• 3 bezvīļu adījumi, kurus ieviest savā kapsulas garderobē

    Reklāmraksts
    31. janvāris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Vai katru rītu centies izdomāt kādu apģērbu vilkt, lai visas dienas garumā justos ērti? Vai Tev ir pilns skapis ar drēbēm, bet Tev ir sajūta, ka nav nekā ko vilkt?

    Apģērba izvēle dažiem no mums var būt izaicinājums, tomēr ir vienkāršs risinājums: veido kapsulas garderobi! Kapsulas garderobes izveidošana palīdzēs Tev prezentēt sevi pasaulei ar labi izstrādātu kvalitatīvu tērpu izlasi. Turklāt šobrīd nav nekā greznāka par prasmīgi izstrādātu bezvīļu apģērba iekļaušanu savā gardarobē. Šāds apģērbs perfekti pieguļ ķermenim, izstrādājumi ir izstrādāti trīs dimensijās, tāpēc bezvīļu adījumi vienmēr sniegs nevainojamu komfortu. Šāda apģērba ražošana ir revolūcija trikotāžas nozarē un nav daudz tādu uzņēmumu, kas var piedāvāt bezvīļu adījumus, Latvijā tāds ir tikai viens – Viola Stils. Turpini lasīt un uzzini, kuri trīs bezvīļu adījumi ir “must-have” lai Tu varētu viegli izveidot savu sapņu kapsulas garderobi un iegūt unikālu izskatu.

    Kas ir kapsulas garderobe?

    Kapsulas garderobe ir kvalitatīvu un pārdomātu apģērba gabalu klāsts, kas viens otru papildina. Bieži tie ir klasiski apģērba gabali vai adījumi sievietēm, kas neiziet no modes un galvenokārt sastāv no neitrālām krāsām. Pat krāšņie modes nami, kas ir pazīstami ar savu maksimālistisko pieeju dizainam, mūsdienās sliecas uz minimālisma vienkāršības burvību, samazinot modes industrijas ietekmi uz vidi un veidojot ilgtspējīgu un atbildīgu ražošanas procesu. Kapsulas garderobes izveide ļaus Tev izveidot dažādus tērpu savienojumus ar nelielu apģērbu izvēli. Vēl viena svarīga lieta – kapsulas garderobe ir ilgtspējīgs veids, kā veidot savu skapja saturu. Tavā skapī atradīsies mūžīgas lietas, kuras varēsi valkāt gadiem ilgi un kuras neizies no modes. Ja vēlies izveidot sev kapsulas garderobi vai papildināt to ar jauniem apģērbiem, izvēlies ieguldīt kvalitatīvos izstrādājumos, piemēram, moderni adījumi kalpos ilgi un izskatīsies stilīgi.

    3 bezvīļu adījumi, kurus iekļaut kapsulas garderobē

    Violastils.lv

    • Adīts džemperis

    Varbūt Tev labāk patīk džemperis ar augstu apkakli vai īss džemperis, kas atsedz vēderu, bet šie ir tikai daži no džemperu veidiem. Nebaidies no jaunu džemperu veidu iekļaušanas savā skapī. Izvēloties džemperi bez vīlēm, iegūsi džemperi ar plašu pielietojumu – to varēsi nēsāt dažādos veidos, pat uzvilkt otrādāk. Piemēram, ar lielo izgriezumu uz aizmuguri, nevis uz priekšu, kā tas ir standartā. Adīti džemperi sievietēm var tikt valkāti atsevišķi vai pavilkti zem žaketes, saskaņoti ar džinsiem ar augstu jostasvietu vai valkāti kopā ar legingiem, izvēle ir Tavās rokās. Lai nodrošinātu maksimālu apģērba valkājamību, iegādājies pūderkrāsas, pelēka un kamieļa krāsas džemperus – šādas krāsas džemperus viegli varēsi saskaņot ar citiem apģērbiem. Izvēloties kvalitatīvu bezvīļu džemperi, varēsi izbaudīt ne tiki tā kvalitāti, bet varēsi to nodot vēl nākamajai paaudzei. 

    • Adīta veste

    Visos tās veidos, vestes atkal iekaro modes topu augšgalus un ir kļuvušas par svarīgu apģērba gabalu katrā sievietes skapī. Jaunākā modes tendence noteikti ir tieši veste bez vīlēm, kas lieliski piegulēs Tavam augumam, jo nav neērtas, apjomīgas šuves, kas, būsim godīgi, var sabojāt apģērba izskatu. Bezvīļu vestes sievietēm mūsdienās ir pieejamas dažādos stilos – brīvas vai pieguļošas, īsas vai garas, vienkrāsainas vai rakstainas – un pats labākais, tās viegli varēsi saskaņot ar citiem apģērbiem, kas atrodas Tavā kapsulas garderobē. Pavelc zem vestes vienkāršu t-kreklu, lai iegūtu neformālu, taču koptu izskatu, savukārt aukstākās dienās zem vestes vari pavilkt džemperi ar augstu apkakli. Šādi iegūsi gan praktisku, gan klasisku izskatu.

    • Adītas bikses

    Klasiskas, modernas sieviešu bikses vienmēr ir īstā atbilde uz jautājumu ‘’Ko lai šodien velk?’’. Ja vēlies piesaistīt apbrīnas pilnus skatienus, izvēlies adītas bikses bez šuvēm, kuras būs daudz kvalitatīvākas nekā parasts apģērbs. Neatkarīgi no tā, vai tās ir baltas vilnas vai citas krāsas trikotāžas auduma bikses, tās tikpat viegli vari savienot ar parastu t-kreklu, tank topu vai adītu džemperi. Ja klasiskām bezvīļu biksēm vēl nav parādījusies vieta Tavā kapsulas garderobē, bet tā vietā vēlies kaut ko ērtāku arī jogger bikses ir Tavas kapsulas garderobes statusa cienīgas. Lai arī sākumā šīs bikses bija domātas valkāt treniņu laikā, mūsdienās tās ir iekarojušas savu vietu ikdienas apģērbu klāstā. Pats labākais – šīs bikses ne tikai izskatīsies labi, bet arī būs ļoti ērtas. 

    Ja nevēlies katru rītu satraukties par to, kādu apģērbu vilkt un meklē, kur ir pieejami kvalitatīvi sieviešu apģērbi internetā, dodies uz Viola Stils internetveikalu www.violastils.lv, kur atradīsi kvalitatīvu apģērbu savai kapsulas garderobei. Viola Stils bezvīļu adījumi neizies no modes un noteikti kalpos daudz ilgāk nekā parasts apģērbs.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē