• Oriģinālas dāvanu kartes, ko uzdāvināt Ziemassvētkos

    Reklāmraksts
    17. novembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Izcelsim trīs universālas dāvanu kartes, kas sniedz plašas izvēles iespējas un būs piemērotas gardēžiem, izklaidei un noderīgiem pirkumiem.

    Dāvanu kartes ir kļuvušas par iecienītu dāvanu gan no dāvinātāja, gan no saņēmēja puses. Kā dāvinātājam, tā ir iespēja ātri un vienkārši iegūt labu dāvanu – ja iegādājas elektroniski, tad pat neizejot ārā no mājas. Savukārt, kā saņēmējam, dāvanu karte sniedz plašas izvēles iespējas, tāpēc dāvana vienmēr ir izdevusies.

    Tā kā Ziemassvētki ir laiks, kad vēlamies iepriecināt gan tuviniekus, gan darba kolēģus, tad dāvanu karte ir lielisks variants, kas piemērots plašam saņēmēju lokam.

    Šajā rakstā vēlamies izcelt trīs FromMe.lv piedāvātās dāvanu kartes, kas sniedz plašas izvēles iespējas un būs piemērotas gardēžiem, izklaidei un arī noderīgiem pirkumiem.

    Restorāni Rīgā dāvanu karte

    Dāvana, kas aicina pavadīt laiku kopā ar saviem tuviniekiem, iziet ārā no mājas un baudīt dzīvi, ir Restorāni Rīgā dāvanu karte. Tajā ir apvienoti 11 dažādi restorāni, kas nozīmē, ka dāvanas saņēmējs pats varēs izvēlēties, kuru no sarakstā iekļautajiem restorāniem apmeklēt. Piedāvājumā ir tādi favorīti kā restorāns FERMA, B bārs, Zilā Govs, Kozy Eats un citi.

    Doties gardās vakariņās patīk mums visiem, tāpēc šī dāvanu karte būs piemērota gan kā mīļa dāvana  ģimenei un draugiem, gan arī kā lietišķa dāvana kolēģiem un sadarbības partneriem.

    Dāvanu kartes summu ir iespējams izvēlēties plašā diapazonā sākot no 20 EUR līdz 300 EUR. Lielāka summa noderēs tad, ja dāvana tiek pasniegta vairākiem cilvēkiem. Vai arī īstenam gardēdim, kas labprāt paviesojas vairākos restorānos – ja Restorāni Rīgā dāvanu karti neiztērē līdz galam, atlikumu var izmantot jebkurā citā no sarakstā iekļautajiem restorāniem.

    Universālā FromMe karte

    Dāvanu karte, kas sniedz plašu un daudzveidīgu piedāvājumu, no kā izvēlēties, ir universālā FromMe karte. To var izmantot praktiskiem pirkumiem, atpūtai, hobijiem, izklaidei, ceļojumiem un pat apmācībām. Tā kā piedāvājums ir ļoti dažāds un katrs var atrast sev ko interesējošu, šī dāvanu karte praktiski vienmēr tiek izmantota.

    FromMe karti var izmantot visā Latvijā – piemēram, ja izvēlas iztērēt savu dāvanu karti Sportland veikalā, tad to var izdarīt jebkurā Latvijas pilsētā, kur veikals atrodas. Turklāt FromMe karti var izmantot arī iepērkoties interneta veikalos.

    Šī dāvana nereti tiek izvēlēta kā dāvanu karte darbiniekiem, kad visiem gribas dāvināt vienādas dāvanas ar plašu izmantošanas iespēju klāstu. Tāpat FromMe karte ir laba izvēle, kad gribas uzdāvināt vērtīgāku, dārgāku dāvanu. Plašā izvēle tad ļauj izvēlēties arī starp dažādām ekskluzīvām dāvanām.

    Dāvanu karte kvestam pēc izvēles

    Tiem, kas meklē aizraujošu atpūtu brīvajā laikā, piemērota būs dāvanu karte kvestam pēc izvēles. Kvesti jeb izlaušanās spēles ir labs veids, kā pavadīt laiku kopā ar ģimeni un draugiem.

    Šī dāvana ir piemērota īsteniem piedzīvojumu meklētājiem, kas vēlas pārbaudīt savas prasmes sadarboties komandā un risināt mīklas. Turklāt piedāvātās kvestu tematikas ir pietiekami atšķirīgas, lai būtu piemērotas ikvienam saņēmējam – atradīsies kāds piedzīvojums arī ģimenēm ar pašiem mazākajiem piedzīvojumu meklētājiem.

    Tiem, kam patīk ik pa laikam doties uz kādu kvestu, var būt, ka daudzi jau ir izmēģināti un uzvarēti. Tāpēc dāvanu karte kvestam pēc izvēles ir labākais variants – saņēmējs kvestu pēc tematikas varēs izvēlēties sev pats.

    Ātra saņemšana un personalizēta pieeja

    Universālās FromMe dāvanu kartes ir labs veids, kā iepriecināt Ziemassvētkos un uzdāvināt ko vērtīgu. Šie trīs varianti parūpējas par to, lai piemērota izvēle būtu gan gardēžiem un piedzīvotāju meklētājiem, gan arī praktisku un noderīgu dāvanu cienītājiem.

    Dāvanu kartes noformējums paredz īpaši personalizētu pieeju:

    • Iespēja izvēlēties dāvanu kartes dizainu;
    • Piemeklēt atbilstošu aploksnes krāsu;
    • Pievienot dāvanu kartei īpašu sveicienu;
    • Par papildus samaksu pievienot klāt šokolādi vai kartīti.

    Dāvanu kartes var saņemt 15 minūšu laikā FromMe birojā Rīgā, Barona kvartālā bez maksas. Var arī izvēlēties kādu no piegādes opcijām – Omniva, pasts vai kurjers, taču tas var aizņemt 1–3 dienām. Eektroniskā formātā gan dāvanu karti var saņem vien dažu minūšu laikā. Tas lieliski noder gadījumos, kad dāvana tiek meklēta pēdējā brīdī.

    Visas FromMe dāvanu kartes bez maksas var samainīt pret citām. Pastāv iespēja dāvanu arī samainīt pret naudu, taču par to tiek ieturēta godīga komisijas maksa.

    Kopumā dāvanu karšu sniegtais piedāvājums ir ļoti plašs un tas ir lieliski piemērots svētku sezonai! Lai izdodas iepriecināt savus mīļos svētkos!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē