• Ko pagatavot gaisa cepamkatlā?

    Reklāmraksts
    27. novembris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ierīce ne tikai frī kartupeļiem un vistu spārniņiem.

    Šoruden grāmatnīcu plauktos ieradusies pirmā gaisa cepamkatla recepšu grāmata latviešu valodā “Cep gaisā”. Izdevniecības “Helios” izdotajā grāmatā ar savām gardajām receptēm dalījušās aizrautīgas Latvijas ēdienu blogeres: Anna Panna, Kristiāna Lasmane, Kitija Egmane, Karīna Plaunova, Maija Liepiņa-Kolodina, kā arī viņu kolēģes no Lietuvas un Igaunijas.

    Gaisa cepamkatls pamazām kļūst par neatņemamu virtuves palīgu daudzu cilvēku mājokļos. Taču kā tas darbojas? Kur slēpjas šīs iekārtas popularitāte? Vai recepšu grāmata var palīdzēt izmantot gaisa cepamkatlu veidos, par kuriem līdz šim nebija ne jausmas? Uz šiem jautājumiem atbildes meklēja viena no grāmatas recepšu autorēm – Anna Panna.

    “Cepamkatla noslēpums ir gaisa cirkulācijā. Ierīce darbojas kā neliela konvekcijas cepeškrāsns ar spēcīgu ventilatoru, kas nepārtraukti virza karsto gaisu virs, zem un apkārt ēdienam. Tas ļauj pagatavot kraukšķīgus, zeltaini apceptus ēdienus bez eļļas pilniem katliem vai pannām.

    Tas ir arī ātrs ēdiena pagatavošanas veids – līdz pat divām reizēm ātrāk nekā cepeškrāsnī. Ierīces pamatfunkcija ir produktu cepšana, tomēr, atkarībā no tās modeļa, ir pieejamas arī papildu funkcijas, piemēram, grilēšana, apcepšana, tvaicēšana, uzsildīšana un žāvēšana.

    Tomēr lielākais izaicinājums daudziem cepamkatla īpašniekiem ir izdomāt, ko tajā gatavot bez tradicionālajiem vistas spārniņiem un frī kartupeļiem. Te talkā nāk mūsu grāmata. Lai jums nekad netrūktu ideju, esam apkopojuši vienkāršas, ātri pagatavojamas un gardas receptes, ko radījušas vairākas ēdienu entuziastes un influenceres, lielākoties izmantojot vietējos produktus.

    Vai zinājāt, ka gaisa cepamkatlā var pagatavot Pavlovu, brulē krēmu, lazanju, putru, siera kūku, ribiņas, veselu vistu, olas un pat zupu? Šīs un vēl daudzas citas iedvesmojošas receptes jūs gaida mūsu grāmatā! Izbaudiet jaunas garšu kombinācijas, atklājiet sava gaisa cepamkatla gatavošanas iespējas, iedvesmojoties no pirmās gaisa cepamkatla recepšu grāmatas latviešu valodā!

    Labu apetīti un priecīgu gatavošanu!”

    Anna Panna

    Grāmatu “Cep gaisā” iespējams iegādāties izdevniecības “Helios” e-veikalā izdevniecibahelios.lv, kā arī grāmatnīcās visā Latvijā.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē