• Jaunais mācību gads ar Lāču torti – svētki visai ģimenei

    Reklāmraksts
    29. augusts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    1.septembris ir svētki ne bērnudārzā, skolā vai augstskolā, bet arī ikvienā ģimenē, kur vien ir kāds audzēknis, students vai skolotājs. Jaunais mācību gads – tie ir svētki gan bērniem, gan skolotājiem, tie ir svētki visai ģimenei, visām paaudzēm, un, šķiet, nav nekā svarīgāka šajā dienā. Jo tas ir jauns iesākums, nākamais solis uz jaunām zināšanām un prasmēm, atbildīgs solis ceļā uz nākotni.

    Tieši bērnudārzā, skolā vai augstskolā mēs satiekam savus labākos draugus un mīļākos skolotājus, kurus neaizmirstam visa mūža garumā, jo tieši viņi mūs iedvesmojuši nākamajai profesijai un palīdzējuši dzīvesceļa izvēlē…

    Saviļņojums un priecīgais satraukums, izjusts, sperot pirmo soli nezināmajā, plašajā pasaulē – tas ir neaizmirstams. Tas ilgi paliek atmiņā un sirdī, un tikai vēlāk novērtējam, cik īpašs bijis šis brīdis, ar svētku sajūtu, ar ziedu smaržu un rudens ābolu garšu. Šis ir laiks, kad jo īpaši novērtējam svētku mirkļus. Un saprotam, ka svētkus radām mēs paši, mūsu sajūtas un noskaņojums, mūsu vēlēšanās dāvāt prieku un radīt svētkus. Un reizēm īpašiem mirkļiem vajag tik maz – siltu smaidu, labu vārdu, apskāvienu… Kad svētki ir izdevušies, tad prieks ir visiem  -ne vien dubultprieks, bet īsta laimes sajūta, kas spārno, iedvesmo un stiprina vēl ilgi!

    Un kā gan tik svarīgs notikums varētu būt bez tortes?! Īstas, gardas tortes, kuras garša vēlāk atsauks atmiņā šo svinīgo brīdi – tik īpašo un neaizmirstamo pirmo skolas dienu.  Tādēļ arī tortei ir jābūt īpašai, tai jābūt tādai, kura garšos visiem. Tādai, kuru izvēloties, labi zini, ka tā būs īstā. Un tai jābūt ar neaizmirstamu garšu – tādu, kura vienmēr atgādinās par tik nozīmīgo dienu, kuru vēlēsimies paturēt atmiņā. Paturēt pavisam un izjust ikreiz, kad vien vēlamies atsaukt atmiņā laimes un prieka sajūtu, lai tālākās ikdienas gaitas turpinātu šajā gaisotnē, lai būtu vēlēšanās un iespēja šādus mirkļus novērtēt un radīt vēl.

    Tieši tādēļ svētku radīšanai izvēlētajai tortei jābūt ar īstu svētku garšu. Un Lāču torte – tie ir svētki.

    Tādēļ nav šaubu, ka tortes kvalitātei jābūt izcilai un visām sastāvdaļām augstvērtīgām un rūpīgi atlasītām.  Lāču meistari tortēm izmanto īstu olu biskvītu, Latvijas medu, saldkrējuma sviestu un vārītu iebiezināto pienu, ogas –  pašu labāko, kas ir pieejams. Lāču konditoru gatavotajām tortēm krēmi tiek darināti svaigi turpat konditorejā. Mums patīk gan jaunas un neparastas garšu kombinācijas, gan tradicionālas un labi zināmas garšas. Mēs strādājam svētkiem. Un ticiet vai ne – bet mums arī darbs ir svētki, jo Lāču meistariem patīk un pašiem bezgala garšo viss, ko viņi gatavo!

    Un tas nekas, ka Lāču tortes prasa augstu meistarību, pacietību un laiku. Ar lielu iedvesmu meistari rada katru gardumu – gluži kā mākslinieki, kuri rada šedevrus pašu rokām, neizmantojot rūpnieciskās iekārtas. Var droši teikt, ka ikviens Lāčos tapušais gardums ir meistaru roku oriģināldarbs, un ceptuvē svaigi darināti top gan krēmi, gan arī trausli veidotie īpašie svētku dekori. Jo Lāču tortes top meistaru rokās un to receptes rada, izgaršo un cep īsti kārumnieki. Un tikai roku darbs spēj radīt sajūtu, ka torte cepta ar mīlestību…Tieši mīlestība jau ir visu svētku pamatā, un mīlestība ir tā, ko mēs patiesībā svinam svētkos. Un torte ir kā simbols svētkiem. Simbols mūsu mīlestībai, mūsu siltajām jūtām pret mīļajiem, pret draugiem un tuviniekiem. Tādēļ Lāču tortes būs vislabākā izvēle svētku galdam. Par godu jaunā mācību gada sākumam arī šogad Lāči sarūpējuši svētku tortes ar īpašu – tematisku noformējumu – ar burtiņiem un cipariņiem, atbilstoši noskaņai. Jūsu izvēlei ir pieejamas tortes gan ar jau labi zināmām, iecienītām garšām, gan jaunām, vēl nebijušām garšām. Vai tā būtu iemīļotā Valriekstu torte vai burvīgais Celmiņš, Baltās šokolādes – melleņu, Vieglā citronu vai Īstās Lāču Rupjmaizes torte – Jūsu lēmums būs pareizs.
    Ar Lāču tortēm svētku noskaņa būs garantēta!

    Lāču VALRIEKSTU torte
    Gatavota no olu biskvīta, ar valriekstiem un īstu medu, pildīta ar īstu saldkrējuma sviestu un vārītā iebiezinātā piena krēmu. Tortes virsma bagātīgi pārlieta ar tumīgu lazdu riekstu glazūru un tās dekori ir pašu rokām gatavoti Lāčuceptuvē. Torte ir krāšņi dekorēta jaunā mācību gada noskaņās, bet sānos rotāta ar veseliem valriekstiem. Valriekstu tortes tapšana ir sarežģīts un darbietilpīgs process, roku darbs, tomēr rezultāts ir to vērts!

    BALTĀS ŠOKOLĀDES – MELLEŅU torte
    Baltās šokolādes – melleņu torte būs dāvana īstiem kārumniekiem! Izsmalcinātā baltā beļģu šokolāde ar mellenēm ir neatvairāma garšu kombinācija, kas pārsteigs un iepriecinās visus gardēžus… Gaisīgs biskvīts, saldens baltās šokolādes un saldā krējuma krēms, bagātināts ar gardajām mellenēm.

    VIEGLĀ CITRONU torte
    Šī torte iepriecinās visus, kuri vēlas pamēģināt ko jaunu. Torte ar saulaino noformējumu un vieglo citronu garšu būs patīkams pārsteigums un brīnumgarda dāvana! Ar mīlestību darināta, labu domu un maigu pieskārienu pilna- tā ir Lāču Vieglā citronu torte. Ja vēlies ko vieglu un gaisīgu, iesakām tieši šo torti. Lāču čaklie rūķīši to ir veidojuši pašu rokām, uz plānās biskvīta kārtas bagātīgi ieklājot maigo citrona krēmu un dekorējot ar citrona glazūru. Atsvaidzinošs un neaizmirstams garšas baudījums!

    Torte CELMIŅŠ
    Tā ir ļoti īpaša torte ar unikālu dizainu  – nudien, īsta dabas velte, tā būs īsts pārsteigums! Un tomēr tā ir īsta torte, kuras sastāvā ir iebiezinātais krēms, tumšā šokolāde un pistācijas. Kārumnieki novērtēs!

    Īstā Lāču RUPJMAIZES torte

    Apvienojot garšīgo un veselīgo, Lāču meistari ir radījuši Īsto Lāču rupjmaizes torti no augstākās kvalitātes izejvielām. Gaišais biskvīts ar rudzu rīvmaizi tiek meistarots pašu rokām, kā arī gatavots un bagātīgi klāts skābā krējuma un putukrējuma krēms un, protams, vērtīga vitamīnu deva – dzērveņu ievārījums.

    No sirds novēlam visiem bērnudārzu audzēkņiem,skolēniem, studentiem, skolotājiem un vecākiem veiksmīgu mācību gadu, mācīties – un mācītprieku, kā arī bagātīgas iespējas likt lietā jaunā jaunās zināšanas! Lai izdodas radīt neaizmirstamu pirmās mācību dienas svētku noskaņu – ar ziediem, smaidu un visgardāko Lāču torti! Lai labi garšo!
    Visplašākais svētku gardumu klāsts ir Lāču veikalos un lielveikalos, kā arī Lāču internetveikalā.
    Iepazīsties ar visām Lāču tortēm: https://www.laci.lv/lv/produkti/konditoreja/tortes/

    “Lāču” veikalu adreses: https://laci.lv/lv/veikali/

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē