• Idejas noderīgām un veselīgām dāvanām

    Reklāmraksts
    13. decembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Svētkos ikreiz vēlamies sameklēt vislabākās dāvanas – tādas, kas sniedz prieku, bet vienlaikus ir noderīgas. Taču tas nav vienkāršs uzdevums! Lai šo uzdevumu atvieglotu, BENU Aptiekas farmaceite Liene Graudiņa piedāvā ieteikumus veselīgām un noderīgām dāvanām.

    Dāvana skaistumam – kvalitatīva kosmētika

    Dāvana ādas kopšanai. Lai izvēlētos piemērotāko dāvanu ādas kopšanai, būtu vēlams zināt dāvanas saņēmēja ādas tipu. Taču, ja nu tomēr nav pārliecības par to, kāds ādas tips ir dāvanas saņēmējam, tad noderēs līdzekļi, kas paredzēti ādas mitrināšanai, iesaka farmaceite. Tie var būt ķermeņa losjoni, sejas krēmi, acu krēmi, serumi, maskas, jo ādas mitrināšana ir viens no galvenajiem ādas kopšanas stūrakmeņiem un ir būtiska jebkurā vecumā. Sejas kopšanas krēmu var izvēlēties arī pēc vecuma, jo dažādos vecuma posmos ādas vajadzības un procesi, kas tajā notiek, arī ir dažādi. Atcerieties arī par ķermeņa kopšanas līdzekļiem – dušas želejām, skrubjiem, eļļām, ādas kopšanas losjoniem, krēmiem un citiem līdzekļiem, kas ļaus parūpēties par ķermeņa ādas labsajūtu ziemā, kad aukstuma un iekštelpu sausā gaisa dēļ āda var kļūt sausāka un jutīgāka. Te būtu ieteicams zināt, vai dāvanas saņēmējam nav jutības pret kādiem noteiktiem aromātiem. Vēl kā labs papildinājums dāvanai ziemas laikā var noderēt arī lūpu balzams un roku krēms.

    Dāvana matu kopšanai. Arī matu kopšanas līdzekļi var būt lieliska svētku dāvana! Tie varētu būt maigs šampūns un kondicionieris, kas paredzēti ikdienas lietošanai, matu apjomam, spīdumam vai ar mitrinošu iedarbību. Matu skaistumam var izvēlēties arī neizskalojamu matu serumu vai eļļu, ko ieklāt matu galos.

    Dāvana vīrietim. BENU Aptiekas sortimentā atradīsiet tieši vīriešiem paredzētu kosmētiku – gan skūšanās putas, gan pēcskūšanās un citus krēmus ādas kopšanai, gan dušas želejas un matu un bārdas kopšanas un ieveidošanas līdzekļi.

    Turklāt visās klātienes BENU Aptiekās no 13. līdz 19. decembrim svētku atlaides kosmētikai līdz 50 %!

    Dāvana relaksācijai un labsajūtai

    Daudziem šajā laikā ikdiena tiek pavadīta lielā skrējienā, kas var radīt papildu stresu, aizmirstot rast laiku atpūtai un spēku atjaunošanai. Darbs, skola, ģimene, draugi, hobiji, gatavošanās svētkiem… Kā šajā sarakstā atrast laiku sev? Dāvana, kas atgādinās par atpūtas nozīmi, var būt laba motivācija ļauties relaksācijas brīdim. Dāvanai relaksācijai un labsajūtai labi piestāvēs sejas maskas, aromātiski ķermeņa skrubji, vannas bumbas, vannas sāls, papildus tam dāvanā var iekļaut kādu aromātisku tēju, ko malkot, veltot laiku sev, iesaka farmaceite L. Graudiņa.

    No sejas masku klāsta var izvēlēties maskas ar mitrinošu iedarbību, jo tādas derēs jebkuram ādas tipam. Izvēloties skrubjus, pievērsiet uzmanību, lai tie būtu maigi un neradītu papildu ādas kairinājumu.

    Dāvana ikdienas rūpēm par veselību

    Ikdienas rūpes par veselību sevī ietver vairumu aspektu, tai skaitā arī regulāras pārbaudes, lai pārliecinātos, vai ķermenim būtiski rādītāji ir normas līmenī, piemēram, asinsspiediens, pulss, cukura līmenis, skābekļa saturācija asinīs. Šie ir arī tie rādītāji, kuriem var ļoti vienkārši sekot līdzi mājas apstākļos, stāsta farmaceite.

    Tonometrs ir lieliska dāvana kādam, kam, piemēram, ir diagnosticēta hipertensija (paaugstināts asinsspiediens) un ir jālieto medikamenti asinsspiediena normalizēšanai. Tas ļaus mājas apstākļos sekot, vai noteiktā terapija darbojas un vai asinsspiediens ir normas robežās. Izvēloties tonometru, ir svarīgi pievērst uzmanību tam, cik liela manšete būs nepieciešama, kā arī funkcijām, ko šis tonometrs piedāvā. Piemēram, gados vecākiem cilvēkiem prioritāte varētu būt liels ekrāns ar pārskatāmiem cipariem, viegli uzliekams un viegli ieslēdzams un izslēdzams.

    Piedāvājumu skaties šeit.

    Dāvana imunitātei un organisma stiprināšanai

    Gada tumšais un aukstais laiks ir tas brīdis, kad dažādi vīrusi pārbauda un izaicina organisma aizsargspējas, tāpēc dāvana imūnsistēmas atbalstam šajā periodā būs ļoti savlaicīga. Imunitātes stiprināšanai var izvēlēties C vitamīnu, cinku, selēnu, kā arī vitamīnu D saturošus produktus, iesaka farmaceite. Ir iespēja izvēlēties arī vitamīnu kompleksus ar vai bez augu ekstraktiem, kas paredzēti tieši imūnsistēmas atbalstam. BENU Aptiekās atradīsiet arī tādus dabas produktus imūnsistēmas stiprināšanai kā, piemēram, tēju maisījumus, smiltsērkšķu eļļu vai sīrupu, priežu pumpuru sīrupu un pat medu.

    Kā dāvanas šajā laikā var derēt arī kompleksie vitamīni gan maziem, gan lieliem, gan senioriem, lai organismam sniegtu tos vitamīnus un minerālvielas, kas netiek uzņemtas ar uzturu, jo īpaši ziemas laikā. Arī magnijs un zivju eļļas ir tie produkti, par ko daudzi varētu priecāties, redzot tos savā dāvanu maisiņā. Visos gadalaikos aktuāli ir arī vitamīni skaistumam. Senioriem arī lieti noderētu kompleksie vitamīni sirds veselībai, savukārt produkti locītavām lieti noderēs gan senioriem, gan tiem, kam ir aktīvs dzīvesveids.

    Tikai BENU Aptiekās!

    Jaukām dāvanām noderēs BENU Aptiekas jaunie zīmoli gan skaistumam, gan veselībai, kas šogad papildinājuši sortimentu.

    Natural sērijas produkti ir dabas iedvesmoti, saudzīgi ādai un draudzīgi planētai. Laba dāvana arī tiem, kas piekopj vegānisku dzīvesveidu. Savukārt SkinEffect līnija noderēs ikvienam, kas ikdienā rūpējas par savu ādu. Šī līnija sevī ietver krēmus sejai, ķermenim, rokām un pēdām, kas kalpos kā laba dāvanai vai papildinājums tai.

    Livsane produktu klāstā ir iespējams atrast visu nepieciešamo veselībai. Dāvanu maisiņā iederētos kompleksie vitamīni vai arī vitamīni skaistumam vai imunitātei, kā arī Omega-3 vai produkts locītavu veselībai. Vēl kā dāvana lieti noderēs C, D vitamīns vai magnijs dažāda veida formās. Šo produktu klāstā ir arī tējas, ko malkot aukstajos ziemas vakaros.

    Šo zīmolu produktiem līdz pat 19. decembrim īpaši labas cenas visās BENU Aptiekās!

    Lieliska dāvana ikvienam!

    Lieliska dāvana jūsu mīļajiem vienmēr ir BENU Aptiekas dāvanu karte. Tā ļaus izvēlēties sev nepieciešamo pašiem. Dāvanu karte ir ļoti ērta – tā ir izmantojama visās BENU Aptiekās un nav jāiztērē vienā reizē!

    Lai skaisti un priecīgi svētki!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē