• Pašpārliecības fillers vīrietim

    Reklāmraksts
    30. novembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Veselīga pieeja mūsdienu estētiskās medicīnas iespējām un uzticams speciālists – tas ir zelta standarts vīrietim ceļā pretim labai pašsajūtai un tīkamam izskatam.

    Dr. med. AgneseRuskule, Preventīvāsmedicīnas ārste

    Neatliec uz vēlāku laiku!

    «Arvien vairāk vīriešu vēršas pie dermatologa, lai uzlabotu sejas izskatu ar vēlmi – ne tik nogurušu, ne tik dusmīgu, mazliet jauneklīgāku. Šo tendenci ne tikai uzsver starptautiskos kongresos, bet arī novēroju pati savā praksē.

    Manā ikdienā vairākums vīriešu lūdz uzlabot sejas ādas kvalitāti tā, lai to nepamanītu draugi, biznesa partneri un konkurenti. Nenoliegšu, tie ir vīrieši, kas pievērš uzmanību arī savam izskatam kopumā, – kvalitatīvam, ērtam apģērbam un, galvenais, savai veselībai un dzīves kvalitātei. Vai vīrieša dzīves kvalitāte uzlabosies, ja ādas kvalitāte būs labāka? Iespējams, jo šāds vīrietis būs vairāk pārliecināts par sevi un izstaros spēcīgāku seksualitāti un šarmu.

    Āda ir ļoti labi apasiņota. Tātad mūsu ādas skaistums ir cieši saistīts ar mūsu veselību un otrādi – mūsu ādas kopšanā izmantotie medikamenti un vielas ietekmē mūsu veselību kopumā. Tāpēc par ādu ir jārūpējas gudri un savlaicīgi.

    Mūsdienu iespējas sejas ādas kvalitātes uzlabošanā ir ļoti plašas – sākot ar veselīgu uzturu un beidzot ar dažādām hialuronskābes pildvielām. Lai arī terapeitiskos nolūkos var lietot vienu vai otru metodi atsevišķi, tomēr, izmantojot to kompleksi, mēs varam panākt veiksmīgāku, ātrāku un dabiskāku rezultātu. Papildus veselīgam dzīvesveidam saviem pacientiem rekomendēju tikai augstas kvalitātes hialuronskābes pildvielu injekcijas, ar kurām var panākt veiksmīgu un noturīgu sejas ovāla korekciju, grumbiņu likvidēšanu un ādas kvalitātes uzlabošanu. Taču, lai panāktu vislabāko rezultātu, vizītē pie estētiskās medicīnas speciālista vēlams doties laikus, tiklīdz parādās pirmās grumbiņas.»

    Arguts Keirāns, Aesthetica klīnikas plastikas ķirurgs un mikroķirurgs

    Tu vari ilgāk saglabāt savu vislabāko izskatu!

    «Hialuronskābes filleri ir dabiska pildviela, hialuronskābe ir dabiska ādas sastāvdaļa. Gadiem ejot, dažādu faktoru ietekmē tās daudzums ādā samazinās. Ar filleru injekcijām ir iespējams atjaunot zudušu apjomu un izlabot/aizpildīt nepilnības: nevēlamas krunciņas un līnijas (vīriešiem tās īpaši nepatīk pieres zonā un starp uzacīm), asaru rievas, tumšos lokus zem acīm, uzlabot vaigu, zoda un žokļa līnijas apjomu, pat koriģēt deguna formu vai zoda un žokļa līnijas padarīt izteiksmīgākas, maskulīnākas.

    Anatomiski vīriešiem ir biezāka āda un lielāki kauli nekā sievietēm. Lai sasniegtu vislabāko rezultātu, vīriešiem bieži nepieciešams biezāks, viskozāks fillers. Līdz ar to piedāvājam veikt procedūru ar šādiem, speciāli vīriešu ādai veidotiem filleriem.

    Mūsdienu vīrieši saprot, ka izskatīties kopti, solīdi un kopumā labi – tas nav kaut kas tāds, kas attiecināms tikai uz sievietēm. Sevišķi to novērtē vīrieši biznesā, kam darba nozīmīga daļa ir dažādas tikšanās, konferences un ir jāizskatās prezentabli un kopti. Tas palīdz pašpārliecībai un ārējam tēlam, kas savukārt sekmē panākumus dažādās dzīves jomās.

    Piemēram, cilvēks piekopj veselīgu dzīvesveidu, bet riņķi zem acīm tik un tā liek izskatīties tā, it kā iepriekšējā vakarā būtu apmeklēta ballīte. Ja ir iespēja šo šķietami nelielo, bet traucējošo detaļu atrisināt vienā īsā vizītē, kāpēc turpināt ciesties? Turklāt, ja ir tāda vēlēšanās, faktu, ka esi bijis uz injekciju procedūru, ir pavisam viegli paturēt noslēpumā – procedūrai nav īpaša atveseļošanās laika, pēc tās var turpināt ikdienas gaitas. Kvalitatīvi veikta procedūra ir nemanāma, ir tikai redzams, ka cilvēks izskatās labāk un svaigāk.

    Rezultāts ir pietiekami ilgnoturīgs – vidēji 12–18 mēnešu. Procedūra ir ātra un nesāpīga, tai nav vajadzīga īpaša sagatavošanās. Bet, pats galvenais, bez ķirurģiskas iejaukšanās var novērst to, kas vīrietim savā izskatā nepatīk vai sagādā neērtības. Kad ir laikus novērsts cēlonis un veiktas preventīvas procedūras, arī efektu saglabāt ir vieglāk un tas ir ilgstošāks.»

    Vairāk informācijas: www.juvederm.lv

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē