• Bosch Power for All 18 V jaunumi jūsu sapņu dārzam

    Reklāmraksts
    19. maijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Instrumenti ar akumulatora barošanu kļūst arvien populārāki, un bezvadu brīvība ir vēl nozīmīgāka darbiem dārzā.

    Prātīgs lēmums ir iegādāties vienu instrumentu ar akumulatoru un lādierīci, bet jau nākamos instrumentus, kas saderīgi ar konkrēto akumulatoru, var iegādāties izdevīgāk. Viena no plašākajām ir Power for All Alliance 18 V akumulatora instrumentu sistēma. Ar Power for All 18 V akumulatoru strādā ne tikai Bosch 18 V mājamatniecības un dārza instrumenti jeb zaļais Bosch, bet arī citu ražotāju ierīces. Power for All Alliance ir viena no lielākajām vadošo ražotāju akumulatoru partnerībām, kas piedāvā dažādu zīmolu ierīces darbam mājās. Viens un tas pats 18 V akumulators pilnībā sader ar visām 18 V akumulatora ierīcēm, piemēram, ar Bosch baltās mājas tehnikas Bosch Unlimited putekļsūcēju, kā arī zīmoliem Gloria, Gardena, Wagner un citiem. Šis akumulators ir izmantojams un saderīgs arī ar AL-KO 18 V akumulatora instrumentiem. Par Power for All Alliance 18 V sistēmu un Bosch jaunumiem tieši dārza instrumentu klāstā ar šīs sistēmas akumulatoriem stāsta SIA Robert Bosch produktu menedžeris Modris Mažis.

    Akumulatora krūmu un zāles šķēru komplekts AdvancedShear 18V-10

    • Universāls 18 V instruments komplektā ar diviem asmeņiem: zāles cirpšanai un dekoratīvu krūmu veidošanai
    • Ātrā asmeņu nomaiņas sistēma ar vienu klikšķi
    • Jauda un kompakts izmērs: Power for All 18 V akumulators un motors
    • Augstas precizitātes Šveices ražojuma abpusējie asmeņi
    • Lietošana ar vienu roku: ideāls jauna dzīvžoga, krūmu vai zāles formas veidošanai un cirpšanai
    • Vidēji līdz pat 85 kvadrātmetriem ar vienu akumulatora uzlādi

    Līdz šim Bosch akumulatora zāles šķēru kategorijā piedāvāja tikai instrumentus ar iebūvētu akumulatoru. Pazīstamākais  modelis nu jau vairākās paaudzēs ir zāles šķēres ISIO ar 3,6 V akumulatoru. Savukārt ASB 10,8 V zāles šķēru komplekts vairs nav aktuāls, jo šogad tā vietā tiek piedāvātas jaunās AdvancedShear 18V-10. Universālais bezvadu instruments AdvancedShear 18V-10 ir paredzēts lietošanai ar vienu roku un nodrošina formas veidošanas, kopšanas vai malu griešanas asmeņus. Tā Power for All 18 V akumulators nodrošina jaudīgāko griešanas veiktspēju šajā ierīču klāstā. Patentētā pretbloķēšanas sistēma un Šveicē ražotie abpusējie asmeņi nodrošina iespaidīgu veiktspēju un nepārtrauktu griešanu bez iesprūšanas, griežot pat resnākus zarus. Šīs zāles un krūmu šķēres ar līdz pat 85 minūtēm akumulatora darbības laika nodrošina vēl ērtāku darbu, veidojot savu sapņu dārzu. Pieejams komplektā ar akumulatoru un lādierīci, kā arī solo izpildījumā bez akumulatora un lādierīces lētāk, ja jums jau ir kāds cits sistēmas instruments ar tiem.

    Akumulatora dārza zāģis Keo

    • Izmantojot precīzo Šveices asmeni, bez pūlēm varat nozāģēt līdz 80 mm resnus zarus
    • Noņemamais turētājs A Grip satver zaru ērtākai zāģa lietošanai ar vienu roku
    • Maināmie asmeņi ļauj izmantot vienu instrumentu dažādiem darbiem mājās un dārzā
    • Ātrā asmeņu nomaiņas sistēma
    • Jauda un kompakti izmēri: Power for All 18 V akumulators un motors
    • Jaudīgs 18 V akumulators, līdz 115 griezumiem katrā uzlādes reizē

    Daudziem dārzniekiem jau bija labi pazīstams iepriekšējās paaudzes Keo ar iebūvētu 10,8 V akumulatoru. Šogad Keo tiek piedāvāts jau Power for All 18 V programmā. Tas nodrošina lielāku jaudu un efektivitāti, kā arī nepārtrauktu darbu, ja jums ir vēl kāds šīs sistēmas akumulators. Asmens ir tāds pats, kāds tiek izmantots universālajiem jeb zobenzāģiem un ir plaši pieejams, ja nepieciešama nomaiņa. Veicot darbus dārzā un izmantojot turētāju, nebūs asmens radītās zara vibrācijas. Instruments lieliski izmantojams arī mājsaimniecības koka materiālu zāģēšanas darbos, un ar šo kompakto instrumentu darbi lieliski paveicami ar vienu roku. Sajūtot pretestību, zāģa elektronika nodrošina zāģēšanas ātruma regulāciju. Pamēģiniet, un noteikti novērtēsiet šī instrumenta priekšrocības.

    Akumulatora dzīvžoga šķēres UniversalHedgeCut 18V-50

    • Jaunais bezsuku motors nodrošina lielāku jaudu un darba mūžu un mazāku instrumenta svaru
    • Bosch patentētā pretiestrēgšanas sistēma palīdz apgriezt biezākus zarus neiestrēgstot
    • Vieglā konstrukcija mazina lietotāja nogurumu
    • Jauda un kompakts izmērs:  Power for All 18 V akumulators un motors
    • Lieliski rezultāti, apstrādājot dažādus vidēja lieluma dzīvžogus (zaru resnums līdz 20 mm) ar resnāku zaru apzāģēšanas funkciju
    • Augstas precizitātes Šveices ražojums: optimāla griešana un izturīgums

    Līdz šim prasīgākiem dārzkopjiem Bosch piedāvāja modeli AHS 50–20. Jaunās Bosch 18 V akumulatora dzīvžoga šķēres UniversalHedgeCut 18V-50 ar bezsuku motoru nodrošina lielu jaudu, tādējādi iegūstot ievērojami ilgāku darba mūžu. Tā vieglā konstrukcija mazina sasprindzinājumu, tādēļ stundām ilga dzīvžoga kopšana ir patīkamāka. Dzīvžoga šķēres UniversalHedgeCut 18V-50 ir ideāla izvēle, lai apgrieztu vidēja lieluma dzīvžogus, piemēram, skuju kokus, tūjas un citus krūmus, kuru zaru resnums ir līdz 20 mm. 75 minūšu akumulatora darbības laiks un akumulatora uzlādes indikators, kas parocīgi sniedz informāciju par akumulatora uzlādes stāvokli darba laikā, ievērojami mazina risku, ka akumulatora jauda pēkšņi beigsies. Šveices precizitātes asmens sniedz asu augstas kvalitātes griešanu optimālai veiktspējai un izturībai. Pieejams komplektā ar akumulatoru un lādierīci, kā arī solo izpildījumā bez akumulatora un lādierīces lētāk, ja jums jau ir kāds cits sistēmas instruments ar tiem. Mazāku krūmu apstrādei joprojām pieejamas krūmšķēres EasyHedgeCut 18V-45.

    Tagad klasiski zaļā krāsā ar sarkaniem elementiem

    Iespējams, esat pamanījuši, ka šie un daudzi citi šīs sezonas instrumenti ir citā zaļās krāsas tonī. Jau no pagājušā gada Bosch pakāpeniski veido savu mājas un dārza instrumentu programmu vienotā klasiski zaļā tonī ar sarkaniem elementiem, tādējādi stiprinot zīmola atpazīstamību, arī simbolizējot virzību uz zaļāku pasauli un tās ilgtspēju ilgtermiņā.

    Vairāk informācijas par mājas un dārza instrumentiem: www.bosch-diy.com

    Par garantijas un pēcgarantijas servisu: www.bosch-serviss.lv

    Par pagarināto triju gadu garantiju: www.mybosch-tools.com

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē