• Dzirdēt labāk tagad ir daudz vieglāk!

    Reklāmraksts
    5. jūnijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto

    Daudziem dzirdes aparāti asociējas ar lielu un uzkrītošu iekārtu, kas pievienota cilvēka ausij un kas padara skaļākas visas apkārtējās skaņas. Patiesībā mūsdienu tehnoloģiju attīstība kombinācijā ar profesionāla dzirdes speciālista konsultāciju ir gājusi krietni uz priekšu, un šobrīd spēj piedāvāt ne tikai minimāla un neuzkrītoša dizaina dzirdes aparātus, bet arī augstas kvalitātes inovatīvu tehnoloģiju, kas ne tikai analizē un klasificē apkārtējās vides skaņas, bet arī funkcionē kā viedierīces, kas var palīdzēt dzirdes aparāta lietotāja ikdienas gaitās.

    Kā Jums var palīdzēt dzirdes aparāts?

    Protams, mūsdienīgi un kvalitatīvi dzirdes aparāti nav lēts prieks, jo zinātniskajos pētījumos un to izstrādē ir investēti vērienīgi resursi. Tomēr cilvēkam ar dzirdes traucējumiem, kuri ikdienā saskaras ar izolētības sajūtu no apkārtējās pasaules un tai sekojošu nepilnvērtības apziņu, kas rada vēlmi mazāk socializēties, tas var nozīmēt atgriešanos pie normālas sabiedriskās dzīves un emocionālas stabilitātes. Liekot svaru kausos šīs vērtības, ieguldījums kvalitatīvā dzirdes aparāta iegādē šķiet loģisks un pat nepieciešams lēmums.

    Daudzi pieredzes stāsti liecina, ka cilvēkiem ar dzirdes traucējumiem dzirdes aparāti bieži ieņem nozīmīgu lomu, lai atjaunotu savienojumu ar ārpasauli. Tomēr, ja runājam par to cenām, tad ir jāapzinās, ka, lai iegūtu jaunu dzirdes kvalitāti ar vismodernāko mūsdienu risinājumu, tas noteikti izmaksās vairākus tūkstošus eiro.

    Dzirdes aparāta izvēle un profesionāla konsultācija

    Dzirdes aparāts noteikti nav tas produkts, ko var izvēlēties lielveikala plauktā vai vienkārši pasūtīt internetā tikai tāpēc, ka iepatikusies krāsa vai dizains. Mēs – cilvēki – esam dažādi un tikpat atšķirīgas var būt mūsu dzirdes nianses un vajadzības, izvēloties piemērotu dzirdes aparātu. Tādēļ ļoti svarīga ir profesionāla dzirdes speciālista konsultācija, jo sertificēts un zinošs speciālists ne tikai veiks visus nepieciešamos dzirdes mērījumus un to analīzi, bet arī izpratīs katra klienta specifiskās ikdienas vajadzības, tādejādi palīdzot izvēlēties vispiemērotāko dzirdes aparātu katram individuāli.

    Kas padara dzirdes aparātu dārgu?

    Lielākoties atbilde meklējama viedajā tehnoloģijā, kas ir iebūvēta mūsdienu dzirdes aparātos. Līdz brīdim, kad patērētājs var iegādāties savu dzirdes aparātu, tā tehnoloģijas izveidei un izpētei tiek ieguldīts milzu laiks un resursi. Mūsdienu dzirdes aparāti sniedz tā lietotājam brīvību baudīt savu dzīvi bez jebkādiem dzirdes šķēršļiem, jo būtībā tie ir gludi miniatūri datori, kas reaģē uz skaņu digitāli, tādējādi nodrošinot vislabāko risinājumu, lai tā lietotājs varētu dzirdēt labi pat sarežģītās klausīšanās vidēs.

    Izpratnes radīšanai minēsim dažus no jaunākajiem tehnoloģiskajiem sasniegumiem, kas integrēti mūsdienu dzirdes aparātos:

    • Viedtālruņa savienojamība – ļauj ērti straumēt tālruņa zvanus un mūziku no viedtālruņa tieši uz dzirdes aparātiem.
    • Mazāks izmērs – mūsdienu dzirdes aparāti ir ļoti diskrēti un gandrīz neredzami. Ja ņem vērā progresīvās tehnoloģijas, kas ir iepakotas šajās ierīcēs, četrciparu cena kļūst saprotama.
    • Skaņas filtri – mūsdienu dzirdes aparāti ļauj norādīt skaņu veidus, ko vēlaties vai nevēlaties dzirdēt. Tādējādi jūs varat samazināt fona troksni un koncentrēties uz sarunām ar ģimeni un draugiem bez jebkādiem citiem traucēkļiem.
    • Noskaņošana un personalizēšana – mūsdienu tehnoloģija ļauj ieprogrammēt dzirdes aparātus atbilstoši jūsu unikālajām dzirdes vajadzībām.

    Lai gan, protams, iespēja iegādāties lētākus dzirdes aparātus no nezināma veikala var būt vilinoša, jums ir jāņem vērā arī kopaina un dzirdes aparāta cenas pamatotība. Ar sertificēta dzirdes speciālista palīdzību jūs ne tikai iegādāsieties kvalitatīvus dzirdes aparātus, bet arī saņemsiet profesionālus padomus, kas pielāgoti jūsu individuālajām vajadzībām. Turklāt, izvēloties atbildīgu un iekārtu kvalitāti garantējošu dzirdes centru, jums tiks piedāvātas arī neierobežotas bezmaksas konsultācijas un atbalsts visā iekārtas lietošanas laikā.

    Kopš 2014. gada Labākas Dzirdes Centrs ir palīdzējis vairāk nekā 10 000 pacientu iegūt labāku dzirdi un līdz ar to piepildītāku dzīvi. Pateicoties ērtai atrašanās vietai pašā Rīgas centrā, aicinām sazināties ar mums jau šodien, lai pieteiktos visaptverošai dzirdes konsultācijai pie sertificēta dzirdes speciālista. Vienkārši noklikšķiniet šeit, lai sāktu savu ceļojumu uz labāku dzirdamību.

    Informācija sagatavota sadarbībā ar Labākas Dzirdes Centru, kas nodrošina modernākās digitālās dzirdes uzlabošanas tehnoloģijas un kvalificētu speciālistu konsultācijas.

    Lai pieteiktos konsultācijai apmeklējiet Labākas Dzirdes centra mājas lapu vai piesakieties konsultācijai pa tālruni 20550286.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē