• 5 labākie putekļu sūcēji dažādās kategorijās

    Reklāmraksts
    17. novembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Putekļu sūcējs mūsdienās ir neatņemama ātras, ērtas un kvalitatīvas mājokļa uzkopšanas sastāvdaļa, sevišķi, ja grīdas rotā paklāji vai sirdi priecē mājdzīvnieki. Katram cilvēkam ir savas vajadzības un mājsaimniecībai – specifika, tādēļ ne visiem būs piemērota “parastā” iekārta – kādam būs nepieciešams putekļu sūcējs robots, citam aktuāli būs rokas putekļu sūcēji. Lai atvieglotu izvēles procesu, esam apkopojuši labāko putekļu sūcēju sarakstu 5 kategorijās. Iepazīsties ar to turpinājumā!

    Labākais bezvadu putekļu sūcējs: Samsung Jet 90 Complete

    1a.lv

    Ārkārtīgi jaudīgs putekļu sūcējs, Samsung Jet 90 Complete ir labākā izvēle, ja Tev traucē, ka, uzkopjot mājokli, pa kājām pinas elektrības vads, un, glabāšanas platības taupības nolūkos meklē vertikālu putekļu sūcēju. 60 minūtes ilgais akumulatora darbības laiks ir izcils, lai varētu uzkopt grīdas bez nepieciešamības darbu pārtraukt pusceļā izlādējušās iekārtas dēļ.

    Savukārt, teleskopiskā caurule ļauj pielāgot putekļu sūcēja garumu Tava auguma vajadzībām ērtākam darbam. Ierīce lieliski tiek galā arī ar paklāju tīrīšanu un šķidrumu savākšanu – viss, kas nepieciešams  pilnvērtīgai mājokļa uzkopšanai.

    Labākais putekļu sūcējs koka grīdu kopšanai: Miele CX1 Blizzard Parquet

    1a.lv

    Miele Blizzard CX1 Powerline Parquet ir ierīce bez putekļu maisa, kuru var droši lietot koka grīdu kopšanai, pateicoties parketa uzgalim. Tas ir izveidots pēc īpaša dizaina – ar mīkstiem sariņiem –, kā rezultātā grīdas segums ir pasargāts no ierīces radītiem skrāpējumiem.

    Savukārt, ja grīdu rotā ne tikai koksnes segums, bet arī paklāji, kopšanai piemērots būs vairāku virsmu (multi surface) uzgalis. Tāpat, ņemot vērā to, ka putekļu sūcēja sistēmā netiek izmantots putekļu maiss, Tu ilgtermiņā ietaupīsi uz maisu izmaksām.

    Pateicoties tam, ka putekļu tvertnes filtrs atdala lielākos netīrumus no smalkajām putekļu daļiņām, iztukšojot tvertni, mājoklis nepiepildīsies ar putekļu mākoni. Turklāt, ņemot vērā, ka gaisa filtrēšanai tiek izmantots HEPA 13 filtrs, šī iekārta ir lieliski piemērota arī tiem, kas sadzīvo ar putekļu alerģiju.

    Labākais putekļu sūcējs ar mazgāšanas funkciju: Kärcher FC 5

    1a.lv

    Kärcher FC 5 ir izcila divi-vienā iekārta, kas ļauj viegli un ērti uzmazgāt grīdas un savākt vieglus gružus vienlaicīgi. Ārkārtīgi uzsūktspējīgo mikrošķiedras rullīšu dizains ļauj precīzi un kārtīgi iztīrīt katru stūrīti, nepalaižot garām ne kripatas. Ierīce ir izveidota ar dubulto ūdens tvertņu sistēmu, kas garantē, ka grīdas mazgāšanai izmantotais ūdens vienmēr būs tīrs, savukārt netīrais ūdens un gruži nekad atkārtoti uz seguma nenonāks.

    Grīda netiek mazgāta slapja, bet gan viegli mitra, kas ļauj jau pēc 2 minūtēm brīvi pa to pārvietoties, neraizējoties par atstātiem pēdu nospiedumiem. Visbeidzot, mikrošķiedras rullīšus var droši mazgāt ne tikai ar rokām, bet arī veļas mašīnā, kas ļauj nodrošināt maksimālu tīrību.

    Labākais putekļu sūcējs robots: iRobot Roomba i4+ (i4558)

    1a.lv

    Nepatīk uzkopt mājokli? Ir, kas to izdarīs Tavā vietā! iRobot Roomba i4+ robots automātiski pielāgo augstumu un sūkšanas jaudu, vadoties pēc virsmas materiāla, kas nozīmē, ka tas bez problēmām sakops gan grīdas segumu, gan paklāju. Pateicoties komplektā esošajai Dual Virtual Barrier iekārtai, ir iespējams izveidot zonas, kuru robežas putekļu sūcējs nepārkāps. Sistēmā izmantotais HEPA filtrs padara šo putekļu sūcēju piemērotu arī alerģisku cilvēku mājokļu uzkopšanai.

    Labākais rokas putekļu sūcējs (arī mājdzīvnieku īpašniekiem): Bissell 1987N

    1a.lv

    Pateicoties motorizētajam birstes uzgalim un lielajai gružu tvertnei, Bissel 1987N Pet Hair Eraser akumulatora putekļu sūcējs nevainojami noņems dzīvnieku spalvas no jebkura materiāla, kas ir lielisks ieguvums mājdzīvnieku īpašniekiem. Taču viesistabas dīvāns vai paklājs nav vienīgās vietas, kur šī nelielā iekārta spēj sevi lieliski parādīt.

    Pateicoties tam, ka ierīce darbojas ar uz akumulatora jaudas, tas ir arī lielisks auto putekļu sūcējs, ar kura palīdzību iegūt izcili tīrus sēdekļus, paklājus un polsterējumus pat tad, ja Tavs suns spalvu met vairāk nekā osis met lapas rudens sākumā.

    Lai kādas būtu Tavas vajadzības un Tava mājokļa specifika, piemērotāko uzkopšanas palīgu atradīsi interneta veikalā 1a.lv. Šeit pieejami kvalitatīvi, jaudīgi un daudzveidīgi putekļu sūcēji par izdevīgām cenām. Iegādājies sadzīves tehniku 1a.lv un saņem ar piegādi līdz namdurvīm visā Latvijas teritorijā!

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē