• Grīdā iebūvējamo dušas noteku klāsts vēl izteiksmīgākam vannasistabas dizainam

    Reklāmraksts
    6. jūnijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    HANSGROHE RainDrain

    Nevienam nepatīk, ja dušas rituālu iztraucē uzkāpšana uz dušas notekas pārsega vai ūdens aizplūšana nevēlamā virzienā. Tāpēc jaunās hansgrohe RainDrain grīdā iebūvējamās notekas piedāvā pielāgotus un gaumīgus risinājumus tieši grīdas līmeņa dušām. Šīs grīdā iebūvējamās dušas notekas būs stilīgs, funkcionāls un acīm tīkams vannasistabas dizaina papildinājums. Klāstā ir pieejami vairāki hansgrohe RainDrain grīdā iebūvējamo dušu noteku modeļi, ko pēc krāsas iespējams saskaņot ar hansgrohe jaucējkrāniem un dušām, tādējādi radot vēl viendabīgāku vannasistabas dizainu, kā arī atvieglojot dušas kabīnes izvēles procesu. Pateicoties vienkāršai uzstādīšanai un dažādiem garumiem, grīdās iebūvējamās dušas notekas ir piemērotas gandrīz visu izmēru vannasistabām, nodrošinot maksimālu tīrību un pārvietošanās brīvību dušā.

    HANSGROHE RAINDRAIN – MULTIFUNKCIONĀLS RISINĀJUMS VISU VEIDU GLUDĀS GRĪDAS DUŠĀM

    Pavisam hansgrohe RainDrain klāstā ir trīs gludās grīdas dušas kanālu kolekcijas, kas ir saderīgas ar universālo pamatkomplektu, kā arī dažādu veidu punktveida notekām. Lai nodrošinātu klientu vajadzības, pamatkomplekts pieejams divās variācijās – ar 50 mm vai 30 mm iebūves dziļumu līdz blīvējošajai membrānai.

    Pamatkomplekta uzstādīšana ir ļoti vienkārša. To uzstāda vienlaikus ar caurulēm, pēc tam tiek ieliets betons, bet noslēdzošajā posmā pēdējais tiek ieklāts klienta izvēlētais grīdas segums. Savukārt, uzstādot RainDrain Match vai RainDrain Rock risinājumu, betonā tiek iestrādāts arī speciāls drenāžas kanāls.

    RAINDRAIN MATCH

    Kā liecina produkta nosaukums, šī gludās grīdas dušas noteku sistēma, pateicoties sešiem virsmu veidiem, nemanāmi saplūst ar grīdas segumu. Noteku sistēma pieejama ar šādiem virsmu veidiem – hroms, matēts nerūsējošais tērauds, matēts melns, matēts balts, melns (stikls) un balts (stikls).

    RainDrain Match risinājums ir piemērots uzstādīšanai grīdā tieši pie sienas vai pat nedaudz atstatus no tās. Piederumi notekas uzstādīšanai vienmēr iekļauti komplektā, tādēļ lēmumu par izvēlētā risinājuma uzstādīšanas vietu un veidu iespējams pieņemt arī pēdējā brīdī. Turklāt notekas rāmim ir regulējams augstums, ļaujot notekas pielāgot apkārtējo flīžu augstumam. RainDrain Match ir pieejams 60, 70, 80, 90, 100 un 120 cm garumā.

    RAINDRAIN FLEX

    Izmantojot RainDrain Flex piedāvāto risinājumu, ūdens plūst tieši virs stilīgā notekas pārsega. Šī dušas noteka ir pieejama vairākos standarta garumos, taču, ja nepieciešams, to iespējams saīsināt uzstādīšanas procesa gaitā. Arī RainDrain Flex pieejami vairāki virsmu varianti – hroms, matēts nerūsējošais tērauds, matēts melns, matēts balts, matēta bronza, pulēts zelts un matēts melns hroms.

    Pateicoties īpašai plāksnei RainDrain Flex notekas apakšā, notekas dekoratīvo daļu iespējams nostiprināt ar flīžu līmi, tāpēc RainDrain Flex var uzstādīt tieši uz betona. Augstumu iespējams regulēt, izmantojot ovālo savienotāju, kas jau iekļauts pamatkomplektā. RainDrain Flex ir piemērots uzstādīšanai tieši grīdas virsmā pie sienas vai pat nedaudz atstatus no tās.

    RAINDRAIN ROCK UN RAINDRAIN

    RainDrain Rock ir bezrāmju dušas kanāla noteka, ko iespējams ieflīzēt līdz pat 40 mm biezā dabīgā akmens grīdas virsmā. Arī RainDrain Rock ir pieejama garuma regulēšanas iespēja – to var saīsināt par 5 cm no abām pusēm. RainDrain Spot, pateicoties tā uzstādīšanas dziļumam, piedāvā izcilu risinājumu ikvienam, kas dod priekšroku tradicionālajai punktveida notekai, nevis notekas kanālam. Pārsega virsma ir izgatavota no matēta nerūsējošā tērauda, ko iespējams apflīzēt no visām pusēm.

    IERASTAIS SIFONS VAI IZCILAIS DRYPHON

    Hansgrohe piedāvā izvēlēties ierasto sifonu ar 50 mm ūdens blīvējumu (saskaņā ar EN 1253), kas ir viegli noņemams un ērti kopjams, nodrošinot caurplūdi 42 l/min, vai īpaši patentēto Dryphon, kas nodrošina gan augstāku veiktspēju – 60 l/min –, kura pārsniedz visas standarta prasības un noteikumus, gan minimālu tīrīšanu. Pateicoties Dryphon sistēmas lielajam plūsmas ātrumam, netīrumi un mati nepielīp un nesastājas vienuviet, līdz ar to nav nepieciešama bieža sistēmas tīrīšana.

    Patentētajā Dryphon sistēmā ūdens vietā tiek izmantota augsto tehnoloģiju membrāna, lai bloķētu iespējamās kanalizācijas smakas, tādēļ nav vajadzības atsevišķi uzstādīt speciālus pretsmaku vārstus. Savukārt, izvēloties ierastos sifonus, pretsmakas risinājums nepieciešams viena iemesla dēļ – ūdens no parastā sifona mēdz iztvaikot un smaka no kanalizācijas var nonākt vannasistabā.

    RAINDRAIN VIETU TAUPOŠIE UZGLABĀŠANAS RISINĀJUMI

    Kā atsevišķi hansgrohe RainDrain klāsta papildinājumi pieejami XtraStoris uzglabāšanas risinājumi, kas vēl vairāk palielina pārvietošanās brīvību dušā. Moduļiem ir dažādi izmēri, dizaini un virsmas, turklāt tos iespējams integrēt sienā, radot elegantas papildu uzglabāšanas vietas. Pateicoties uzstādīšanas komplektiem un tajos iekļautajiem blīvējuma materiāliem, uzglabāšanas vietu elementi ir ūdensnecaurlaidīgi. Tāpat kā RainDrain dušas noteku, arī XtraStoris uzglabāšanas vietu ikdienas kopšana ir ātra un vienkārša. Hansgrohe ir kvalitātes zīme, ko raksturo ērtības, gudras funkcijas, vienkārša uzstādīšana, izturība un serviss. Uzņēmuma radīto produktu kvalitātei ir vēl viens būtisks aspekts: šīs lietas jums iepatiksies uz visiem laikiem, tās būsiet gatavi lietot arī pēc daudziem gadiem. Hansgrohe ir dizaina un funkcionalitātes simbiozes rezultāts, kas reizē ir arī liels ieguldījums, jo mājokļi ar šādu aprīkojumu vienmēr būs vērtīgāki. Ražotājs jau daudzus gadus izstrādā savus produktus kopā ar pasaulē zināmiem dizaineriem, kas nodrošina līdera lomu sanitārajā jomā, kā arī tiek radīti daudzi jauni, vēl nepieredzēti risinājumi, veidojot dizaina tendences. Visi produkti tiek ražoti, apvienojot augstas tehnoloģijas un izcilību, kā arī rūpīgi atlasītus augstākās kvalitātes materiālus. Stingras kvalitātes prasības un regulāra neatkarīgu iestāžu uzraudzība nodrošina produktu perfektu kvalitāti un ilgu kalpošanas laiku. Plašāku informāciju par piedāvāto produktu klāstu meklē hansgrohe mājaslapā.

    REKLĀMAS MATERIĀLS SADARBĪBĀ AR hansgrohe

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē