• Iepriecinot kolēģus, jeb – labākie kafijas automāti ofisam!

    Reklāmraksts
    3. janvāris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pexels
    Ikviens, kas novērtē labas kafijas garšu, atzīs, ka kafija ir patiesi unikāls un neatkārtojams dzēriens. Aromāts, kas nav sajaucams ne ar vienu citu, bagātīga garšu buķete – kafija ne tikai dāvā enerģijas devu un priecē mūsu garšas kārpiņas, – tā ir arī daļa no mūsu ikdienas rituāla gan agrās rīta stundās, gan darba gaitās, tāpat arī atpūšoties.

    Kafijas automāti mūsdienās pieejami jebkuram, dāvājot iespēju nobaudīt izcilu kafiju gan mājās, gan savā darba vietā. Vēloties uzlabotu darba vidi, jāatzīst, – kafijas aparāts būs tā izvēle, kuru, pilnīgi noteikti, darbinieki novērtēs atzinīgi. Galu galā – tase kūpošas kafijas, kas tiek baudīta atpūtas pauzēs kopā ar kolēģiem, ir viena no patīkamākajām darba dienas daļām.

    Šajā rakstā apskatīsim sešus kvalitatīvus kafijas aparātus, kas lieliski kalpos jebkurā ofisā.

    De’Longhi kafijas automāti

    De’Longhi ražotājs tiek uzskatīts par vienu no kafijas aparātu tirgus līderiem jau vairāk nekā 30 gadus. Saglabājot labākas itāļu kafijas tradīcijas apvienojumā ar modernajām tehnoloģijām, tiek piedāvāts patiesi plašs kafijas aparātu piedāvājums.

    De’Longhi Dinamica Plus ECAM370.95.T

    Moderna dizaina, pilnībā automātisks  kafijas automāts, kas, pateicoties modernajām tehnoloģijām, ļaus pagatavot kādu no 12 piedāvātajiem kafijas veidiem. 19 bāru spiediens nodrošinās izteiktu, aromātisku, biezu kafijas garšu, atsevišķa piena pagatavošanas sistēma saputos piena putas vēlamajā konsistencē.

    Vadība gaužām vienkārši – skārienjūtīgais ekrāns, turklāt iespējams saglabāt līdz 3 lietotāju profiliem, lai aparāts katram pagatavotu iecienītāko kafijas veidu. Tam visam papildus – aparātu iespējams vadīt caur mobilo aplikāciju.

    Turklāt arī apkope būs gana vienkārša. Šāda tipa kafijas automāti aprīkoti ar automātisko atkaļķošanas sistēmu, tam iespējams pievienot ūdens filtru, piena pagatavošanas detaļas iespējams mazgāt trauku mazgājamajā mašīnā.

    De’Longhi VertuoPlus Deluxe

    Šobrīd tik iecienītie kapsulas kafijas aparāti ir salīdzinoši lētāka kafijas aparātu alternatīva, kas nezaudē izcilu kafijas pagatavošanas kvalitāti.

     Espresso kafijas automāts, kas piedāvā trīs tasīšu izmēru kafijas pagatavošanas veidus, izvēloties atbilstošo kapsulu – alto, coffee un espresso, nodrošinot svaigu maltas kafijas porciju katrā pagatavošanas reizē. Šāda tipa aparāts būs piemērots nelielam ofisam un neaizņems daudz vietas.

    Philips kafijas automāts

    Sadzīves un elektropreču ražotāja Philips piedāvājumā arī izcili pupiņu kafijas automāti.

    Vidēji dārgi kafijas aparāti, kas piedāvā visas modernās tehnoloģijas, pagatavos izcili gardu kafiju no tikko maltām kafijas pupiņām.

    Kafijas automāts Philips EP5441/50

    Šis aparāts ļaus pagatavot 12 dažādu veidu kafijas dzērienus un iespējams saglabāt līdz pat 4 lietotāju profiliem. Ērtu lietošanu nodrošinās intuitīvais skārienekrāns un viegli saprotamās funkciju ikonas.

    Šis aparāts izceļas ar to, ka pateicoties cikloniskajai putu tehnoloģijai, izcilus kafijas dzērienus iespējams pagatavot arī ar dažāda veida piena un augu piena aizstājējiem.

    Kvalitatīvās keramiskās kafijas dzirnaviņas katru reizi samals svaigu, izcila maluma kafiju, tās turklāt ir arī ļoti izturīgas – paredzētas vismaz 20 000 tasīšu pagatavošanai.

    Nedaudz lētāka alternatīva – šīs pašas sērijas aparāts Philips EP5443/90. Nemainot kvalitāti, saglabā tās pašas funkcijas un kafijas pagatavošanas veidus.

    com/Chevanon Photography

    Premium klases kafijas aparāti

    Neskatoties uz to, ka ne vienmēr dārgāk nozīmē labāk, tomēr Premium klases kafijas automāti un to piedāvātās funkcijas patīkami pārsteigs pat izvēlīgākos kafijas cienītājus.

    Kafijas automāts Saeco SM8782/30

    Kafijas automāts, kas apvieno izcilu kafijas pagatavošanas tehniku un modernākās  mūsdienu tehnoloģijas. Iespējams vienlaicīgi pagatavot divus dzērienus tādejādi ietaupot laiku, turklāt izvēle patiesi plaša – 22 dažādi kafijas dzērieni, no kuriem daudzus, ļoti iespējams, vēl nemaz nebūsiet baudījuši!

    Saglabājiet līdz pat 8 lietotāju profiliem, izmantojot CoffeeEqualizer Touch+ funkciju, lai personalizētu kafiju līdz pēdējam sīkumam, turklāt aparāts ir aprīkots ar iebūvēto Wi-Fi savienojamības funkciju vēl ērtākai tā izmantošanai.

    Ārējā piena karafe ar LattePerfetto tehnoloģiju ļaus pagatavot ideāla biezuma un tekstūras piena putas ar iespēju pielāgot putu daudzumu un to temperatūru.

    Jura kafijas automāts Z10 Aluminium Black (EA)

    Luksus klases kafijas aparāts, kas ļaus pagatavot ne tikai karstos, bet arī aukstos dzērienus, – Jūsu izvēlei 32 dažādi dzērienu veidi!

    Jura Z aparāts aprīkots ar 8 paaudzes 3D kafijas pagatavošanas bloku, kas ļauj ūdenim vienmērīgi plūst caur svaigi maltām kafijas pupiņām, nodrošinot neatkārtojamu kafijas garšu.

    Vadību nodrošina skārienjūtīgais ekrāns ar iespēju pieslēgties Jura mobilajai aplikācijai, tādejādi izvēlētais dzēriens, patiesi, būs tikai viena pieskāriena attālumā. Elektroniski vadāmās kafijas dzirnaviņas ļaus pielāgot kafijas malumu katram dzērienam individuāli.

    Izcils kafijas aparāts, kas priecēs gan ar savu unikālo, Jura ražotājam raksturīgo dizainu, gan restorāna cienīgu kafiju ik dienas!

    com/pixabay

    Kur iegādāties?

    Šie un daudzi citi izcili kafijas automāti pieejami interneta veikalā ksenukai.lv. 

    Akcijas un SmartNET kluba biedru piedāvājums ļauj iegādāties preces ar patīkamām atlaidēm, turklāt preci iespējams pasūtīt ar piegādi līdz Jūsu izvēlētajai adresei. Aplūkojiet piedāvājumu jau tagad!

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē