• Kādus apavus izvēlēties vasarai?

    Reklāmraksts
    31. maijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Pavasaris ir klāt, tāpēc ir pēdējais laiks sagatavoties… vasarai! Karstajās dienās, ko pavadīsi pilsētā un atpūtas kūrortos, Tev, cita starpā, būs nepieciešami arī piemēroti apavi. Zemāk iesakām kādus apavus izvēlēties vasarai, lai justos ērti un izskatītos moderni, jo neslēpsim… papildus komfortam ir svarīgs arī dizains! Atklāj labākās iešļūcenes, sandales un sporta apavus viņam, viņai un junioram.

    Iešļūcenes

    Iešļūcenes ir vasaras apavi, kas lieliski piemēroti izbraucieniem un regulārām pastaigām pilsētā. Starp šāda tipa apaviem rekordu lauzēji ir Birkenstock iešļūcenes, konkrēti Birkenstock Arizona modelis, un tieši tās mēs iesakām iegādāties pirmajā kārtā. Birkenstock iešļūceness ir ērtas, izskatīsies lieliski dažādās stilizācijās, vasaras kurpes vīriešiem un sievietēm, kas pieejamas plašā krāsu gammā – sākot no zemes toņiem līdz meitenīgiem pasteļtoņiem. Izvēlēsies klasisko variantu, kas izgatavots no dabīgās ādas vai Birko-Flor® materiāla, vai mazāk populāro no EVA putām?

    Ja vasarā Tev patīk atpūsties pie ūdens, vari apsvērt arī tā saukto baseina apavu iegādi. Ūdens neuzsūcošas un neslīdošas āra kurpes nodrošinās Tev komfortu un drošību, kā arī būs stilīga Tavas vasaras stilizācijas sastāvdaļa. Ja uzskati, ka klasika noderēs jebkurā laikā un jebkurā vietā, tad izvēlies Adidas Adilette baseina apavus ar platu siksniņu un logo. Tikpat labi izskatās arī baseina apavi Nike Victori One, kuriem piemīt liela elastība – vari būt trakulīgs un izvēlēties, piemēram, versiju ar svītrām izteiksmīgā dzīvnieku raksta krāsā.

    Sandales

    Kārtējais vasaras «must-have». Sandales ir populāra izvēle kā apavi vasarai, jo, līdzīgi kā iešļūcenes, tās sniedz Tavām kājām brīvību un tajā pašā laikā – lielāku stabilitāti. Kādas sandales izvēlēties šo sezonas vasarai? Vīriešiem un sievietēm ir pieejami futūristiski Nike modeļi – piemēram, tādas sandales kam piemīt sportisks raksturs – Nike Canyon vai Nike Icon Classic sandales ar platformu, kas jebkurai stilizācijai piešķirs raksturu.

    Un neaizmirsīsim arī par Crocs. Šīs savdabīgās kurpes ir pazīstamas ar savu komfortu un piesaista uzmanību ar neordināru, drosmīgu izskatu. Crocs Classic modeli vari iegādāties versijās viņai un viņam dažādos krāsas variantos. Tikai no Tevis ir atkarīgs, vai izvēlētos neitrālas krāsas, vai arī gribēsi izcelties ar krāšņiem rakstainiem Crocs. Tas ir viss par sandalēm pieaugušajiem, bet kādus apavus ir vērts uzdāvināt junioram? Ideāli vasaras apavi bērniem ir, piemēram, ātri žūstošie Adidas Swim Sandal I vai pirkstus aizsargājošie Jordan Flare. Vai Tavam bērnam patīk krāsaini garderobes elementi? Tad apskati arī Puma, Fila un New Balance zīmolu sandales mazajiem.

    Sporta apavi

    Lai gan šķiet, ka iešļūcenes un sandales ir ideāli piemēroti vasaras apavi, tos nevar valkāt vienmēr un visur. Sliktākiem laikapstākļiem vai darbā vai bērnudārzā pavadītam laikam noderēs viegli un ērti sporta apavi. Šajā gadījumā mēs esam bezkompromisa un uzskatām, ka labākie apavi vasarai vīriešiem, sievietēm un bērniem neapšaubāmi ir nemirstīgie Nike Air Force 1. Nodrošinot lielisku amortizāciju un elpošanu, tās lieliski kalpos pat karstā laikā. Lai gan tie ir pieejami dažādās krāsās, pilnībā baltais variants noteikti vislabāk iederēsies vasaras stilizācijās.

    Ja meklē vasaras sporta apavus savam junioram, vari izvēlēties arī apavus no amerikāņu zīmola galvenā konkurenta. Adidas Runfalcon modelis ir pielāgots bērna attīstošajai pēdai, kā arī tam piemīt universāls izskats. Pievērs uzmanību arī citiem jauniešu Nike apaviem. Vasarā līdzās Air Force 1 lieliski noderēs arī, piemēram, bērnu sporta apavi ar gāzes amortizācijas tehnoloģiju un tīklveida augšdaļu – Nike Air Max 270.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē