• Hanteles var pirkt nu jau praktiski jebkurā sporta preču veikalā. Kā izvēlēties pareizās?

    Reklāmraksts
    30. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pixabay
    Ir atlikti līdzekļi, izdomāts treniņu plāns un uzkrāta motivācija. Laiks paliek siltāks, drīz jau būs jāsper pirmie soļi pludmales smiltīs un gribas būt vislabākajā formā.

    Prātā ir uzbūvēts plāns iegādāties hanteles. Tikai nav skaidrs, uz ko kritīs pareizā izvēle. Hanteļu komplekts, regulējamas hanteles, klasiskas hanteles. Izvēļu ir tik daudz un nav saprotams, kas sniegs maksimālo efektu! Hanteles pirkt nevajadzētu būt papildus darbam, kas nogurdina prātu un attur no uzstādītajiem mērķiem. Šeit varam apskatīt populārākos hanteļu veidus un to priekšrocības.

    Klasiskās hanteles

                Gan gumijas, gan lieta tērauda hanteles, ir aprīkotas ar vienu lielu priekšrocību. Viens svars, daudz pielietojumu. Labākais svars universālam pielietojumam ir stipri atšķirīgs no dzimuma un esošā tonusa līmeņa. Bet droši var teikt, ka 2–5 kg smagas hanteles noderēs gan dāmām, gan kungiem un tās noteikti nebūs lieks instruments, kas nomētāsies skapī. Bet ja nu muskuļi jau pārāk pieraduši pie šiem svariem?

    Hanteles ar regulājamu svaru

                Attīstoties ķermeņa muskulatūrai uz augšu iet arī svara tolerance un tas, kas pirms mēneša likās smags, nu jau šķiet kā spalviņa. Iegādātās klasiskās hanteles šķiet pārāk vieglas un nu ir vēlme uzlikt ķermenim papildus slodzi. Sportistiem, kas intensīvi attīsta muskuļu masu regulējamas hanteles ir viens no labākajiem draugiem. To svaru var mainīt pēc vajadzības un treniņu programmas. Pašiem motivētākajiem atlētiem gan uzreiz vajadzētu iet uz pilnu banku.

    Hanteļu komplekts

                Tiem, kam sports ir tik pat nepieciešams kā ēst un elpot lietderīgi būtu uzreiz iegādāties veselu hanteļu komplektu. Ja ir zināms, ka ik pa laikam uzturēt sevi tonusā nav galvenais mērķis un, ka nepieciešams ilgstošs sporta inventārs, tad hanteļu komplekts būs pareizā izvēle. Tās ir izturīgas, ilggadējas un ļauj veikt intensīvus treniņus ar nelieliem pārtraukumiem.

    Kaut kas priekš jebkura

                Lai gan hanteles pirkt var šķist nogurdinošs pasākums, par stūrakmeni jāliek paša mērķi. No iesācējiem, līdz pat advancētiem sportistiem, katram ir jāizprot savas vajadzības un kas būtu labākais inventārs, kas palīdzēs tos sasniegt. Sporta preču veikals ir vienmēr gatavs nākt pretī ar padomiem, bet treniņu programma gan paliek katra atlēta rokās!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē