• Bez pigmenta plankumiem, 100% mirdzoša āda

    Reklāmraksts
    31. augusts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Freepik
    Redzot savu ādas toni vienmērīgu un mirdzošu, tam var būt pozitīva ietekme uz pašapziņu. Un pretēji, blāva, nogurusi āda var negatīvi ietekmēt mūsu iekšējo pasauli, veicināt stresu vai pat noguruma sajūtu. Tāpēc mirdzoša āda ir ne tikai garastāvokļa ‘’ uzlabotājs ‘’, bet arī veids, kā ļaut savam dabiskajam skaistumam mirdzēt.

    Sekojiet padomiem, kā padarīt sejas ādas toni vienmērīgāku un mirdzošāku.

    Dr. Valeines klīnika vadītāja dermatoloģe Lauma Valeine, skaidro:

    “Dažādas izcelsmes pigmentācijas traucējumi pēdējos gados ir kļuvuši par bieži sastopamu problēmu manu pacientu vidū. Tie skar dažāda vecuma sievietes un būtiski ietekmē viņu dzīves kvalitāti. Pirmais, būtiskākais solis ir pigmentācijas veida un iemeslu atklāšana. Pēdējā laika pieredze un zinātniskie pētījumi šajā jomā rāda, ka sievietēm pigmentācijas traucējumi var būt saistīti ne tikai ar ārējās vides faktoriem un hormonālām izmaiņām, bet arī ar dzelzs deficītu, nepietiekamu olbaltumvielu uzņemšanu ar uzturu, kā arī nepietiekamu D vitamīna un antioksidantu daudzumu.

    Visefektīvākā un noturīgākā cīņa ar pigmentāciju ir atbilstoša ādas kopšana ikdienā, ņemot vērā sezonu un cilvēka ādas pamattipu.

    Ikdienas ādas kopšanas produktiem jāsatur īpašas pigmentāro sistēmu regulējošas un pigmentāciju mazinošas aktīvās vielas: tiamidols, C vitamīns un retinoīdi. Būtiskākais uzdevums ir pacientu izglītošana par saules aizsarglīdzekļu lietošanu visu gadu, izvēloties tādus līdzekļus, kas pasargās gan no kaitīgā UV starojuma, gan zilās gaismas, kas arī veicina pigmentāciju un satur aktīvās vielas, kas samazina jau esošo pigmentāciju.

    Rudens un ziemas periodā kursa veidā var veikt profesionālos skābes saturošos pīlingus, uz enerģiju bāzētas procedūras (lāzera/gaismas terapiju), kā arī dažāda veida injekcijas, kā piemēram, ar trombocītiem bagātinātas plazmas injekcijas, kuru laikā tiek izmantotas paša cilvēka asinis. Gatavojoties pavasara/vasaras sezonai atbalstu var sniegt iekšķīgi lietojami foto protektanti (augu izcelsmes antioksidanti, polifenoli), kas stiprina ādas aizsargspējas pret ārējās vides kaitīgo faktoru negatīvo ietekmi.

    Ļoti liela nozīme ir tieši endogēnu jeb iekšķīgu problēmas iemeslu atklāšanai, to korekcija un pareiza sagatavošanās pavasara–vasaras sezonai, lai mēs nenovērotu bieži sastopamo, t. s. “bumeranga” efektu.

    Tikai kompleksa pieeja  — pilnvērtīgs uzturs, pacietīgs un rūpīgs ādas kopšanas darbs ikdienā, cieša sadarbība starp pacientu un profesionāli (dermatologu, kosmētiķi) var rezultēties kā viendabīgs un mirdzošs ādas tonis.”

    Papildus padomi, kas vēl vairāk palielinās Jūsu ādas mirdzumu.

    1. Pārvērtiet savu ikrīta ādas kopšanu par labsajūtas sesiju: ​​ veltiet laiku sev, notīrot seju un uzklājot serumu, dienas krēmu un saules aizsarglīdzekli. Jūsu ādai būs pietiekami daudz laika, lai absorbētu visus produktus, un Jūs pa to laiku varat atslābināties pirms saspringtas darba dienas.

    2. Palutiniet sevi ar sejas masāžu mājās: ādas kopšanas līdzekļi darbojas vēl labāk, ja tos viegli un rūpīgi iemasē ādā. Masāža atslābina sejas muskuļus, samazina stresu un uzlabo sejas ādas toni.

    3. Uzsāciet dienu ar sejas jogu: tāpat kā jūsu ķermeņa muskuļi, arī sejas muskuļi kļūst stingrāki, elastīgāki, iegūst tonusu, veicot vingrinājumus. Tas palīdz novērst priekšlaicīgu ādas tvirtuma zudumu un dziļas grumbas.

    4. Skaistuma miegs nav mīts, tas ir īsts: guļot, jūsu āda novērš ikdienas putekļu, netīrumu un UV staru radītos bojājumus, lai tā no rīta izskatītos mirdzoša un skaista. Varat sniegt ādai papildu kopšanu, izmantojot jūsu ādas tipam pielāgotu nakts krēmu. Pirms krēma uzklāšanas neaizmirstiet notīrīt seju. Regulāri mainiet arī spilvendrānu, lai izvairītos no pūtītēm. Uz auduma sakrājas baktērijas, netīrumi un kosmētikas paliekas, kas naktī var kairināt ādu, izraisot ādas nepilnības.

    5. Lietojiet veselīgu pārtiku: katru dienu uzturā lietojiet svaigus augļus un dārzeņus, jo tie satur daudz vitamīnu, minerālvielu. Dzeriet apmēram sešas glāzes (2,5 litrus) ūdens katru dienu. Izvairieties lietot pārāk daudz cukura un dzert pārāk daudz alkohola. Cukurs var ietekmēt jūsu ādas elastību un maigumu un var izraisīt iekaisumu. Alkohols dehidratē jūsu ķermeni un var ietekmēt jūsu miegu, kas var padarīt jūsu ādu sausu un blāvu, kā arī izraisīt grumbu veidošanos.

    Kādi ādas kopšanas līdzekļi var veicināt ādas mirdzumu?

    Lai ilgstoši saglabātu ādas mirdzumu, nepieciešama atbilstoša, regulāra ādas kopšana un iedarbība pret ikdienas stresa faktoriem, ievērojot arī iepriekš minētos ieteikumus mirdzošas ādas iegūšanai.

    Eucerin Anti-Pigment ādas toni izlīdzinošs serums izstrādāts, lai izlīdzinātu ādas toni un piešķirtu skaistu, dabisku mirdzumu.

    Kā tas darbojas?

    Galvenā aktīvā viela tiamidols samazina melanīna uzkrāšanos ādā, lai novērstu hiperpigmentāciju. Turklāt serums satur hialuronskābi un glicerīnu, kas dziļi mitrina un baro ādu. Īpaši vieglā tekstūra ar kristāla tehnoloģiju ir viegli uzklājama un ātri uzsūcas. Tam piemīt izsmalcināts aromāts un tas nodrošina neatkārtojamu sajūtu uz ādas.

    Vienmērīga un 100% mirdzoša āda – pirmie redzamie rezultāti jau pēc divām nedēļām.

    Lieliski rezultāti, bet kā produkts lietojams?

    Uzklājiet serumu uz sejas pēc attīrīšanas – tikai vienu pilienu. Pēc tam varat uzklāt savu iecienītāko mitrinātāju un saules aizsarglīdzekli. Eucerin® Anti-Pigment ādas toni izlīdzinošo serumu var viegli integrēt jebkurā ādas kopšanas režīmā. Tas ir piemērots visiem ādas tipiem un var tikt kombinēts ar jebkuru ādas kopšanas līdzekli.

    Visi Eucerin Anti-Pigment līnijas produkti satur patentētu aktīvo vielu  — tiamidolu, kas cīnās ar hiperpigmentāciju jau pašā saknē, samazinot melanīna veidošanos ādā. Klīniskie pētījumi apstiprina pirmos redzamos rezultātus tumšo plankumu samazināšanā jau divu nedēļu laikā. Daudzsološa iespēja cilvēkiem, kurus skārusi hiperpigmentācija un, kuri vēlas iegūt viendabīgu un mirdzošu ādas toni.

    Lietotāja pieredze

    Jūlija Malahova, ‘’MCouture Studio’’ īpašniece un dizainere

    “Šis produkts ir mans pēdējā laika mīļākais atklājums! Jau pēc pirmajām produkta lietošanas reizēm ir manāms, ka sejas ādas tonis tik tiešām izlīdzinās un iegūst dabisku mirdzumu. Dzīvojot siltā klimatā, esmu atteikusies no dekoratīvās kosmētikas, taču Eucerin Anti-pigment serums kopā dienas krēmu nu ir neatņemama manas ikdienas sastāvdaļa.”

    Uzzini vairāk aptiekās!

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē