• 8. marts – kā tu vari palutināt sevi?

    Reklāmraksts
    23. februāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Sievietes itin bieži karjeru, ģimeni, laulību aspektus liek augstāk par savu mentālo veselību un labsajūtu. Vai esi aizdomājusies, kas liek tev justies un izskatīties labāk?

    Vai ikdienā tev pietrūkst brīžu, kurus tu vēlētos veltīt tikai sev? Ja domās atbildi “jā”, tad ir pienācis laiks ņemt talkā idejas, ko piedāvā dāvanu serviss, un pasludināt 8. martu par sevis palutināšanas dienu. Galu galā, kura gan to nevēlas?

    Nav svarīgi, vai esi studente, mamma, skolotāja, mājsaimniece vai kāda uzņēmuma darbiniece. Katrai sievietei viņas dzīvē ir savi izaicinājumi un šķēršļi, taču, neskatoties uz tiem, sievietēm ir jābūt pietiekoši stiprām, lai parūpētos par visdažādākiem dzīves aspektiem. Tieši tāpēc ikviena sieviete visā plašajā pasaulē ir pelnījusi godpilnu attieksmi un palutināšanu – vismaz sieviešu dienā noteikti.

    Karalisks spa apmeklējums, gultā pavadīta diena, lieliska masāža, ballīte, saldumi, jauns tērps vai parfīms – ko izvēlēsies tu, lai palutinātu sevi šajā īpašajā dienā un novērotu pozitīvas pārmaiņas savā dzīvē kopā ar miljoniem citu sieviešu visā pasaulē.

    Masāža – saki jā!

    Zinātnieki ir vienisprātis, ka masāžas terapija ir viens no labākajiem veidiem, kā palutināt savu prātu, ķermeni un garu vienlaicīgi. Mēs pārāk bieži nonākam stresa un haosa krustcelēs, atstājot novārtā savu veselību un labklājību, kas mums būtu jāliek pirmajā vietā. Muguras masāža vai klasiskā masāža parūpēsies par tavu kopējo labsajūtu un palīdzēs restartēt ķermeni. Savukārt, sejas masāža ir kā radīta tava skaistuma un sejas ādas vitalitātes saglabāšanai. Masāža ir ne tikai labas pašsajūtas avots – tā var kļūt arī par līdzekli sava pašvērtējuma celšanai, piemēram, limfodrenāžas masāža var palīdzēt sasniegt sen kāroto rezultātu cīņā ar lieko svaru.

    Ballīte kopā ar draudzenēm

    Kopā ar savām draudzenēm sarīkojiet filmu vakaru, apmeklējiet dabas takas vai dodieties izdejoties uz naktsklubu, jo kas var būt labāks, kā pavadīt laiku tuvu cilvēku kompānijā! Reizēm ir labi darīt arī neparastas un jautras lietas, piemēram, kopā doties uz akvaparku vai vēl izaicinošāk – apmeklēt kvesta istabu vai dusmu izlādes telpu (jā, tāda arī pastāv!). Viss, ko darīsi kopā ar draudzenēm, paliks par skaistām, ilggadējām atmiņām, kas uzlabos tavu omu ik reizi, kad iestāsies 8. marts!

    Pasūti īpašu kūku

    Kā jau ikviens no mums zina, garda kūka ir neatņemama svētku viešņa! Piekrīti, ka neliels tortes gabaliņš noteikti spēs padarīt tavu dienu saldāku. Kūkas sagriešana ir svinīgs un tradicionāls veids, kā atzīmēt svarīgus notikumus. Sanāciet kopā ar tev tuvām sievietēm – draudzenēm, kolēģēm vai mammu, māsu – un sagrieziet jūsu īpašo kūku kopā, lai piešķirtu šai dienai burvīgu nozīmi. Pasūtiet īpašu vegānisku vai tieši pretēji – ļoti šokolādīgu kūku, un izbaudiet šo mirkli ar visām savām garšas kārpiņām!

    Kustība = dzīvesprieks

    Patiesi, kustība un aktīvs dzīvesveids ir mūsu vitalitātes un prieka pamatā. Pamatīgs fizisks treniņš, iespējams, nebūtu tā sliktākā ideja sevis palutināšanai, tomēr savas dienas priekam izvēlies kaut ko dzīvespriecīgāku un vieglāku. Tu vari izmēģināt dejošanu, jogu vai pilates, un tikpat labi – izbraucienu ar divriteni, pastaigu mežā vai skvoša spēli ar savu labāko draudzeni. Jebkurš iemesls nelielai fiziskai slodzei būs perfekts!

    Apdāvini sevi

    Atļauties izdabāt savām iegribām ir patiešām svarīgs solis, lai saglabātu mīlestību pašai pret sevi. Uzdāvini sev jaunus aksesuārus, sveces un mīļāko šokolādi. Kapēc gan šajā dienā tu nevarētu uzdāvināt sev arī krāšņu ziedu pušķi? Ja tavs budžets un sirdsapziņa tomēr neļauj lieki tērēties, tad uzdāvini sev vienu kārtīgu brīvdienu vai “darbu”, par kuru sen esi sapņojusi. Svarīgi ir apzināties, ka tu dāvini to sev, mīļotajai, un priecāties par šīm dāvanām patiesi, bez pārmetumiem.

    Ej ārā

    Dažreiz telpu pamešana sagādā lielāku piepūli, nekā mums gribētos, tomēr dabas spēks ir satriecoši spēcīgs – pētījumi atklāj, ka laika pavadīšana ārā labvēlīgi ietekmē mūsu pašsajūtu, samazinot asinsspiedienu un saspringumu muskuļos, kā arī palēnina stresa hormonu veidošanos. Tas nozīmē, ka sākt sevis lutināšanu var ar veselīgu svaiga gaisa devu, pastaigājoties tuvākajā parkā. Kad izvēdināsies galva un grūtās domas atstās tevi, vari ķerties pie nākamiem soļiem, lai iepriecinātu sevi vai izdarītu kādu jauku darbu, kas nesīs tev gandarījumu.

    Cerams, ka kāda no šīm idejām spēs iedvesmot tevi uz sevis palutināšanu. Sapucējies, pasmaidi, ej laukā baudīt dzīvi. Un neaizmirsti sevi mīlēt!

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē