• Elīna Gluzunova atradusi ugunīgu darbu

    Slavenības
    Anastasija Kuzminova
    25. aprīlis, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kaspars Krafts (F64)
    Dziedātāja un šova X Faktors uzvarētāja laikā, kad radošajā industrijā iestājusies pauze, iesaistījusies kamīnu projektā un sola izglītot tautiešus ar to izgatavošanas aizkulisēm.

    «Šodien sākas manas darba gaitas uzņēmumā ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi. Tajā tiek loloti kvalitatīvi iebūvējamie kamīni un krāsnis. Šajā gadā Baltic Design Studio uzņēmums nolēmis paplašināties, un drīzumā tiks izveidots arī jauns uzņēmuma Instagram konts, kuram veidošu saturu – stāstīšu par darba procesu, ļaujot ieskatīties tā aizkulisēs,» atklāj dziedātāja Elīna Gluzunova.

    Triju bērnu māmiņa beidzamā gada laikā piedzīvojusi lielas pārmaiņas. Viņa kardināli mainījusi frizūru un pērn rudenī veica krūšu plastisko operāciju, tās gaitu parādot saviem sekotājiem sociālajos tīklos. Šis drosmīgais solis viņai sniedza arī jaunu pieredzi kā influencerei. Elīnas gaitām ik dienas Instagram seko vairāk nekā 10 000 cilvēku. Tagad viņa gūtās zināšanas izmantos, kļūstot par zīmola Baltic Design Studio vēstnesi.

    Elīna palīdzēs neapmaldīties krāsns un kamīnu piedāvājumu klāstā, intervēs aroda speciālistus, dalīsies praktiskajās zināšanās.

    Darba piedāvājumu pandēmijas laikā viņa saņēma no uzņēmēja Toma Dinvieša, kura kāzās savulaik dziedātāja uzstājās. «Vārds pa vārdam sākām apspriest radošumu biznesā, līdz sapratām – ambīcijas un darba degsme mūs vieno,» PDz teic Dinvietis. Uzņēmējs gatavojas iekarot jaunas virsotnes ārpus Baltijas valstīm, un Elīnas palīdzība viņam noderēšot.

    «Kamīns ir mājas sirds, tās centrālais elements. Remontu veicot, to vislabāk ir ierīkot pirmo. Šobrīd ar vīru dzīvojam dzīvoklī, bet, kad nobriedīsim savai mājai, mums noteikti gribētos kamīnu. Tas ir ideāls vietai, kur meditēt, iedzert vīnu un vienkārši relaksēties,» uzskata Gluzunova. Viņa vēlētos no marmora darinātu kamīnu.

    Vai līdz ar jaunajiem pienākumiem Elīnai atliks laiks arī skatuvei? «Šis nav pilna laika darbs, bet redzēsim, kā viss izvērtīsies, jo pandēmijas ilgumu jau nevar paredzēt. Mūziku malā neesmu nolikusi, un jau drīzumā gaidāmi jauni skaņdarbi. Nākamgad plānoju piedalīties arī Eirovīzijas nacionālajā atlasē,» atklāj Elīna.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē