• Kā iegādāties savam augumam piemērotu apģērbu?

    Reklāmraksts
    20. oktobris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Dažreiz mēs dodamies uz veikalu ar konkrētu ideju, ko vēlamies apskatīt un iegādāties, taču, kad nonākam veikalā, sastopamies ar realitāti – nav ne jausmas, ar ko sākt. Iegādāties savam augumam piemērotu apģērbu ir daudz sarežģītāk, nekā iegādāties sava izmēra apavus.

    Mūsdienās veikalos ir tik daudz dažādu stilu, griezumu, izmēru, krāsu un zīmolu apģērbu, kas var radīt pamatīgu apjukumu. Ja Jums ir priekšstats par to, kas uz Jūsu auguma izskatās labi, tad izvēlēties piemērotu apģērbu ir daudz vieglāk, taču, ja Jūs to nezināt – Jums var noderēt internetveikala 220.lv padomi!

    Izlemiet, ko vēlaties izcelt

    Jebkuru apģērbu iespējams izmantot tā, lai padarītu sava ķermeņa daļas lielākas, mazākas, redzamākas vai mazāk pamanāmas. Izlemiet, kuru auguma aprisi vēlaties izcelt, ņemot vērā dažus apģērba pamata likumus:

    • Raksti – apģērbs ar vertikālām līnijām parasti ķermeņi padara tievāku, kamēr horizontālās svītras padara to platāku.
    • Krāsas – spožas krāsas viennozīmīgi pievērš uzmanību, tādēļ tā ir laba stratēģija, ja vēlaties izcelt, piemēram, tievu vidukli. Turpretim tumša krāsa novērš uzmanību, īpaši, ja tā tiek kombinēta ar spilgtu krāsu.
    • Aksesuāri – arī aksesuāri var palīdzēt izcelt detaļas. Piemēram, dekoratīvi uzpleči plecus un kājas padara šķietami platākas, taču sieviešu somas no 220.lv ir lielisks aksesuārs, ar kura palīdzību izcelt savu koptēlu!
    • Vidukļa stili – apģērbs ar zemu vidukli izceļ ķermeņa formas, savukārt bikses ar augstu vidukli var noslēpt vēlamo. Apģērbs, kas viduklī ir ciešs, taču zemāk – brīvs, izceļ krūtis.
    • Līnijas – taisnas formas apģērbs padara ķermeņa apakšējo daļu platāku, savukārt konusveida apģērbs ļauj noslēpt apaļas formas.

    Ziniet savus mērus

    Neatkarīgi no tā, vai iegādājaties apģērbu klātienē vai, piemēram, interneta veikalā, vienmēr vajadzētu zināt savus mērus. Galvenie mēri:

    • Galvas apkārtmērs cepures lieluma noteikšanai;
    • Augšdelms piedurknēm;
    • Kakla apkārtmērs (īpaši svarīgs vīriešu apģērbam);
    • Platākā krūškurvja daļa;
    • Vidukļa apkārtmērs;.
    • Gurnu apkārtmērs (īpaši sieviešu apģērbam);
    • Attālums no cirkšņa līdz potītes apakšai (inseam).

    Pārliecinieties, vai apģērbs der

    Piemērots apģērbs nozīmē, ka izvēlētais apģērbs atbilst Jūsu izmēram. Tomēr esiet uzmanīgs – ne vienmēr norādītais izmērs atbilst standarta izmēriem, tādēļ jāņem vērā arī iepriekš minētie mēri. Apģērbs, kas der, taču nav gaumīgs, vienmēr izskatīsies labāk nekā gaumīgs apģērbs, kas nav piemērots Jūsu ķermeņa formai.  

    Apģērbam, kas der, jābūt ērtam un ķermenim tajā nevajadzētu izskatīties un justies stīvam.  Noteikti nepērciet apģērbu, kas, Jūsuprāt, varētu Jums derēt pēc kāda laika, jo Jūs nekad nevarat būt drošs, ka tā būs!

    Nevadieties vien pēc tendencēm

    Neviens nevēlas atpalikt no jaunākajām tendencēm, taču, iegādājoties apģērbu, nevajadzētu vadīties vien pēc tendencēm. Ne visiem piestāv apģērbs, kas konkrētajā mirklī ir populārs, tādēļ izstrādājiet savu stilu un iekļaujiet tikai tās tendences, kas piestāv šim stilam. Piemēram, sievietēm visbiežāk problēmas sagādā tas, kur pirkt kleitas – 220.lv pieejams gan universāls, gan moderns apģērbs!

    Izvēlieties piemērotas krāsas

    Piemērota krāsa ir krāsa, kas piestāv Jūsu ādas tonim vai gluži vienkārši krāsa, kas Jums patīk. Labs ieteikums – iegādājieties tādus apģērbus, kas krāsu paletē atrodas pretējās pozīcijās. Piemēram, zilus džinsus, bet dzeltenu blūzi.

    Mēģiniet izveidot kapsulas garderobi, kurā ir neitrālas krāsas, tādas kā melns un balts. Ņemiet vērā – neitrālie veido pamatu lielākajai daļai apģērbu, taču daudzos gadījumos tie savstarpēji nesaskan.

    Izmēģiniet dažādus zīmolus

    Neieciklējieties uz vienu apģērbu zīmolu – tā vietā iegādājieties to, kas Jums patiesi patīk! Ja meklēsiet dažādos veikalos, pastāv lielāka iespēja atrast apģērbu, kas Jums piestāv. Ņemiet vērā, ka amerikāņu zīmola apģērbi, salīdzinot ar Eiropas zīmoliem, parasti ir lielāki un platāki. 

    Protams, ja konstatējat, ka mīļākais zīmols vairs nav tik kvalitatīvs kā agrāk, skatieties citur!  Piemēram, vai zinājāt, ka interneta veikalā 220.lv iespējams iegādāties kvalitatīvas kleitas? Ienāciet un apskatieties!

    Ņemiet vērā savu pašreizējo garderobi

     Ja vien Jūs neiegādājaties pilnu tērpu vienlaikus, nekad neiegādājieties apģērbu, ja nezināt, ar ko to kombinēt.  Pirms iegādājaties apģērbu, apdomājiet savu pašreizējo garderobi un jau uzreiz izdomājiet iespējamos koptēlus. Ņemot vērā šo padomu, varat nodrošināties pret lieki iztērētiem līdzekļiem un apģērbu, kas nekad netiks uzvilkts.

     

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē