• Ceptas sviesta pupiņas ar bietēm, fetu un valriekstiem

    Hortex recepte
    20. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti

    • Lielu cepamtrauku vai pannu pārslaka ar eļļu, virsū ber saldētās pupiņas, pievieno daivās sagrieztas bietes un sīpolu ripiņas.
    • Pārlaista eļļu, pārkaisa sāli, piparus, liek krāsnī, 200 grādu temperatūrā cep apmēram 25 minūtes.
    • Pārdrupina sieru, pārber valriekstus, cep vēl 5–10 minūtes.

     

    Materiāls tapis sadarbībā ar HORTEX.

     

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    Auto

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+