• Kad ir labākais laiks virtuves remontam?

    Reklāmraksts
    2. novembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Virtuves pārveidošana noteikti nav viegls uzdevums, un tiem, kas to vēlas uzsākt, var būt grūti to apvienot ar citiem pienākumiem savā ikdienā. Šajā rakstā mēs apskatīsim tēmu par piemērotāko laiku virtuves pārplānošanai un noskaidrosim, vai ir kādi sezonāli faktori, kas jāņem vērā. Vai arī tas ir tikai personīgās preferences jautājums?

    Daudzi cilvēki, pārveidojot savas virtuves, ir atjautīgi un risina vairākus uzdevumus vienlaicīgi, lai samazinātu problēmu iespējamību. Lai Tavā mājā būtu tikai viena reize, kad kaut kas noiet greizi, vari reizē veikt santehnikas un pat gaisa kondicionēšanas darbus. Skapju apdare vai virtuves izkārtojuma maiņa var būt projekti, kurus ērti var apvienot, ja vēlies pie reizes arī atjaunot savas virtuves ierīces, piemēram, cepeškrāsni.

    Pirms virtuves remonta uzsākšanas

    Tu nevari vienkārši pārveidot savu virtuvi mirkļa iespaidā. Ir jāplāno uz priekšu, lai novērstu projekta pabeigšanas datuma aizkavēšanos vai dārgu kļūdu pieļaušanu. Piemēram, Tev vajadzētu aprunāties ar dažādiem remonta pakalpojumu sniedzējiem un speciālistiem, lai jau laikus saņemtu vairākus piedāvājumus un spētu izvērtēt savas opcijas. Pirms virtuves skapīši ir pabeigti, Tu nevarēsi sākt uzstādīt darba virsmas un, iespējams, par agru būs arī uzstādīt jaunu grīdu, jo to iespējams nejauši saskrāpēt veicot citus darbus.

    Pievērs uzmanību arī preču pasūtījumu un piegādes laikiem. Var paiet ilgs laiks, līdz pasūtītās preces būs gatavas saņemšanai, ja tās ir izgatavotas pēc pasūtījuma vai tās ir jāmaina, lai tās perfekti iekļautos tieši Tavā virtuvē. Pielāgoti pasūtījumi jāveic labu laiku pirms remontdarbu uzsākšanas.

    Ieplāno savu laiku

    Virtuves uzstādīšanai nav viena optimālā laika. Iespējams Tev vajadzētu apsvērt, kas labāk iekļaujas Tavā grafikā. Piemēram, ja bērni vasarā neapmeklē skolu vai zini, ka ģimenes locekļi vairāk būs mājās, pārbūve šajā laikā var nebūt labākā ideja. Vissvarīgākais ir izvēlēties periodu, kad nebūsi pārlieku aizņemts ar darbu vai citiem pienākumiem un varēsi atlicināt kādu laiku papildu lietām, neizmantojot tik daudz savu virtuves tehniku gatavošanai, jo tā var tikt atslēgta vai iznesta no virtuves pavisam. Pozitīvi ir tas, ka tā būs lieliska iespēja ieplānot ēdiena pagatavošanu vairākām dienām vai saviesīgai maltītei pie draugiem.

    Lai panāktu saskaņošanu labvēlīgos datumos, ir svarīgi arī noskaidrot darbu izpildītāju vai uzstādīšanas uzņēmumu grafiku, ar kuriem strādāsi pie sava projekta.

    Kurš gadalaiks ir vislabākais virtuves remontam?

    Vai ir kāds konkrēts gadalaiks, kad Tev vajadzētu strādāt pie savas virtuves? Tas daļēji ir atkarīgs no tā, ko vēlies paveikt. Lēmumus dažkārt ietekmē konkrētais darbs, kas ir jādara un mērķis, ko vēlies sasniegt.

    Tomēr atšķirībā no mājas fasādes krāsošanas vai cita līdzīga darba, lielākā daļa virtuves pārveidošanas darbu tiek veikti telpās. Lai gan virtuves pārveidošana nav īsti atkarīga no laikapstākļiem (ja vien Tu, protams, nebūvē āra virtuvi), vasara vai vismaz sausais periods ir ļoti laba izvēle remonta veikšanai.

    Ļoti populārs gadalaiks virtuves pārveidošanai ir rudens. Šajā gadalaikā ir vienkārši atrast pakalpojumu sniedzējus, un parasti viņu grafiks ir elastīgāks. Vēl viens ieguvums, uzsākot remontdarbus rudenī, ir tas, ka šajā laikā veikali mēdz izpārdod savus esošos krājumus, gatavojoties jaunu modeļu ieviešanai nākamajā gadā.

    Sezonas ar atlaidēm un īpašajiem piedāvājumiem

    Ja vēlies kvalitāti, virtuves skapju virtuves ierīču un citu preču iegāde ne vienmēr būs lēta. Ir lietderīgi salīdzināt cenas vai atlikt to līdz brīdim, kad izmaksas, iespējams, būs nedaudz zemākas. Ja Tev ir vieta skapju, mēbeļu un tehnikas uzglabāšanai, vari veikt pasūtījumu, kad tie ir par zemākām izmaksām, un glabāt tos uzstādīšanai gatavus.

    Virtuves skapju un mēbeļu tirdzniecība un atlaides parasti seko citu patēriņa preču tendencēm. Piemēram, atklāsi, ka preces ir lētākas, ja tās iegādājas Melnās piektdienas vai janvāra piedāvājumu laikā.

    Vari pat iestatīt atgādinājumus, izmantojot dažādus interneta pirkšanas rīkus, lai varētu veikt pasūtījumu, kad cenas samazinās. Ir lietderīgi veltīt laiku un veikt izpēti, ja remonta plānošanu sāc laicīgi.

    Pārbaudi, vai sezonas īpašajiem piedāvājumiem un akcijām papildus ir pieejamas arī citas atlaides, piemēram, lielo ģimeņu atlaides. Strādājot tieši ar profesionālu un personīgi pazīstamu uzstādītāju, viņi var iegūt tirdzniecības atlaides, kuras pēc tam var nodot Tev. Varētu būt vērts izpētīt arī vilinošās atlaižu iespējas, ko piedāvā virtuves izstāžu zāles.

    Nobeiguma vārdi

    Ir prātīgi saprast to, kad ir optimālais laiks virtuves pārprojektēšanai tieši domājot par savu ikdienu. Tomēr, lai iegūtu sev jaunu virtuvi, nav tāda universāla ideālā brīža, lai to darītu. Tu varēsi pateikt, kad Tavai virtuvei ir nepieciešams remonts, un vecais remonts kļūst nedaudz nobružāts, taču tas nenozīmē, ka Tev jaunais remonts ir jāuzsāk nekavējoties. Mēs uzskatām, ka galvenā panākuma atslēga šajā visā ir nevis pareizā laika izvēle, bet gan pienācīga plānošana jau laikus.

    Ņem vērā savu grafiku, kad būsi pieejams, kad laikapstākļi, visticamāk, atvieglos darbu veikšanu un vai kādas gaidāmās aktivitātes neizraisīs remonta vai preču piegādes kavēšanos. Darbu, citu pienākumu un mājsaimniecības projektu plānošana ir izaicinoša. Pirms darba uzsākšanas izvēlieties periodu, kas vislabāk piemērots Tavai ģimenei, un, ja iespējams, iegādājieties materiālus un virtuves tehniku par zemākajām izmaksām laicīgi.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē