• Atklājam Latviju!

    Reklāmraksts
    11. jūnijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Latvija ir kā burvju mākslinieka cepure – it kā nav liela, bet ieskaties, un kā tik tur nav! Smilšakmens klintis, līkumainas upes, miglaini purvi ar noslēpumainiem augiem, jūra, bākas, fantastiski dārzi, saulrieti, dzegužpuķes un gleznainas pilsētiņas.

    Jaunpils pils

    Tā spēj apburt ikvienu apmeklētāju un ir viena no retajām bruņinieku pilīm, kas lieliski saglabājusi sākotnējo izskatu, ar daudzveidīgu ekskursiju un izklaižu klāstu. Ekskursijas – informatīvā ekskursija vai viduslaiku teatralizētā ekskursija. Viduslaiku izklaides – grēku atlaide, veiksmes monētas kalšana, viduslaiku tērpu noma, lielgabala šāviens, viduslaiku mielasts un viduslaiku spēles bērniem.

    Vienā no pils senākajām daļām – bruņinieku ēdamzālē – zem velvju griestiem ir iekārtots pils viduslaiku krogs, kur sveču gaismā un senās mūzikas skaņās ir iespējams mieloties ar gardām riktēm. Pils saime parūpēsies par bagātīgiem ēdieniem ikdienā, svinībās, semināros un citos pasākumos gan pilī, gan citās svinību vietās.

    Īpaša aura, senatnīgi mūri un grezni viduslaiku apartamenti ikvienam ļaus izbaudīt īstu viduslaiku gaisotni un iejusties barona lomā.

    Jaunpils, Jaunpils novads

    [email protected]

    Tālr. 26101458

    Komplekss Laimes ligzda – brīnišķīga vieta pie dabas!

    Atpūtas komplekss atrodas Amatas novadā, 80 km no Rīgas un 8 km no Cēsīm – gleznainā Vidzemes lauku ainavā.

    Piedāvājam brīvdienu māju Saules ligzda, vasaras paviljonu Pļavas ligzda un labiekārtotu glempingu Īrisa ligzda – dabas draugu sapnis divvientulībai vai ģimenes atpūtai!

    Relaksējoša aptūta spa kompleksā – latviskā pirts ar baseinu, pirts kūre ar dažādām maskām un ūdens procedūrām, masāžām ķermeņa dziedināšanai. Lustīgie meistari parūpēsies par gardu maltīti latviskā garā!

    Rakstiet [email protected] vai

    zvaniet pa tālr. +371 29158821. www.garditev.lv

    Saldus Tehnikas ceļš

    Saldus novadā tapis jauns tūrisma objekts 17 kilometru garumā –

    Tehnikas ceļš.  Jau vēsturiski autoceļa Saldus–Kuldīga malā bijuši apskatāmi divi savdabīgi lauksaimniecības tehnikas pieminekļi – 20. gadsimta sākuma tvaika lokomobile Druvā Saldus pagastā un padomju laika traktors ar grāvju rakšanas iekārtu pie pagrieziena uz Namiķiem Lutriņu pagastā.

    Attīstot Tehnikas ceļa ideju, 2020. gadā šī autoceļa tuvumā vēl trijās vietās uzstādītas dažādas tehnikas vienības. Visas tehnikas vienības izvietotas tā, lai tās būtu redzamas no Saldus–Kuldīgas autoceļa, pie tām var apstāties, braucot ar automašīnu, un tās ir brīvi pieejamas apskatei.

    Saldus, Lutriņu un Jaunlutriņu pagasts, Saldus novads, autoceļš P108 (Saldus–Kuldīga),

    tālr. +371 63807443, [email protected], turisms.saldus.lv

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē