• Dzīvžogu šķēres – palīgs krāšņumaugu kopšanai

    Reklāmraksts
    3. augusts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Husqvarna.com
    Ja savā īpašumā ir iekārtoti dzīvžogi un košumkrūmi, tad Jums noderēs palīgs to kopšanā. Šādā gadījumā var palīdzēt speciālas dzīvžogu šķēres, kas ir svarīgs instruments katram, kas vēlas skaistu, koptu un zaļojošu teritoriju. Lasiet tālāk, lai noskaidrotu vairāk par šo ierīci, tās īpašībām un kāpēc ar akumulatoru darbināmās šķēres noderēs Jūsu dārza veidošanai un kopšanai.

    Kā iegūt krāšņu dzīvžogu?

    Skaisti apcirpts dzīvžogs var būt ikviena dārza lepnums, kas gan priecē acis, gan pilda žoga funkciju, proti, noslēpj pagalmu vai dārzu no citu skatieniem, kalpojot kā necaurredzama sēta.

    Lai saglabātu dzīvžogu skaistu un uzlabotu kopējo ainavu, tam nepieciešama īpaša kopšana. Simetrisku un atbilstošu formu var iegūt regulāri izmantojot kvalitatīvas dzīvžogu šķēres. Jāņem vērā, ka dzīvžogs parasti ir apjomīgs, tā apgriešanā un veidošanā mūsdienās mehāniskās šķēres vairs neizmanto. Tā vietā ir vairāki citi lieliski instrumenti, kas palīdzēs viegli, ātri un ērti sakopt šos augus.

    Ir pieejami trīs galvenie dzīvžogu šķēru veidi, tāpēc aicinām izvēlēties vispiemērotāko Jūsu vajadzībām, pārdomājot, kādiem darbiem tās paredzēts izmantot:

    • ar divpusējo asmeni – labākā izvēle, ja veidojat dzīvžoga formu, piemēram, ar taisnām malām vai apaļu augšdaļu. Šīs šķēres būs piemērotas dzīvžogu apcirpšanai līdz krūšu augstumam;
    • ar vienpusējo asmeni – paredzētas galvenokārt dzīvžoga taisno malu apcirpšanai un lielākām platībām un augstākiem augiem, šī konstrukcija ir raksturīga profesionāliem instrumentiem;
    • kāta dzīvžogu šķēres – lielisks palīgs dažādu augstumu un platumu dzīvžogiem un krūmiem,  tāpat arī grūti sasniedzamu vietu apgriešanai.

    Husqvarna.com

    Akumulatora dzīvžoga šķēres – kas tās ir?

    Dzīvžoga šķēres ar akumulatoru kļūst arvien populārākas to ērtības un efektivitātes dēļ. Tās ir bez vada, aprīkotas ar uzlādējamu akumulatoru, un ir:

    • vieglas – līdz ar to var ērti un ilgāku laika posmu ar tām strādāt;
    • klusas – netraucējot kaimiņiem apdzīvotās vietās;
    • videi draudzīgākas – bez izmešiem un dūmiem;
    • viegli iedarbināmas – kas ir svarīgi, lai ātri uzsāktu darbu;
    • ergonomiskas – lai ikvienam būtu ērti strādāt ar tām ilgāku laika posmu.

    Daži ieteikumi, veicot dzīvžogu šķēru izvēli:

    • Ja dārza darbi tiek veikti maza vai vidēja lieluma īpašumā vai dārzā ar krūmiem, dzīvžogiem un nelieliem kokiem, tad vispiemērotākā būs mazās vai vidējās klases ierīce;
    • pārliecinieties, cik viegli nomaināms ir griešanas asmens un trimmera galva, lai to būtu ērti izdarīt pašam, gadījumos, kad izvēlaties kombi ierīci;
    • ja iespējams, izmēģiniet dažādas konstrukcijas ierīces, lai pārliecinātos par ērtāko variantu;
    • ja iespējams, izmēģiniet to iedarbināšanu, īpaši, ja jums nav lielas pieredzes;
    • izvēlieties atbilstošu produktu – tādu, kas nepieciešams tieši Jūsu vajadzībām, ņemot vērā visus apstākļus – dzīvžogu lielumu, veidu, griešanas biežumu, u.c.

    Husqvarna.com

    Kāpēc izvēlēties Husqvarna?

    Husqvarna ir uzņēmums ar vēsturi gadsimtu garumā, kura zīmols vienmēr izcēlies ar inovatīvu pieeju, saglabājot tradicionālas augstākās kvalitātes prasības. Husqvarna darbarīki iemantojuši gan profesionāļu, gan amatieru uzticību visā pasaulē, jo tiek piedāvātas labas cenas, augsta kvalitāte, garantijas un serviss. Tāpat tiek sniegtas konsultācijas darba instrumenta pareizā izvēlē, lai Jūs varētu izvēlēties savām vajadzībām atbilstošāko ierīci, tehniku vai instrumentus.

    Ja esat dārza ierīces meklējumos, kas sakops Jūsu dzīvžogu un košumkrūmus, tad labākās dzīvžogu šķēres atrodamas Husqvarna mājaslapā, kur varat iepazīties ar produktu specifikāciju, aprakstiem, video instrukcijām un iespēju atrast tuvāko izplatītāju.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē