• Dāvanas sievietei, lai izbaudītu laiku sev

    Reklāmraksts
    22. decembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto

    Ikvienu svētku neatņemama sastāvdaļa ir dāvanas. Ja Ziemassvētkos vēlies sarūpēt dāvanas sievietei, kura ikdienā rūpējas par sevi un mīl izbaudīt dažādus aromātus, tekstūras un novērtē produktu funkcionalitāti, tad STENDERS ķermeņa kopšanas līdzekļi ļaus parūpēties par ķermeni un veltīt nesteidzīgu laiku sev. Te vienmēr atradīsi gan vērtīgas dāvanas sievietei, gan noderīgas dāvanas draudzenei.

    Ziemassvētku dāvanas sievietei greznos iepakojumos

    Šogad aicinām atcerēties, ka dāvināšana ir māksla, bet dāvinātājs – mākslinieks, kuram pats svarīgākais ir izbaudīt procesu un ļauties radīšanas priekam, ļaujot svētku kņadai paskriet garām, rāmi un mierīgi sagādājot Ziemassvētku dāvanas saviem mīļajiem. STENDERS, kā katru gadu, arī šogad īpaši piedomājis par greznu noformējumu dāvanu komplektiem.

    Dāvana sievai vai nelielas, bet mīļas dāvanas draudzenei? Varbūt lūko pēc ekskluzīvas dāvanas sievietei, kurai ir svarīgs laiks sev? Tad STENDERS plašajā piedāvājuma klāstā atradīsi noderīgas dāvanas.

    Dāvanu komplekts «Rozes sārtums»

    Meklē dāvanas sievietei, kas tiks lietotas dienu no dienas? Aukstajā laikā īpaši svarīgi parūpēties par jutīgo roku ādu un lūpām. Maigā rožu aromāta apņemtajā komplektā ietilpst šķidrās roku ziepes, kas mīkstina roku ādu, mitrinošs roku krēms, kā arī lūpu balzams, kas bagātināts ar šī sviestu, kas ziemas spelgonī rūpējas par lūpu labsajūtu. Pēc tā uzklāšanas sajutīsi patīkamu pēcgaršu un vieglu ziedu aromātu.

    Dāvanu komplekts «Dzintara pieskāriens»

    Iespēja sajust Baltijas jūras dārgakmeni uz savas ādas. Komplektā ietilpst cukura skrubis, kas bagātināts ar iedarbīgajām AHA skābēm un dzintara pulveri, kas padara ādu maigu kā zīds. Maigā dušas eļļa, saskaroties ar ūdeni, pārvēršas gaisīgās putās. Noslēgumā iespēja palutināt sevi ar gelveida ķermeņa krēmu ar valdzinošu, parfīmam līdzīgu aromātu.

    Vannas bumbu komplekts «Dzirkstošie prieki»

    Iespēja izbaudīt un izmēģināt dažādas vannas peldes, veltot laiku sev un ļaujoties aromātiskiem vannas rituāliem. 12 STENDERS populārākās, ar rokām darinātās vannas bumbas sniegs labsajūtu gan ķermenim, gan garam un ļaus parūpēties par pašu svarīgāko cilvēku pasaulē – sevi.

    Komplektā iekļautas dažādas vannas bumbas pēc to aromāta, tekstūras un krāsas – ogas, citrusi, rozes, piparmētra, kadiķis, ingvers un vēl, un vēl… Komplektā vannas bumbas gan no jaunākajām kolekcijām, gan tās, kas nemainīgi ir populārāko starpā. Ienirstot putu mākonī, aizmirsīsies visas rūpes un atvērsies svētku prieks, šī ir laba ideja kā dāvana sievai.

    STENDERS piedāvā kvalitatīvu un funkcionālu ķermeņa kopšanas kosmētiku no dabiskas izcelsmes sastāvdaļām. Plašajā piedāvājuma klāstā atradīsi noderīgas dāvanas sievietei Ziemassvētkos – izvēlies jau sagatavotos dāvanu komplektus, kuros sakomplektēti produkti, kuri viens otru papildina, nodrošinot pilnu mazgāšanas ciklu – pirms, pēc un, protams, paša vannas rituāla laikā.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē