• Ceptas sviesta pupiņas ar bietēm, fetu un valriekstiem

    Hortex recepte
    20. janvāris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    1 vērtējums
    5/5

    • Lielu cepamtrauku vai pannu pārslaka ar eļļu, virsū ber saldētās pupiņas, pievieno daivās sagrieztas bietes un sīpolu ripiņas.
    • Pārlaista eļļu, pārkaisa sāli, piparus, liek krāsnī, 200 grādu temperatūrā cep apmēram 25 minūtes.
    • Pārdrupina sieru, pārber valriekstus, cep vēl 5–10 minūtes.

     

    Materiāls tapis sadarbībā ar HORTEX.

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē