• Baudi Latvijas dabas skaņas ar Huawei FreeBuds Pro 2

    Reklāmraksts
    11. jūlijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Mūsdienu straujais dzīves ritms, kad dažādi ikdienas uzdevumi un pienākumi aizņem lielāko dienas daļu, bieži vien liedz laiku kvalitatīvai un patiesi relaksējošai atpūtai. Pilsētas burzma un sastrēgumi pēcpusdienā prasa pārāk ilgu laiku, lai dotos pie dabas un atslēgtos no dienas laikā piedzīvotā trokšņu virpuļa, taču kvalitatīvas bezvadu austiņas ļauj atslēgties no negatīvajām emocijām jebkurā dienas laikā, ieslēdzot dabas skaņu skaņdarbu un ieklausoties putnu balsīs, tādējādi domās nonākot Latvijas lauku pļavās un mežos.

    Bezvadu austiņas, kas pielāgojas valkātāja ausīm

    Augstu skaņas kvalitāti iegūst ar austiņās iebūvētajiem skaļruņiem, kas nodrošina gan zemos, gan augstos skaņu toņus. Jo plašāks ir skaļruņu frekvenču diapazons, jo klausītājam būs iespēja sadzirdēt vairāk nianses skaņdarbā, tādējādi gūstot visaptverošu klausīšanās pieredzi un iespēju pilnībā izprast katru kompozīcijas detaļu mūzikā.

    “Lai saviem lietotājiem nodrošinātu iespējami labāko klausīšanās kvalitāti ar bezvadu austiņām, Huawei FreeBuds Pro 2 ir aprīkotas ar skaņas sistēmu, kas ietver divus skaļruņus, nodrošinot zemo frekvenču diapazonu no 14 Hz un augsto – līdz 48 kHz, apvienojumā ar digitālo Dual-crossover tehnoloģiju, kas atsevišķi apstrādā katru signālu. Tādā veidā ierīce analizē katru skaņdarbu atsevišķi, lai nodrošinātu piemērotāko izpildījumu,” skaidro Mikus Tillers, Huawei produktu apmācību vadītājs.

    Nav noslēpums, ka katra cilvēka dzirde un auss kanāla struktūra ir citādāka, tāpēc arī vienas un tās pašas austiņas sniegs atšķirīgu skanējumu dažādiem klausītājiem. Lai mazinātu iespējamās skaņas noplūdes dažādiem lietotājiem, Huawei jaunajās bezvadu austiņās ir iestrādājuši mākslīgā intelekta tehnoloģiju, kas ar trīskāršā adaptīvā ekvalaizera palīdzību analizē valkātāja lietošanas paradumus reāllaikā un aprēķina vajadzīgo kompensācijas starpību atkarībā no radītās skaņas noplūdes. Tādā veidā Huawei FreeBuds Pro 2 lietotāji var iegūt nemainīgu klausīšanās pieredzi neatkarīgi no pozas, veiktās darbības vai uzdevuma.

    Traucējoši trokšņi paliek pagātnē

    Atrodoties pilsētā, nereti ir grūti atrast perfekto klusumu mūzikas baudīšanai. Taču tam nevajadzētu būt šķērslim ar mūsdienīgām bezvadu austiņām, kas nodrošina aktīvo trokšņu slāpēšanas tehnoloģiju un ļauj pilnvērtīgi un netraucēti baudīt konkrēto skaņdarbu.

    “Jaunās Huawei FreeBuds Pro 2 atbalsta pasaulē pirmo trīs mikrofonu inteliģento, aktīvo trokšņu slāpēšanas tehnoloģiju, pateicoties kurai, atrast piemērotu brīdi un vietu kvalitatīvai klausīšanās pieredzei ir iespējams jebkurā vietā un laikā. Salīdzinot ar iepriekšējiem modeļiem, jaunajās bezvadu austiņās trokšņu slāpēšana ir līdz pat 15 % labāka, samazinot trokšņu līmeni līdz pat 47 decibeliem, tādējādi nodrošinot, ka trokšņainās Rīgas ielas un sabiedriskais transports vairs nebūs šķērslis, lai atslēgtos no burzmas un veltītu laiku sev,” norāda M. Tillers.

    Pārdomātai ērtībai

    Lai baudītu kvalitatīvu skaņu, bezvadu austiņām jābūt aprīkotām ne tikai ar inovatīvām tehnoloģijām un risinājumiem, bet arī ar intuitīviem pārvaldības veidiem, kas atvieglo skaļuma regulēšanu un pārslēgšanos starp dažādiem režīmiem.

    “Huawei FreeBuds Pro 2 ir aprīkotas ar sensoriem, kas iebūvēti austiņu korpusā un atpazīst konkrētus pieskārienus, lai veiktu tādas darbības, kā, piemēram, skaņas regulēšanu, zvanu atbildēšanu un pārtraukšanu vai pārslēgšanās starp aktīvo trokšņu un informētības režīmiem. Tādā veidā austiņu valkātājs var ļauties relaksējošas mūzikas baudījumam, neizņemot viedtālruni no kabatas un nepārtraucot atpūtas mirkli,” iesaka M. Tillers.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē