• Auto dekorēšanas idejas un padomi

    Reklāmraksts
    10. marts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Unsplash
    Auto ir kas vairāk, nekā tikai veids kā pārvietoties. Cilvēki iegādajas auto, kas viņiem patīk un nereti tajā pavada vairākas stundas dienā, tāpēc bieži vien transportlīdzeklis atspoguļo viņu personību.

    Automobiļa pārveidošana no iekšpuses un ārpuses ļauj tam izcelties no pūļa un piešķir tam unikālu izskatu. Vai tās būtu laba izplatītāja vasaras riepas, vai jauna salona apdare – dekorēšana ir jautra un aizraujoša! Ja Jums pieder automašīna un meklējat padomus kā to padarīt unikālu, esat ieradies īstajā vietā! Lasiet tālāk, lai uzzinātu dažus labus padomus.

    Auto salona padomi un idejas

    Salona personalizēšana ir lielisks veids, kā padarīt savu auto unikālu. Automašīnas salona apdares uzlabošana palielina automobiļa luksusa koeficientu.

    1.      Sēdekļu pārvalki

    Viena no pirmajām lietām, kas jāizdara, ja vēlaties mainīt salonu, ir nomainīt sēdekļu pārvalkus. Ja vēlaties padarīt salonu neparastu, izvēlieties košas krāsas. Varat pasūtīt rūpīgi Jums izstrādātus pārvalkus, vai vēl viens padoms ir izvēlēties sēdekļu pārvalku krāsu, kas atbilst mašīnas krāsai. Tas uzlabos transportlīdzekļa kopējo izskatu.

    2.      Stūres pārvalks

    Viens no efektīvākajiem veidiem, kā uzlabot automašīnas salona estētisko izskatu, ir iegādāties stūres pārvalku. Jūs varat izvēlēties no dažādiem dizainiem, materiāliem un krāsām. Tas kalpos ne tikai kā vizuāls papildinājums, bet arī uzlabos stūres komfortu un saķeri. Piemēram, ādas pārvalks nodrošina gan izskatu, gan komfortu.

    3.      Grīdas paklājiņi

    Grīdas paklāji pasargā automašīnas grīdu no netīrumiem un putekļiem. Tomēr tie var kalpot arī kā dekoratīvs elements transportlīdzeklī. Grīdas paklājiņus var iegādāties dažādās tekstūrās, dizainā un krāsās atbilstoši savām personīgajām vēlmēm. Tas ir viens no vienkāršākajiem veidiem, kā padarīt automašīnas salonu pievilcīgāku. Mūsdienās, par saprotamu cenu, var pasūtīt pat ar jūsu izvēlētiem izšuvumiem.

    4.      Apgaismojums salonā

    Interjera apgaismojums ir kļuvis par vienu no mūsdienu automobiļu ierastajām funkcijām. Tas uzlabo interjera izskatu un sajūtu. Ja Jūsu transportlīdzeklim nav šādas funkcijas, varat iegādāties pielāgotas LED gaismas lentes, kas rada līdzīgu efektu. Uzstādiet tās zem vadības paneļa un durvīs. Tas uzlabos salona kvalitātes sajūtu, jo īpaši nakts laikā.

    5.      Uzglabāšanas maisiņi un organizatori

    Arī automašīnas salona uzturēšana kārtībā uzlabo kopējo automašīnas izskatu un sajūtu. Jūs varat iegādāties glabāšanas maisiņus un organizētājus, lai glīti uzglabātu lietas. Tas padara salonu organizētu un tīru.

     

    Auto salona piederumi, kas var piešķirt svaigāku izskatu

    6.      Atpakaļskata spoguļa piekaramais

    Tas ir viens no visbiežāk sastopamākajiem aksesuāriem auto salonā. To var piekārt uz atpakaļskata spoguļa, un tas neaizņem daudz vietas, jo karājas gaisā. Piekaramais aksesuārs var būt jebkas, sākot no mazām mīkstām rotaļlietām līdz dizaina piekariņiem. Iespējas ir neierobežotas. Tas ir lēts aksesuārs, bet tam var būt ievērojama ietekme uz noskaņas radīšanu automašīnas salonā.

    7.      Gaisa atsvaidzinātāji

    Auto gaisa atsvaidzinātāji veic savu uzdevumu – aiztur nepatīkamu smaku salonā. Tomēr, ja vienlaikus vēlaties uzlabot salona izskatu, varat iegādāties dekoratīvus gaisa atsvaidzinātājus. Tos var uzlīmēt uz paneļa vai uzstādīt uz gaisa kondicioniera ventilācijas lūkām.

    8.      Telefona turētājs

    Jūs nevarat turēt tālruni uz paneļa, jo tas kustēsies un nokritīs uz grīdas, kad transportlīdzeklis būs kustībā. Šīs problēmas risinājums ir iegādāties telefona turētāju, kas piestiprināms pie priekšējā vējstikla vai paneļa. Daži tālruņa turētāji tiek piestiprināti pie gaisa ventilācijas vāka. Drošas braukšanas speciālistu ieteikums ir to uzstādīt priekšējā stikla kreisajā pusē. Tā tas vismazāk traucē pārskatamībai.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē