• Kā izvēlēties nelielas jaudas traktoru savai saimniecībai: svarīgākie faktori, ko ņemt vērā!

    Reklāmraksts
    29. jūlijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Lielākās un mazākās lauku sētās arvien aktuālāki kļūst palīgi – nelielas jaudas traktori ar dažādām funkcijām, kas atvieglo ikdienu visu gadu, gan ziemā šķūrējot sniegu, gan vasarā pļaujot zāli, gan sagatavojot augsni ģimenes dārzeņu dobēm. Piedāvājums ir plašs, cenu amplitūda – dažāda, tomēr tajā ir vieglāk orientēties, zinot piecus galvenos principus.

    Uzticams ražotājs 

    Jo lielāks ražotājs, jo lielāks saražoto traktoru skaits, jo vairāk lietotāju pieredžu, jo vairāk traktors testēts reālajā dzīvē, līdz ar to arī veikti praktiski uzlabojumi dizainā, kas padara nākamos ražotos traktorus vēl ērtākus un ergonomiskākus ikdienas lietošanā. Lielākiem ražotājiem ir arī organizētas rezerves daļu piegādes – noliktavas izvietotas Eiropā, un tas ļauj ātri un efektīvi rīkoties, ja nepieciešamas rezerves daļas. Mazāk zināmiem ražotājiem rezerves daļu pieejamība bieži vien ir klupšanas akmens.  Vēl viens būtisks aspekts ir garantijas un pēcgarantijas remonta pieejamība un tā veicējs Latvijā. Solis traktoriem rezerves daļu noliktavas ir Vācijā, un garantijas, pēcgarantijas remontu nodrošina Agrimatco Latvia – uzņēmums ar vairāk nekā 25 gadu pieredzi.

    Ergonomisks un drošs dizains

    Ir svarīgi, ka traktors ir atbilstošs Eiropas drošības standartiem, kas samazina dažādas negadījumu iespējamības. Svarīgi, ka vadības sviras ir ērti sasniedzamas un izmantojamas.
    HST – hidrostatiskā pārnesumkārba – ļauj vadīt 26 ZS mini­traktoru gluži kā zāles pļaušanas raideri, un to spēj pārvaldīt arī
    fiziski mazāk spēcīgi cilvēki, jo šī sistēma padara traktoru manevrēt spējīgāku un vieglāk izmantojamu arī dažādās sarežģītas konfigurācijas teritorijās.

    Kvalitatīvs motors

    Motors ir viena no dārgākajām traktora daļām, un to svarīgi izvēlēties ilgtspējīgu un drošu. Solis 20 un 26 ZS traktoriem  ir oriģināls Mitsubishi trīs cilindru dīzeļdegvielas dzinējs.

    Konkurētspējīga cena

    Līdzīga tehniskā izpildījuma traktora izmaksas var variēt plašā cenu amplitūdā. Salīdzinot piedāvājumus un jaudas, Solis traktoriem ir viena no labākajām kvalitātes un cenas attiecībām!

    Papildaprīkojums

    Izvēloties papildaprīkojumu, jāņem vērā traktora jaudas un agregāta svara savietojamība, kā arī darba platums, turklāt ir īpaši svarīgi konsultēties ar pieredzējušu speciālistu, kurš spēj izvērtēt šo parametru atbilstību. Ar minitraktoriem ir savietojamas gan pļaujmašīnas (kā piemājas zālienam, tā aizaugušām pļavām), gan frēzes, smalcinātāji, frontālie iekrāvēji, piekabes. Solis traktori ir savietojami ar lielāko daļu papildagregātu neatkarīgi no ražotāja, arī 20 ZS traktori. Visi traktori ir aprīkojami ar kabīnēm, pēc nepieciešamības.

    Agrimatco Latvia piedāvā SOLIS traktorus:

    • 20 ZS – cena no 5700 EUR
    • 26 ZS – no 7200 EUR
    • 50 ZS – no 12 500 EUR
    • 90 ZS – no 22 500 EUR

    Cenas norādītas bez PVN

    Tehnikas tirdzniecības nodaļas vadītājs: +371 28389047

    Rezerves daļas, serviss: +371 28346641

    Tirdzniecības konsultanti: 

    • Zemgale, Kurzeme: +371 26573935
    • Latgale, Vidzeme: +371 26482292
    • Vidzeme: +371 29407920

    www.agrimatco.lv

    instagram @agrimatcolatvia

    facebook @AgrimatcoLV

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē