• Matēta akrila fasādes dabīgās, siltās krāsās – lūk, toņu TOP 6 2024. gadam!

    Reklāmraksts
    8. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Domājat, kādas fasādes izvēlēties savai virtuvei? Varbūt sapņojat par pielāgotām mēbelēm vannasistabai, viesistabai, guļamistabai vai gaitenim? Mums ir dažas krāsu iedvesmas, atsaucoties uz jaunākajām interjera tendencēm, kuru pamatā ir dabiskas, siltas krāsas.

    Uzziniet, kā apvienot fenomenālu vizuālo efektu ar matēta akrila praktiskajām īpašībām – tas ir materiāls, kas garantē ikdienas komfortu, bez bažām par skrāpējumiem vai pirkstu nospiedumu traipiem.

    Matētas akrila fasādes – ceļš uz izturīgām mēbelēm

    Arī 2024. gadā matētās mēbeles nezaudē popularitāti – matētas virtuves, iebūvējamās mēbeles, drēbju skapji un kumodes valda mājokļa interjeros, piešķirot tiem dabisku maigumu un mājīgumu. Tomēr matēta apdare var būt problemātiska, īpaši, ja ir nepieciešams uzturēt to nevainojami tīru, jo uz šādām virsmām bieži paliek pirkstu nospiedumi. Risinājums, kas apvieno matētu estētiku ar ikdienas praktiskumu, ir REHAU akrila fasādes.

    Ja izvēlaties akrila fasādes no RAUVISIO brilliant noble matt kolekcijas vai RAUVISIO noir HPL plātņu materiālus, varat aizmirst par pirkstu nospiedumiem, skrāpējumiem vai UV starojuma izraisītām krāsu izmaiņām. No šiem materiāliem izgatavotās matētās akrila fasādes ir patīkamas pieskārienam un dziļi matētas pat zemā apgaismojuma leņķī. Svarīgi, ka tos var apstrādāt jebkurš galdnieks, izmantojot standarta instrumentus. Tas padara mēbeles ne tikai skaistas, bet arī pilnībā personalizētas un izturīgas pret ikdienas izaicinājumiem.

    Akrila fasādes – aplūkojiet unikālās krāsas, kas jūs iepriecinās!

    Kā izvēlēties ideālo fasādes krāsu savam interjeram? Iepazīstieties ar toņu TOP 6 – maigas, siltas krāsas, kas lieliski papildinās iekārtojumu, balstoties uz svarīgākajām interjera tendencēm.

    Kurkumas nokrāsas – toņu tendence 2024. gadā

    Siltais un zemnieciskais, bet vienlaikus neticami maigais un samtainais dzeltenais tonis no kolekcijas PASSION FOR COLOR ir sensacionāls veids, kā izgaismot jebkuru interjeru, ienesot tajā nepieciešamo harmonijas un līdzsvara atmosfēru. Tā ir ideāla izvēle tiem, kuri vēlas piepildīt telpu ar krāsu, kas atstāj iespaidu, nepārblīvējot visu iekārtojumu – neatkarīgi no telpas lieluma.

    Matēta akrila fasādes Curcuma Gold krāsā, īpaši kombinācijā ar koku, būs lielisks papildinājums dabiskajām telpām, kas dominēs 2024. gada tendencēs. Kombinācijā ar tumši pelēkiem vai zemes un smilšu toņiem tās lieliski izcels mūsdienīgu, retro iedvesmotu iekārtojumu šarmu.

    Silti pelēks – moderna mēbeļu krāsa 2024. gadā

    Aukstie skandināvu pelēkie toņi pamazām pamet mūsu interjerus, tagad aktuāli toņi, kas mājokļa telpām piešķir mājīgumu, nevis padara tās vizuāli vēsākas. Ja jums patīk neitrāli pelēks, bet meklējat variantu, kas piešķir telpai miera auru, izvēlieties akrila fasādes Pepper Grey krāsā!

    Klasisks, elegants un vienlaikus universāls, tas piešķirs nepieciešamo harmoniju jūsu virtuvei, viesistabai vai vannasistabai, jo lieliski sader ar lielāko daļu toņu, mīkstinot spilgtos un piešķirot izteiksmīgumu maigajiem. Lai iegūtu dabisku, zemes iedvesmotu izskatu, kombinējiet Pepper Grey ar gaišu koku, lai uzsvērtu siltos pelēkos toņus, vienlaikus smalki izgaismojot telpu.

    Kašmirs – TOP krāsa 2024. gadā

    Meklējat perfektu toni savai virtuvei pēdējās sezonās tik iecienītajā japāņu stilā? Izvēlieties matētas akrila fasādes muskatrieksta brūnā krāsā! Šis maigais, balinātais brūnais tonis ideāli piemērots telpām, kurās apvienots japāņu minimālisms un skandināvu mājīgums.

    Šī krāsa ir universāla un izstaro siltumu, lieliski iederas daudzos interjeros, arī tādos, kuru pamatā ir vismodernākās zemes krāsas. Ar ko to kombinēt? Tā ir lieliska duetā gandrīz ar jebkuru citu krāsu, bet, ja vēlaties saglabāt neitrālu efektu, izvēlieties melnu, baltu, smilšu vai pelēku toni. Tā ir arī ideāli piemērota tumšākai koksnei ar dziļiem riekstu nokrāsas toņiem.

    Vaniļas krēma krāsa – 2024. gada hits

    Baltas virtuves jau ir klasika, bet, ja vēlaties piešķirt telpai nedaudz vairāk interesantuma un padarīt to atšķirīgu no pārējām, izvēlieties akrila fasādes vaniļas krēma krāsā – tā ir ideāla alternatīva vēsai baltajai krāsai. Šis vieglais, maigais un saulainais tonis fantastiski izgaismos telpu, vienlaikus piepildot to ar mājīgas enerģijas auru.

    Vaniļas krēma krāsa ideāli piemērota virtuvei, nelielai vannasistabai vai dzīvojamajai istabai, kurā iedvesmu rada daba: gaišas, neitrālas krāsas, apaļas formas un tādi materiāli kā koks un akmens, ar kuriem tā rada patīkamu kontrastu. Vaniļas krēma krāsa ideāli piemērota arī kopējam izskatam, kura pamatā ir maigi, krēmīgi toņi. Savukārt bērnistabā to var kombinēt ar citiem pasteļtoņiem, piemēram, piparmētru, rozā vai zilu.

    Zemnieciski sarkanbrūns – 70. gadu tendence

    Retro dizaina atgriešanās – protams, atsvaidzināta un mūsdienīga – ir lielisks iemesls, lai savā mājoklī ienestu 70. gadu krāsas. Siltu un dziļu krāsu palete, tostarp pieklusināta un zemes sarkanā krāsa. Tas ir tonis, kas ir gan intensīvs, gan maigs, moderns, bet mūžīgs.

    REHAU PASSION FOR COLOR modes paletē to atradīsiet ar nosaukumu Ground Chili – izmantojiet šo dekoru akrila fasādēm, kas piešķirs jūsu telpai unikālu raksturu. Ar ko kombinēt bordo krāsu? Retro versijā kombinējiet to ar tumšu koku, olīvkoku, tumši zilu vai gaiši rozā krāsu. Modernajā versijā – ar matētu melnu un pelēku krāsu.

    Smalki rozā – 2024. gada modes tonis

    Saskaņā ar Pantone institūta datiem 2024. gada krāsa ir Peach Fuzz – maiga persiku rozā. Ja, iekārtojot savu telpu, izvēlaties līdzīgus toņus, pievērsiet uzmanību REHAU vieglajam, spirdzinošajam pūderveida rozā tonim. Pink Salt ir neticami smalks, uzmanību piesaistošs un vienlaikus apbur ar savu smalkumu. Pateicoties tā daudzpusībai, būs piemērots dažādiem interjeriem, lieliski iederēsies gan ģimenes virtuvē, gan sievietes guļamistabā.

    To viegli pieskaņot arī savam iecienītākajam interjera stilam. Matēta akrila fasādes labi iederēsies gan modernos dabīgos, gan populārajos boho iekārtojumos vai mūsdienu modernajā klasikā. Vērts kombinēt ar citiem PASSION FOR COLOR paletes toņiem, piemēram, zemes čili sarkano vai muskatriekstu brūno. Labi saderēs arī ar melno un olīvu krāsu.

    REHAU akrila matētās fasādes ir ideāls risinājums ikvienam, kas meklē skaistus un vienlaikus praktiskus risinājumus savam mājoklim. Izturīgas, estētiskas un viegli kopjamas, kā arī pieejamas dažādos spilgtos toņos, tās ļauj jums izveidot savas sapņu mēbeles, kas ideāli pielāgotas individuālajām prasībām. Apskatiet visu krāsu klāstu un iedvesmojieties interjera pārmaiņām! Ar RAUVISIO brilliant noble mat un RAUVISIO noir virsmām jūs ierobežo tikai jūsu iztēle.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē