• Elitārs modernisms: Nike sporta apģērbi un apavi

    Reklāmraksts
    26. janvāris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pexels
    Nike sporta apģērbs un apavi ir augstākās kvalitātes izstrādājumi, kas mūsdienās vairāk tiek lietoti ārpus sporta aktivitātēm, lai gan tos izmanto arī daudzi slaveni sportisti.

    Pateicoties spilgtajam un oriģinālajam dizainam, perfekti saskaņotajām krāsām un materiāliem, Nike sporta apģērbi un apavi kļūst arvien populārāki. Tagad tos valkā ne tikai basketbolisti, tenisisti, maratonisti un vieglatlēti, bet arī citi cilvēki savās ikdienas gaitās.

    Mūsdienu cilvēks, kurš vienkārši staigā pa pilsētu vai pat brauc uz darbu kedās vai sporta apavos, vairs nepiesaista uzmanību, jo tā ir ierastā lietu kārtība.  Jāsaka, ka apavi šajā kontekstā ir pelnījuši īpašu uzmanību – stiprās un elegantās Nike kedas un sporta botas uz ielām ir pamanāmas arvien biežāk.

    Tas nepavisam nenozīmē, ka Nike būtu pārstājusi ražot un pilnveidot preces, kas paredzētas profesionāliem sportistiem. Gluži otrādi, kvalitāte kļūst arvien labāka un viss, ko šī firma izgatavo, ir tik augstā līmenī, ka cilvēki ir gandarīti un priecīgi. Mitrā laikā apģērbs un apavi nesamirkst un atgrūž netīrumus, karstumā atvēsina un elpo, ziemā sasilda. Tās ir izturīgas un praktiskas mantas, kuras novērtē arvien lielāks skaits pircēju.

    Vissvarīgākā Nike preču īpašība ir apģērbu, apavu un aksesuāru neapšaubāmā ilgtspēja un praktiskais pielietojums. Tas ir ļoti plašs, ar daudzējādām vizuālām un praktiskām iespējām. Ja jūs uzvelkat šīs firmas sporta apģērbu un apavus, bez jebkādas vilcināšanās varat doties uz darbu, tikšanos vai pat uz tradicionālo operu. Tas viss ir iespējams, pateicoties izcilībai un nevainojamajam izskatam. Tā ir perfekta kvalitāte, kas mazliet atgādina labas automašīnas – uzticamas, elegantas un labi vadāmas. Arī Nike sporta apģērbi un apavi ir uzticami, izturīgi, nekad nepieviļ un ir iedvesmojoši.

    Nike arī vienmēr iet kopsolī ar laiku un bieži ir dažādu sporta pasākumu sponsors. Interesanti, ka Nike ir izveidojis īpašu sociālo tīklu, kas veltīts tikai basketbolam. Interesanti arī, ka ikviens zīmola fans var pats personīgi kļūt par savu apavu dizaineri: atliek tikai izdomāt savu oriģinālo modeli īpašā interneta portālā. Pēc tam to var pasūtīt no Nike.

    Ļoti interesants ir Nike kopīgais projekts ar Apple: tika izlaists neparasts Nike + iPod komplekts, kas sastāv no audio atskaņotāja un kedām, kas savienotas viena ar otru. Tagad augsto tehnoloģiju cienītāji var saņemt dažādu statistiku par treniņu gaitu tieši skrējiena laikā.

    Rezumējot jāsaka, ka Nike preces ir nevainojami stilīgas, ērtas kā otra āda un parasti nevienu neatstāj vienaldzīgu. Zīmols ir radījis apģērbus, izmantojot jaunākos tehnoloģiju sasniegumus, tie it kā izaicina pasauli un cilvēka spēju robežas.

    Vārds “Nike” cēlies no sengrieķu «nī́kē», kas nozīmē “uzvara”.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē