• Danfoss Icon ir augsto tehnoloģiju un estētikas pilots

    Reklāmraksts
    7. augusts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Plānojot apkures un dzesēšanas sistēmas, bieži mājas īpašnieks noskaidro tirgū esošo produktu tehnoloģiskās īpašības. Danfoss piedāvā paturēt prātā estētiskos aspektus, kas ilgtermiņā kļūst ārkārtīgi svarīgi.

    Pielāgojami rāmji ļauj pielāgot

    «Protams, ir svarīgi tehnoloģiskie parametri, taču, ja jūs pērkat produktu no uzticama uzņēmuma, iespējams, ka tas darbosies un lielas problēmas neradīs. Tomēr dažu ierīču redzamā puse – vadības panelis, termostati, cita ārēji uzstādīta instalācija – galu galā var sākt kaitināt.

    Danfoss parasti piedāvā klientiem pievērst uzmanību Danfoss Icon risinājumam, kas ne tikai piedāvā daudz tehnoloģisko iespēju, bet arī izceļas ar atturīgo skandināvu dizainu un pielāgošanās iespējām konkrētam interjeram.

    Mēs domājam, ka no estētiskā viedokļa šajā gadījumā ir sasniegts zelta vidusceļš. Smalkais minimālisma dizains noteikti neapstāsies, to viegli pielāgos un pat papildinās visdažādākos dizaina risinājumus. Danfoss Icon estētikas ziņā izceļas no tirgū piedāvātajiem risinājumiem ar to, ka sensorus ir viegli saskaņot ar vadu slēdžiem, jo ​​termostati ir izgatavoti tā, ka tos var aprīkot ar dažādiem rāmjiem, lai tie būtu piemēroti vadu kārbām.

    Apkures sistēmas vadības ierīces parasti tiek uzstādītas labi redzamās vietās, lai tās būtu viegli pieejamas, lai mainītu apkures vai dzesēšanas parametrus, tāpēc to estētiskās īpašības ir ļoti svarīgas.

    Vēl viena atšķirīga iezīme ir tā, ka neaktivizēta termostata ekrāns izdziest un kļūst balts, tāpēc tas vairāk atgādina elektrisko slēdzi, nevis tehnisko ierīci.

    Piemērots arī dzesēšanai

    Danfoss Icon ir ērta arī ar to, ka tā ir universāla mājas temperatūras kontroles sistēma, ko var uzstādīt gan mājas celtniecībā, gan modernizācijā. Danfos Icon zemgrīdas apsildes sistēmu var uzstādīt ar vadu vai tālvadības moduļiem, un to var pielāgot daudzām grīdas vai izpildmehānisma apkures sistēmām.

    «Jūs varat arī izvēlēties vēlamo vadības metodi. Termostati var būt ārkārtīgi vienkārši, tos var ieprogrammēt ar ciparu displejiem, ar infrasarkano grīdas sensoru, kas ļauj daudz labāk regulēt telpas temperatūru, un noteiktus modeļus var vadīt, izmantojot lietotni tālrunī,» stāsta Danfoss pārstāvis Rihards Zommers.

    Tehniski uzlabotā sistēma ne tikai kontrolē pieplūdes temperatūru, bet arī atbalsta automātisko balansēšanas funkciju.

    «Vēl viena iezīme, kas nav raksturīga visām apkures sistēmām, ir tā, ka Danfoss Icon var kontrolēt ne tikai apkures, bet arī dzesēšanas parametrus. Un tas kļūst arvien aktuālāk, kad klimats sasilst,» saka Rihards Zommers.

    Plašāku informāciju par  Danfoss Icon var atrast vietnē https://icon.danfoss.com.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē