• FOTO: Jānis Timma iegādājas vairākās valstīs aizliegtu suni

    Slavenības
    Zane Piļka-Karaļeviča
    Zane Piļka-Karaļeviča
    6. marts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: INSTAGRAM UN FACEBOOK
    Latviešu basketbolists Jānis Timma un populārā ukraiņu dziedātāja Anna Sedokova iegādājušies amerikāņu pitbulterjera kucēnu un nosaukuši viņu par Mambu – par godu traģiski bojāgājušajam basketbolistam Kobe Braiantam.

    «Iepazīstieties! Tas ir mūsu dēls Mamba. Laipni lūgts ģimenē, mēs tevi neprātīgi mīlam,» ar jauno ģimenes mīluli (amerikāņu pitbulterjera kucēnu) nesen fanus iepazīstināja dziedātāja Anna Sedokova. «Mūsu Kalifornijas čalis. Mēs viņu tik ilgi gaidījām un tik grūtu ceļu esam gājuši, taču nu viņš ir ar mums,» jūsmoja Anna. Kucēns uz Krieviju atceļojis no tālās Kalifornijas.

    «Mēs tā pārdzīvojām. Lidmašīnas bagāžas nodalījumā viņš pavadīja 12 stundas. Taču viņš ir stiprs, tāpat kā mamma un tētis,» klāstīja Sedokova.

    Viņa izteica pateicību amerikāņu pitbulterjeru audzētavai, kura palīdzēja nogādāt kucēnu Maskavā. Popzvaigzne uzsvēra, ka nu viņas ģimenes dzīvē ir jauna lappuse. «Mīlu tevi, Jāni, stipri, stipri!» atzinās Anna. «Vissvarīgākais man ir redzēt laimi tavās acīs,» piebilda viņa.

    Vēl decembrī bijusī grupas VIA Gra soliste un latviešu basketbolists apgalvoja, ka plāno adoptēt suni no patversmes. Kad izskanēja pārmetumi, ka pāris tomēr iegādājies dārgu šķirnes kucēnu no ASV, Anna taisnojās – neesot pareizi dalīt šķirnes un bezšķirnes suņi. «Es tiešām ticu, ka tas ir kā ar mīlestību. Tai pašai jāatrod tevi. Mēs ieskatījāmies acīs visiem, bet neviens mums nederēja,» apgalvoja dziedātāja. «Izvēlējāmies tādu suni, par kādu abi sapņojām. Mums taču ir daudz bērnu, un mēs gribējām sabiedrisku suni, tajā pašā laikā ne pārlieku mīlīgu. Ceru, ka mūsu nākamais suns būs no patversmes,» sacīja viņa.

    Maskavas apgabala basketbola kluba Himki spēlētājs Timma sociālajos tīklos nebeidz vien lielīties ar četrkājaino mīluli, kuru viņi ar mīļoto dēvē par savu dēliņu. Kucēnam jau izveidots Instagram savs konts, un suņa vārdā Anna raksta stāstiņus no viņa dzīves. «Gandrīz neko neesmu sagrauzis. Mēģināju. Bet vecāki no manis neatkāpjas ne soli. Man visapkārt izklāti balti paladziņi, un tagad viņu istabas vietā ir mana tualete. Arī viņi cenšas, es redzu. Es guļu, ēdu un čurāju. Vēl arī rotaļājos,» Mambas ikdienu apraksta dziedātāja.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē