• Kā paglābties no caurejas un kāpēc to darīt ar Smecta

    Reklāmraksts
    19. aprīlis, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Freepik
    Vēdergraizes un caureja – simptomi, kas var izbojāt darba un atpūtas plānus, jo mēdz pārsteigt mūs nesagatavotus un burtiski piesien mūs mājām. Šādas saslimšanas ir ārkārtīgi nepatīkamas un tās mēdz piemeklēt gan pieaugušos, gan bērnus, turklāt caureja var būt gan saindēšanās, gan vīrusa saslimšanas indikators.

    Reizēm, lai palīdzētu organismam atgūt veselību un nostātos atpakaļ uz kājām, ir nepieciešami palīglīdzekļi. Lasiet tālāk, lai uzzinātu, kas ir caureja, kā strādā aktivētā ogle, kas ir zīmols Smecta un kā šī zīmola līdzekļi iedarbojas uz organismu, lai paātrinātu zarnu trakta darbības atgriešanos normālās sliedēs.

    No kurienes rodas caureja

    Lai arī caurejas mēdz būt dažādas, visbiežāk to izraisītāji ir infekcijas, kas nonāk mūsu organismā. Ja vēdergraizes ir pavisam vieglas un vēdera izejas režīms nav traucējošs, pastāv iespēja, ka organisms ar problēmu tiek galā pats. Tad tam var palīdzēt izskalot toksīnus un baktērijas papildus lietojot šķidrumu, vislabāk, vienkārši dzerot ūdeni. Tomēr, ja pāris dienu laikā simptomi nemazinās vai kļūst traucējoši, ja caurejai pievienojas vēl kādi simptomi, piemēram, vēdergraizes, nepieciešams konsultēties ar ārstu vai farmaceitu.

    Kāpēc no caurejas labāk izvairīties?

    Reizēm mēdz teikt, ka caureja attīra organismu, taču tā gluži tas nav. Taisnība ir faktā, ka caureju var uzskatīt par aizsargreakciju, ar kādu organisms cenšas atbrīvoties no sliktām baktērijām, toksīniem. Taču kopā ar sliktajām vielām no organisma iziet arī vajadzīgās vielas un šķidrums. Lielākais risks, ko rada caureja, ir organisma atūdeņošanās, par tās klātbūtni var liecināt nespēks, reibonis, slāpes u.c. Īpaši vērīgiem jābūt gadījumā, ja caureja piemeklē bērnus – atūdeņošanās notiek strauji, tāpēc ir rūpīgi jāseko, lai bērns uzņemtu pietiekoši daudz šķidruma un jāpalīdz samazināt caurejas simptomus ar palīdzošiem līdzekļiem.

    Vai ogle ir labākais līdzeklis?

    Tradicionāli sendienās par labāko līdzekli pret caureju uzskatīja aktivēto ogli, taču mūsdienās to neuzskata par efektīvāko preparātu. Kāpēc? Jo tā spēj savākt toksīnus, taču nepalīdz organismam atjaunot vidi, kurā vairoties labajām baktērijām. Mūsdienās par efektīvākiem uzskata tādus līdzekļus, kuru sastāvā ir aktīvās vielas, kuras ne tikai samazina caurejas simptomus, bet arī palīdz organismam atjaunot veselīgu vidi zarnu traktā.

    Uztura bagātinātājs. Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu!

    Smecta pret caureju – kā tas strādā

    Smecta pulveri ar apelsīnu garšu un Smecta orange – vanille lieto akūtas caurejas gadījumā, lai palīdzētu organismam samazināt simptomus un atjaunotu zarnu trakta normālu darbību. Šo Smecta līdzekļu aktīvā viela diosmektīts ir nešķīstošs minerālmāls. Tas ir dabīgs, attīrīts un standartizēts, tas pārklāj un aizsargā zarnu gļotādu, veicinot to spēju pretoties toksīniem, baktērijām un vīrusiem, vēl vairāk – diosmektīts absorbē šos toksīnus un baktērijas, samazinot akūtās caurejas laiku. Tātad diosmektīta darbība samazina simptomus, ārstē un palīdz organismam atjaunot vidi, kurā vairoties labajām baktērijām. Visi iepriekš minētie līdzekļi ir piemēroti gan bērniem, gan pieaugušajiem. Smecta bērniem var tikt izmantots no divu gadu vecuma. Jāņem vērā, ka Smecta zīdainim gan nav paredzēta, par zīdaiņu ārstēšanas jautājumiem noteikti jāvēršas pie ārsta vai farmaceita. Tāpat arī jākonsultējas ar veselības speciālistu tad, ja rodas nepieciešamība lietot Smecta grūtniecības laikā. Precīzu zāļu lietošanu skatīt lietošanas instrukcijā vai zāļu aprakstā. Vienmēr lietojiet šīs zāles tieši tā, kā ārsts vai farmaceits Jums teicis. Neskaidrību gadījumā vaicājiet ārstam vai farmaceitam.

    Pirms zāļu lietošanas uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai atbilstošu informāciju uz iepakojuma. Par zāļu lietošanu konsultējieties pie ārsta vai farmaceita!
    ZĀĻU NEPAMATOTA LIETOŠANA IR KAITĪGA VESELĪBAI

    Lai caureja nepārsteidz nesagatavotu

    Ja nepieciešams, lai līdzeklis caurejas vai vēdera sāpju novēršanai, kas saistītas ar funkcionālām zarnu slimībām būtu pieejams arī ikdienas skrējiena laikā – darbā vai atpūtā – labs variants ir Smecta Go. Šī līdzekļa iepakojumā ir paciņas, kas ir gatavas lietošanai – nav nepieciešams pat uzdzert ūdeni. Arī šī līdzekļa aktīvā viela ir diosmektīts, tātad tas samazina simptomus, ārstē un atjauno veselīgo vidi zarnu traktā.

    Līdzekļus veselībai izdevīgi iegādāties InternetAptieka.lv

    Foto:Freepik.com/cookie_studio

    Ja mājas aptieciņa jāpapildina ar zīmola Smecta līdzekļiem, ir jāieskatās InternetAptieka.lv. Šī mūsdienīgā, ērtā e – aptieka piedāvā plašu līdzekļu klāstu caurejas novēršanai un zarnu trakta darbības atjaunošanai. Pirms līdzekļa iegādes droši konsultējieties ar InternetAptieka.lv draudzīgajiem farmaceitiem – klātienē to var izdarīt Rīgā, Pulkveža Brieža ielā 8 vai Dzelzavas ielā 120M, bet attālināti – Whatsapp, online čatā vai telefoniski – kā vien ir ērtāk. Patīkams bonuss ir bezmaksas piegāde visā Latvijā..

    Pirms zāļu lietošanas uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai atbilstošu informāciju uz iepakojuma. Par zāļu lietošanu konsultējieties pie ārsta vai farmaceita!
    ZĀĻU NEPAMATOTA LIETOŠANA IR KAITĪGA VESELĪBAI

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē