• Kādu peldkostīmu izvēlēties šajā sezonā – aktuālas krāsas un dizaini

    Reklāmraksts
    6. jūnijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Vasaras apģērbu garderobē neiztikt bez peldkostīma! Pirms plānotās atpūtas pie ūdeņiem vai dodoties pludmales brīvdienās uz siltām zemēm, peldkostīma iegāde kļūst par absolūtu nepieciešamību, it sevišķi, ja dažus gadus peldkostīms nav atjaunināts un mainījušies jūsu figūras parametri. Tā kā vasaras atvaļinājumu sezona vairs nav aiz kalniem, tad šis ir pēdējais brīdis atsvaidzināt savu pludmales apģērbu un uzzināt par 2023. gada aktuālajām peldkostīmu tendencēm.

    Peldkostīmu iegāde var izrādīties sarežģīta un laikietilpīga vairāku iemeslu dēļ – lūk, divi visbiežāk izplatītie:

    • Peldkostīmu izvēlamies savam ideālajam augumam, piemirstot par problēmzonām;
    • Pērkot divdaļīgo peldkostīmu, var izrādīties, ka viena no komplekta daļām neder vai nepiestāv augumam.

    Lai no tā izvairītos, apsveriet dažādu peldkostīmu stilu un piegriezumu izvēli, tādējādi palielinot iespēju, ka atradīsies peldkostīms vai bikini, kas jums ne tikai patiks, bet arī vizuāli piestāvēs jūsu augumam. No pievilcīgām  un mūsdienīgām krāsām līdz populāriem siluetiem – šie ir modeļi, ko 2023. gadā valkāt pludmalē, baseinā vai ļaujoties saules vannām savā dārzā.

    1. Brūnie toņi

    Viena no dominējošam peldkostīmu tendencēm ir dažādas nokrāsas brūnie toņi, kas turpina šīs vasaras “šokolādes” tēmu. Pievērsiet uzmanību trikotāžas peldkostīmiem ar viegli burzītu vai frotē struktūru. Tiem pretstatā – elastāna gludā un nedaudz spīdīgā tekstūra, kas ideāli pieguļ augumam un precīzi kopē ikvienu tā izliekumu. 

    2. Lence uz viena pleca

    Jaunums – asimetrisks piegriezums ar platu vai šauru lenci pāri vienam plecam.  Peldkostīmi ar šādu dizainu sasaucas ar sezonas modīgāko topu un kleitu tendencēm. Modeļu klāstā dominē sarkanā krāsa. Atturīgi un eleganti izskatīsies balts bikini. Labākais veids, kā saglabāt peldkostīma svaigo izskatu, ir pirms mazgāšanas to izskalot ar ūdeni atšķaidītā baltvīna etiķī.

    3. Mīkstas tekstūras

    Lai arī līdz šim populārās šķiedras – poliamīds un elastāns, joprojām ir aktuālas, arvien vairāk bikini dizainos tiek izmantoti dabīgi un teksturēti audumi. Ērtības un komforts kļūst svarīgāki par izaicinošu seksualitāti.

    4. Retro

    Ja šī brīža peldkostīmu tendenču noteicēji piemin 70. gadu  vēsmas, tad meklējiet Havaju salu motīvus, apdrukas ar “nierītēm” (tādas bija arī mūsu vecvecmammām) un ziedu motīvu variācijas. Peldkostīmu apdruku zīmējumos sastapsiet lielu dažādību  – no maigi pastelīgiem līdz stilizētiem un abstraktiem ziediem.

    5. Laims

    Laima dzīvespriecīgais tonis ir viena no galvenajām krāsu tendencēm 2023. gada modes dizaineru kolekcijās. Fakts, ka šī tendence ir skārusi arī peldkostīmu kolekcijas, tikai apstiprina apgalvojumu, ka laima zaļā krāsa ir šīs vasaras dominante.

    6. Bando jeb audumu slokšņu stils

    Platas auduma sloksnes no elastīgas trikotāžas ar stingru aizdari pilnībā aizstāj tradicionālos bikini kausiņus. Ieguvums – pilnībā atklāta plecu daļa bez neveiklām iedeguma līnijām uz pleciem vai ap kaklu.

    7. Šorti

    Tops un šortu biksītes ir iecienīta kombinācija, kurā  “augšiņa” bieži atšķiras no “apakšiņas”. Šis divdaļīgais komplekts labi izskatīsies arī uz apaļīgām sievietēm.

    Viendaļīgo peldkostīmu modeļu priekšrocība ir komforts, ērtums un iespēja nomaskēt figūras nepilnības. Figūru koriģējošais peldkostīms ļaus justies neatvairāmi arī apaļīgām sievietēm. Apaļumu koriģēšanai labāk izvēlieties tumšu, matētu un pieklusinātu toņu peldkostīmu.

    220.lv Jūs atradīsiet klasiskus peldkostīmus bez liekām detaļām un arī romantiskus – ar dziļiem dekoltē, šņorējumus, sievišķīgiem volāniem un mežģīnēm.

    Divdaļīgie sieviešu peldkostīmi jeb bikini lieliski parāda augumu, izceļ vidukli un pasvītro krūšu zonu. Ja meklējat zināmu modes zīmolu peldkostīmus, tad vērts pielaikot Tommy Hilfiger jaunākos modeļus. Tommy Hilfiger peldkostīmi ir pazīstami ar savu stilīgo dizainu un augstas kvalitātes materiāliem, kas nodrošina komfortu un izturību. Tie ir iecienīti gan pludmales atpūtai, gan sportiskām aktivitātēm pie ūdens. No modes neiziet klasiskas vērtības – Calvin Klein peldkostīmi ar saviem modernajiem un minimalistiskajiem dizainiem, kas iekļauj ikonisko CK logo.

    Ja esat sava ideālā peldkostīma meklējumos, tad vietnē 220.lv ir pieejami paši karstākie šīs vasaras peldkostīmu piedāvājumi! 

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē