• Auskari un gredzeni ar briljantiem ir modē vienmēr! Kas vēl šogad aktuāls briljanta rotās?

    Reklāmraksts
    13. marts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Kurš gan nav dzirdējis dziesmu par to, ka briljanti ir meiteņu labākie draugi? Laikam ejot, šis apgalvojums ir kļuvis vēl aktuālāks, jo zelta gredzeni ar briljantiem, kaklarotas un auskari ar šiem izcili skaistajiem dārgakmeņiem kļūst arvien populārāki. Mūsdienās gredzeni ar briljantiem vairs nav tikai karalisko ģimeņu rota, šādus juvelierizstrādājumus var pamanīt visai bieži.

    Kādas tendences ir aktuālas šogad briljanta rotu modē un ko izvēlēties, ja Tavā dārgumu lādītē nepieciešams jauns briljanta gredzens, auskari vai kaklarota? Lasi tālāk un noskaidro, kas modē šogad!

    Auskari ar briljantiem – modē ienāk krāsas

    Šis gads atnesis vairākas jaunas tendences juvelierizstrādājumu jomā, arī briljantu modē jūtamas jaunas dvesmas. Ja runājam tieši par auskariem – skaties uz gariem, elegantiem dažāda dizaina. Tie var būt līdz plecu līnijai vai pat sniegties tai pāri. Auskari ar briljantiem, protams, ir aktuāli vienmēr, taču šogad uzsvars jāliek uz krāsainību un izmēru – jo krāsaināki un lielāki, jo labāk. Auskari, kuros ir briljanti kopā ar dažādiem citiem krāsainiem akmeņiem, noteikti pievērsīs uzmanību un noliks uzmanības centrā – tie izskatās šiki un izsmalcināti. Zelta auskari ar briljantiem nenoliedzami ir skaistas rotas, bet šogad modē ir arī apzeltīti sudraba auskari, kas sniedz tikpat daudz prieka kā zelta rotas, bet ir daudz pieejamāki! Gan sudraba, gan zelta auskari ar briljantiem lielā skaitā apskatāmi GIVEN kolekcijās.

    Zelta gredzens ar briljantu – ne tikai saderināšanās reizei

    Gredzens ar briljantiem ir klasisks saderināšanās notikuma simbols, taču šogad šie skaistumi kļūst arvien populārāki arī citās svētku reizēs. Kāpēc tā? Tas tā ir tāpēc, ka modē ir vērtīgas un ilgmūžīgas lietas, tajā skaitā arī vērtīgas un ilgmūžīgas rotas. Līdzīgi kā auskaru modē, arī gredzenu modē ienāk krāsu dažādība – masīvi gredzeni ar akmeņiem, kas laistās visās varavīksnes krāsās, būs īstā šīs sezonas greznumlieta gan svētku, gan ikdienas koptēlam. Baltais briljants kopā ar zaļo smaragdu, sarkano rubīnu vai zilo safīru radīs prieku un vērtības sajūtu ikkatram, kas to redzēs, īpaši jau gredzena nēsātājai. Ja vēlies redzēt, kā izskatās šādi krāsām bagāti briljanta gredzeni, aplūko gredzenu kolekcijas GIVEN interneta veikalā vai dodies uz kādu no veikaliem klātienē!

    Arī kaklarotu izvēlē pievērs uzmanību krāsām

    Jā, arī kaklarotu modē galvenā aktualitāte ir krāsas, krāsas un vēlreiz krāsas. Juvelierizstrādājumu modes kolekcijās krāsainība tiek veidota savienojot dažādus dārgakmeņus un pusdārgakmeņus vai pat emalju, turklāt, šiem akmeņiem nav jābūt saskaņotā izmērā vai formā. Pasaulē slaveni rotu zīmoli savās kolekcijās rada kaklarotas, kurās ietverti pat vairāk kā pieci dažādu krāsu dārgakmeņi. Vēlies novērtēt, kā tas izskatās? Droši ieskaties GIVEN kaklarotu kolekcijās! Austrumu motīvi, dabas motīvi, dzīvnieku pasaules simboli – tas viss iederēsies gan svinīgās, gan ikdienišķās kaklarotās šajā sezonā. Ja vajadzētu izcelt vienu noteiktu simbolu, kas šogad tiek uzskatīts par visaktuālāko, tad tas ir ziedu motīvs. Ziedu atveidojumu rotās var uzskatīt par šī gada modes kliedzienu. Ja plānots apmeklēt pasākumu, kurā jāizskatās šiki un mūsdienīgi, bez ziedu motīva gredzena, auskariem vai kaklarotas neiztikt.

    Briljanta gredzeni un auskari – kur apskatīt plašākās kolekcijas Latvijā

    Ja vēlies apskatīt, pieskarties, piemērīt un izbaudīt visā krāšņumā, tad gredzeni ar briljantiem, briljanta auskari, kaklarotas un citi skaistumi Tevi gaida veikalos GIVEN. Kādas rotas tur var meklēt? Pavisam noteikti atradīsi  savai gaumei piemērotus juvelierizstrādājumus, jo GIVEN klāstā ir gan klasiska, gan moderna dizaina kolekcijas, ko piedāvā Latvijas un pasaules juvelieru zīmoli. Cenu ziņā GIVEN piedāvā gan izsmalcinātas un ekskluzīvas, gan arī ļoti pieejamas rotas, tāpēc izmanto iespēju konsultēties ar draudzīgiem klientu apkalpošanas speciālistiem, kas palīdzēs izvēlēties īsto juvelierizstrādājumu jebkurai situācijai. Ja rotu meklē sev, nesteidzīgi izpēti piedāvājumu interneta veikalā, jo kolekcijas ir patiešām plašas. Bet, ja gredzens ar briljantu paredzēts dāvināšanai un nav drošības par to, kādu modeli izvēlēties, tad nosūti dāvanu karti! GIVEN skaisti noformēs un, ja vēlies, arī nosūtīs sūtījumu ar kurjeru Tavā vietā. Lai mirdz!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē