• Patīkami pieskārienam un funkcionāli lietošanai? Iepazīsti jaunās mēbeļu fasāžu iespējas

    Reklāmraksts
    24. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Divas uzskatāmi pretējas īpašības – patīkams pieskārienam kā maigs zīds un izturība pret skrāpējumiem – izceļ jaunākos REHAU mēbeļu plātņu materiālus. Kas vēl pievilina, lai aicinātu tos savā virtuvē?

    Elegants izskats, kas raksturīgs zīdaini gludajām mēbeļu virsmām, šķiet rezervēts izstāžu zālēm, telpām, kuras reti izmantojas, vai projektiem, kas tiek demonstrēti interjera žurnālos un portālos. Bieži mēs baidāmies no šādu risinājumu konfrontācijas ar netīro virtuves realitāti un intensīvu izmantošanu – citiem vārdiem sakot, ar mājas dzīvi. Tomēr šo bažu pretlīdzekli atradis  mēbeļu plātņu materiālu premium klases ražotājs, proti, labi zināmais uzņēmums REHAU. Redzēsim, ko šoreiz varam pieredzēt…

    Superizturīgs un matēts virtuvē

    Savā jaunākajā kolekcijā REHAU piedāvā plātņu materiālu RAUVISIO noir – HPL materiālu. Pateicoties tam mēs iegūstam zīdaini matētu efektu, neraizējoties par iespējamiem pirkstu nospiedumiem vai skrāpējumiem tīrot mēbeles.

    Tas ir īpaši svarīgi virtuves mēbelēm, kas pakļautas ekstrēmiem apstākļiem maltītes gatavošanas laikā, un vannas istabas mēbelēm, kurām ikdienā ir jātiek galā ar lielu gaisa mitrumu un ūdens daudzumu. Mēbeļu virsmu kopšana bieži vien izraisa bojājumus – izbalēšanu, nodilumu utt., tāpēc svarīgi ir izvēlēties virsmas ar paaugstinātu izturību. Tādas tieši ir REHAU mēbeļu virsmas no RAUVISIO noir kolekcijas un RAUVISIO brilliant noble matt. Virsma ir tik patīkama pieskārienam, ka bieži vien nejūtīsim, ka pa to mūsu pirksti pārvietojas nejauši, bet uz tās nebūs atstāti pirkstu nospiedumi. Mēs arī varam būt mierīgi par skrāpējumiem – tās ar tiem lieliski tiks galā. HPL lamināts arī ir izturīgs pret triecieniem, tāpēc tas noteikti patiks saimniekiem, kaķu īpašniekiem un protams – vecākiem. Antibakteriālās īpašības ir papildu priekšrocība REHAU RAUVISIO noir mēbeļu virsmai, kura ir viegli tīrāma, kurai piemīt dziļš matējuma efekts ar pavisam nelielu gaismas atstarošanu.

    Garšīgi un enerģētiski – mēbeļu plātņu materiāli virtuvē un vannas istabā

    Minētā kolekcija nesen tika papildināta ar 20 jaunām krāsām, par iedvesmu ņemot garšvielu pasauli. Tagad tās ir pat 20 krāsas. Iekārojot virtuvi vai vannas istabu, mēs varam izvēlēties intensīvas sajūtas, ko sniedz Ground Chili, vai baudīt nedaudz vairāk siltuma ar Curcuma Gold, bet arī maigu toņu mīļotāji atradīs kaut ko sev – Pepper Grey un Vanilla Cream sniegs mierīgu pamatu, Pink Salt ienes svaigu vieglumu. Summer Breeze un Mint Cold padarīs skaidru, tīru un drošu. Tie lieliski piemērojas arī kā mēbeļu fasāžu apdare citās dzīvojamās istabas zonās, piemēram, priekšistaba vai viesistaba.

    Lielisks līdzsvars

    Iekštelpās harmonijas efektu mēs sasniedzam dažādos veidos, bet ir vērts izmantot jau pierādītus risinājumus – augstas klases mēbeļu materiāli ir veiksmes atslēga. REHAU RAUVISIO noir mēbeļu virsmas ir laba dizaina izpausme, kas piesaista uzmanību, bet dara to ar stilu un galvenokārt, ievērojot pamatprincipu: šeit ir ērti dzīvot. Monolītiskas formas izskatās lieliski, un tas, kas tajās slēpjas, ļauj eleganti funkcionēt ikvienam lietotājam stilīgā, elegantā telpā. Nav nepieciešams pārāk daudz uzmanības veltīt to uzturēšanai labā stāvoklī, jo ražotājs ir parūpējies, lai tās būtu izturīgas un ilgi priecētu ar savu moderno, augstas klases estētiku. Mēbeļu izturību papildus nodrošina atbilstošas krāsas un struktūras REHAU mēbeļu apdares lentes, it īpaši tās, kas uzlīmētas izmantojot bezšuvju tehnoloģijas.

     

    VAIRĀK PAR KOLEKCIJU: REHAU.COM

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē