• Kur ņemt enerģiju?

    Reklāmraksts
    23. marts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Spēks ir mūsos! Kā to atrast un izmantot?

    Šajā tik sarežģītajā laikā cilvēki aizvien vairāk sāk izsmelt savas spēka un dzīvesprieka rezerves, tāpēc aktuālāks kļūst jautājums, kur tās atjaunot, kur gūt jaudu un kas mums varētu palīdzēt. Vieni cīnās ar ikdienas likstām, citiem nesokas attiecībās, vēl kāds nezina, ko iesākt ar karjeru, daudzi uztraucas par veselību. Par spēka atjaunošanu un savas dzīves harmonizēšanu aicinu uz sarunu Līgu Brencsoni, Usui reiki meistari, skolotāju, rūnoloģi un dziednieci. Viņa konsultē par šiem jautājumiem, ir vispusīga un apveltīta ar pozitīvu enerģiju – ļoti harmoniska personība. Ar Līgu tiekamies viņas reiki studijā Matīsa ielā 33, kurā valda apbrīnojams miers un rodas iespaids, ka ārpasaule ir apstājusies un esam tikai mēs – šeit un tagad.

    Pastāstīsiet savu dzīves ceļu, un kā jūs esat nonākusi pie dziedniecības?

    Vienmēr esmu vēlējusies palīdzēt citiem, bērnībā teicu, ka būšu ārste, kas atbrīvo cilvēkus no sāpēm, šī bērnišķīgā doma nekad nav pazudusi, lai gan par ārsti man nebija lemts kļūt. Kopš bērnības esmu aizrāvusies ar visu neizskaidrojamo; būdama vēl maza, jau redzēju vīzijas, bet tās apzinājos tikai vēlāk. Savu dzīves ceļu esmu meklējusi pati un sākotnēji to veidoju pēc sabiedrībā pieņemtajiem standartiem, bet manis sakārtotā pasaule sabruka kā kāršu namiņš.Tas bija negaidīts trieciens, pēc kura ļāvos izmisumam, kas postīja dzīvi un veselību. Vairs nezinādama, ko iesākt, mani ceļi nejauši krustojās ar kādu dziednieku, kurš norādīja uz manī mītošo spēcīgo enerģiju un ieteica painteresēties par reiki. Pateicoties šim pavērsienam, beidzot nokļuvu uz īstā dzīves ceļa un nu esmu laimīga, daru savu sirds darbu un varu arī šīs zināšanas nodot tālāk.

    Pēc šī dziednieka norādījumiem jūs uzreiz pievērsāties reiki?

    Protams, ne, cilvēkiem nez kāpēc ir grūti ticēt sev un ieklausīties sevī. Sāku mācīties masāžas mākslu, jo tā varētu palīdzēt citiem atgūt veselību. Mana dzīve nostabilizējās, atgriezās spēks un prieks dzīvot, taču joprojām nepievērsu uzmanību savai enerģijai, kura mīt manī, līdz man atkal parādījās problēmas ar veselību. Toreiz piedzīvoju zīmīgu situāciju: kāds kungs pēc muguras masāžas bija ļoti pateicīgs un uzslavēja mani, ka viņa mugura jūtas lieliski, piemetinādams, ka arī celis vairs nesāp. Priecīga par apmierinātu klientu, turpināju strādāt, bet vakarā, beidzot darbu, īsti vairs nevarēju paiet, jo man ļoti sāpēja celis. Tā nu es vēlreiz meklēju padomus, ko iesākt, lai palīdzētu citiem, nenodarot pāri sev, un jau atkal nonācu pie reiki, pareizas strādāšanas ar enerģijām.

    Izstāstiet, lūdzu, kas ir reiki!

    Mikao Usui, reiki mācības pamatlicējs un skolotājs, šo enerģiju nosauca par REI, kas nozīmē – universālā jeb garīgā enerģija, un KI – dzīvības spēka enerģija. Ar šo enerģiju palīdzību var atrisināt visas problēmas, bet, apgūstot mākslu ar to strādāt, cilvēka dzīve mainās, un, pateicoties šīm zināšanām, arī mana dzīve ir mainījusies par 180 grādiem. Svarīgi saprast, ka šī enerģija nav nekas svešs, mēs katrs ar to piedzimstam un tā ir mūsos, tikai mums nav dotas zināšanas, kā ar to darboties, bet to var apgūt katrs, kurš to vēlas.

    Vai reiki ir reliģija ar savu kopienu?

    Nē, reiki nav ne reliģija, ne sekta! Reiki ir absolūti neitrāla dziedināšanas metode, kas nepieprasa, lai cilvēks būtu ticīgs, un nenosoda kādas konkrētas reliģijas pārstāvi. Šo metodi var izmantot un apgūt jebkurš.

    Tiešām jebkurš! Vai tam ir vajadzīgas kādas priekšzināšanas vai sagatavotība?

    Tieši tā, to var iemācīties jebkurš. Nav nepieciešamas specifiskas priekšzināšanas, nav noteiktu dzīves apstākļu vai veselības ierobežojumu, tāpat nav vajadzīgs īpašs talants vai noteikts izglītības līmenis, svarīga ir vēlme apzināties šo enerģiju. Vienīgais priekšnoteikums, ko es varētu minēt, – jābūt patiesai vēlmei to gribēt.

    Jums ir arī skola, kurā mācāt šīs zināšanas, pastāstiet par to!

    Šī skola ir mana misija, un es smagi strādāju, nepārtraukti pilnveidojoties, lai tā veiksmīgi darbotos un attīstītos. Esmu saņēmusi reiki meistara, skolotāja iniciāciju, kas man dod tiesības savas zināšanas un prasmes nodot tālāk. Papildus esmu apguvusi daudz citu zināšanu, bet turpinu mācīties un augt, lai sniegtu saviem studentiem pēc iespējas plašāku redzējumu. Esmu zinātkāra un apzinos, ka Visuma enerģijai nav robežu, tāpat kā mūsu iespējām.

    Cik ātri jūsu studenti var sākt sevi dziedināt?

    Ir cilvēki, kas jau pēc pirmās nodarbības var noņemt sāpes sev vai saviem tuvākajiem, bet tas ir atkarīgs no katra paša apņēmības un tā, cik daudz katrs vēlas sasniegt. Mana pieredze rāda: tiklīdz cilvēks ir apjautis šīs spējas un to, kā tas strādā, rodas vēlme turpināt attīstīties. Ļoti bieži mani studenti turpina mācības 2. līmenī, lai strādātu kā profesionāļi, un pat apgūst 3. līmeni, iegūstot reiki meistara statusu.

    Ar kādām veselības problēmām cilvēki visbiežāk vēršas pie jums, lai tās dziedinātu?

    Ar reiki enerģiju var dziedināt jebkuru slimību. Šobrīd viens no aktuālākajiem jautājumiem ir muguras, ceļu un locītavu problēmas, ko lieliski var atrisināt ar šo dziedināšanas metodi. Cilvēki bieži meklē palīdzību, lai cīnītos ar rozi. Ar reiki enerģiju to var ne tikai noņemt, bet arī atrast cēloni, lai šī slimība vairs nekad neatgrieztos. Pie manis arī vēršas ar neauglības jautājumiem, kuri ir ļoti aktuāli, bet par tiem bieži nevēlas runāt. Cilvēkam ir jāapzinās, ka dziedināšanas seansu daudzums nav atkarīgs no slimības, bet gan no tā, cik konkrētā problēma ir ielaista.

    Vai strādājat arī ar mentālo un emocionālo veselību?

    Šie ir biežākie jautājumi, ar ko strādāju. Cilvēkus ārkārtīgi uztrauc attiecības, katrs vēlas, lai tās būtu veiksmīgas un harmoniskas. Ja cilvēks ilgstoši nespēj satikt savu īsto mīlestību un izveidot saskanīgas attiecības, viens no iemesliem ir tas, ka sirds čakrā anahata ir izveidojies enerģētiskais bloks. Jau pēc dažiem reiki seansiem pārim sakārtojas attiecības uz visu atlikušo mūžu. Ir arī gadījumi, kad seko šķiršanās, bet tādā gadījumā tas notiek, lai katrs varētu sastapt savu mūža mīlestību. Reiki enerģija sakārto arī šīs ierasti smagās situācijas, piemēram, šķiršanās, lai tās noritētu viegli, bez pārdzīvojumiem un satraukumiem. Reiki nekad nepieļaus, ka esat kopā ar sev nevēlamu cilvēku. Pie manis arī regulāri vēršas cilvēki, kas vēlas uzveikt dažnedažādas atkarības, savas vai savu tuvinieku, bet ir svarīgi apzināties, ka varu palīdzēt tikai tiem, kas paši to vēlas. Ar reiki enerģiju cilvēku ir iespējams atbrīvot no destruktīvās programmas, un tāda ir jebkura atkarība, atšķiras tikai tas, vai tā ir karmiska vai paša apzināti sastrādāta.

    Ar cik daudziem dziedināšanas seansiem klientiem ir jārēķinās?

    Pirmkārt, tas ir atkarīgs no paša cilvēka, ar kādu apņēmību viņš ir atnācis pie manis. Otrs kritērijs ir tas, cik konkrētā problēma ir ielaista, jo, ja cilvēks pie manis vēršas, tiklīdz ir parādījušies kādi simptomi un slimība ir sākuma stadijā, nereti pietiek pat ar vienu seansu, bet ir gadījumi, kad ar saviem klientiem strādāju ļoti ilgi un smagi. Neatkarīgi no kaites katram tas ir pilnīgi individuāli. Un, kā jau minēju iepriekš, svarīgi cilvēkam pašam to vēlēties, nevis vērsties pie manis, jo kāds to licis darīt. Līdz šim gan man ir sanācis strādāt ar pašiem apņēmīgākajiem un pozitīvākajiem klientiem, par to jāpateicas augstākajiem spēkiem. Dziedināšanas seansi var notikt pie manis studijā, bet ar reiki enerģiju var strādāt arī attālināti, neatkarīgi no tā, kurā pasaules malā cilvēks atrodas.

    Pastāstiet, ar ko vēl jūs nodarbojaties!

    Ja klients pie manis ir atnācis ar jautājumiem par veselību, vispirms es veicu čakru diagnostiku, pēc kuras jau ir skaidrs, kur cilvēkam izveidojušies enerģētiskie bloki, kā rezultātā ir sākušās problēmas. Veicu čakru attīrīšanu un harmonizēšanu ar kristāliem. Kristāliem piemīt dziedinošs spēks, kas var palīdzēt līdzsvarot čakras un fantastiski darbojas, apvienojot ar reiki enerģiju. Reiki enerģētiski dziedinošo seansu laikā organisms tiek atveseļots emocionālā, garīgā, fiziskā un mentālā līmenī vienlaikus. Sniedzu konsultācijas un palīdzu rast atbildes ar rūnu palīdzību. Rūnas ir Dieva alfabēts. Mēs nevaram Dievam uzdot jautājumu, bet varam to darīt, izmantojot rūnas, un vienmēr saņemt precīzu atbildi. Esmu tās ne tikai apguvusi teorētiski, bet arī izdzīvojusi katru no tām garīgā, enerģētiskā un emocionālā līmenī, tāpēc spēju rūnas skaidrot. Veidoju arī dažādus veiksmes talismanus, katram individuāli, pēc vajadzības. Atkarībā no paša klienta un problēmas lieluma piemeklējam atbilstošāko un efektīvāko risinājumu.

    Ja jums ir jautājumi vai vēlaties sazināties ar Līgu, zvaniet +371 26784588, un viņa labprāt precizēs visu. Tāpat var rakstīt uz e-pastu [email protected], un tad jau vienosieties, kā turpināt saziņu. Vairāk informācijas par Līgu un skolu var iegūt mājaslapā https://www.lirimassage.lv/.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē