroauto un hibrīdauto modeļi kļūst arvien populārāki, tāpēc Porsche ir parūpējies par to, ka mazlietoti elektroauto un mazlietoti hibrīdauto modeļi arī ir iekļauti “Porsche Approved” programmā. Šiem modeļiem Porsche ir izstrādājis pielāgotu 111 punktu pārbaudi, kas ietver arī automašīnas akumulatora veiktspējas izvērtēšanu. Turklāt, ja pieņemsiet lēmumu iegādāties kādu no Porsche elektriskajiem vai hibrīda modeļiem, tad Porsche centrs labprāt sniegs konsultācijas par uzlādes iekārtas ierīkošanu Jūsu mājvietā.

    Pievilcīgi finansēšanas pakalpojumi

    Porsche finanšu pakalpojumi palīdzēs Jums iegādāties kāroto Porsche automašīnu, pateicoties īpašiem finansēšanas un līzinga risinājumiem. Porsche finanšu un apdrošināšanas speciālisti orientējas uz individuālu pieeju, lai palīdzētu atbildēt uz Jūsu jautājumiem par līzinga veidiem, ikmēneša maksājumiem un priekšapmaksas apjomu. 

    Profesionālas konsultācijas

    Porsche speciālisti sniedz profesionālas konsultācijas, lai palīdzētu izvēlēties Jūsu vajadzībām piemērotāko Porsche modeli. Porsche salonā ir pieejami vairāki lietoti auto ar garantiju, tostarp lietoti hibrīdauto un elektroauto – Porsche centra speciālisti Jums ļaus pārliecināties par katra modeļa tehnisko un vizuālo stāvokli.

    Apmeklē Porsche centru un piepildi sapni par Porsche

    “Porsche Approved” lietoti auto ar garantiju ir drošs veids, kā piepildīt sapni par Porsche, iegādājoties pārbaudītu sporta automašīnu, kas atbilst augstajiem Porsche standartiem. Ieskaties Porsche.lv vai apciemo mūs Rīgas autocentrā, lai uzzinātu vairāk par Porsche apstiprinātiem lietotiem auto!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē