• Ceļš līdz sapņu dekoltē

    Reklāmraksts
    13. marts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Freepik
    Krūšu palielināšana jau daudzus gadus ir visvairāk pieprasītā plastiskā operācija gan pasaulē un Latvijā, gan arī plastiskās ķirurģijas un estētiskās medicīnas klīnikā Aesthetica.

    Krūtis daudzām ir ļoti nozīmīgs sievišķās identitātes un seksualitātes simbols. Ja sieviete nav apmierināta ar savu krūšu formu, apjomu, tvirtumu un citām to vizuālajām īpašībām, nereti rodas kompleksi, zūd pašpārliecība un būtiski mazinās dzīves kvalitāte. Protams, šie nav vienīgie iemesli krūšu palielināšanai, tomēr ir svarīgi zināt, ka katrai situācijai ir risinājums un ķirurgi ir šeit, lai palīdzētu.

    Pirmais solis – konsultācija

    Kad sieviete ir nolēmusi, ka vēlas uzlabot savu krūšu izskatu, vispirms nepieciešama konsultācija ar izvēlēto plastikas ķirurgu. Vizītes laikā ķirurgs uzklausa pacientes vēlmes, izvērtē dažādus anatomiskos faktorus un iesaka piemērotāko risinājumu. Implantu lielums tiek piemeklēts atbilstoši anatomiskajiem parametriem.

    Krūšu implantiem ir dažādas formas un veidi. Anatomiskie jeb lāsītes formas implanti ir veidoti dabiskākam izskatam, ar piepildītu krūts lejasdaļu un lēzenāku augšpusi. Apaļie implanti atkarībā no izvēlētās projekcijas (izvirzījuma) nodrošina zināmu push-up efektu, piepildot arī krūts augšpusi. Jaunākā iespēja ir ergonomiskā gela implanti, kas imitē krūts dabisko kustību: vertikālā stāvoklī tie no sāna izskatās anatomiski, bet apguļoties kļūst apaļi kā šo implantu pamatforma.

    Klīnikas speciālisti palīdz izvēlēties piemērotāko variantu un sniedz vērtīgus padomus, lai krūšu palielināšanas operācijas rezultāts būtu lielisks un tiešām atbilstu sievietes individuālajām vēlmēm.

    Operācijas norise un atlabšana

    Operācijas ilgums ir 45–60 minūtes, un to veic vispārējā anestēzijā. Implanti tiek ievietoti vai nu zem lielā krūšu muskuļa, vai arī virs tā, bet zem muskuļa fascijas. Rētas garums pēc krūšu palielināšanas operācijas ir 3–4 cm, un parasti tā atrodas zem krūts vai zem areolas. Pēc operācijas klīnikā jāuzturas līdz nākamajam rītam un vismaz vienu nedēļu jānēsā apsaitēta elastīgā saite. Divas nedēļas jāierobežo fiziskā slodze un ikdienas darbu veikšana. Visi pēcoperācijas nosacījumi katrai pacientei tiek izskaidroti individuāli. Krūšu palielināšanas galīgais rezultāts ir redzams pēc 3–5 mēnešiem.

    Akcija: bezmaksas krūšu palielināšana

    Sieviešu svētku mēnesim par godu, klīnika Aesthetica turpina tradīcijas un izsludina labdarības akciju! Šoreiz Dr. Ieva Lāce veiks bezmaksas krūšu palielināšanu kādai sievietei, kurai vispār nav attīstījies sievišķībai un pašapziņai tik svarīgais orgāns – krūtis. Šo medicīnisko stāvokli – pilnīgu orgāna trūkumu – sauc par aplāziju. Sievietei tas var radīt dažādus emocionālus pārdzīvojumus. Ir valstis, kur, ja ir šāda indikācija, krūšu palielināšanas operāciju apmaksā valsts. Diemžēl Latvijā tā nav, tāpēc Aesthetica vēlas kādu iepriecināt un varbūt pat mainīt visu dzīvi.

    Vairāk informācijas par akciju – klīnikas mājaslapā www.aesthetica.lv

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē