• Varis Vētra atzīstas, ko jaunībā sastrādājis kopā ar Zatleru un Koķi

    Slavenības
    Evija Kalnbērza
    19. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Varis Vētra
    Foto: F64
    Varis Vētra
    Pēc koncerta, aizkulisēs satiekot bijušo izglītības un zinātnes ministri Tatjanu Koķi, aktieris Varis Vētra iesaucās: «Mēs esam mīļie klasesbiedri!»

    VEF Kultūras pilī notikušā koncerta «Tik dēļ jums, daiļās dāmas» viens no ievērojamiem dziedātājiem bija aktieris Varis Vētra. «Privātā Dzīve» vēsta, ka koncerta laikā viņš pateicās kādai savai klasesbiedrenei, kas viņam bija atsūtījusi fotogrāfiju no zāles, un tikai ballītē pēc pasākuma noskaidrojās, kas ir šī klasesbiedrene.

    Izrādās, Varis mācījās vienā klasē ar bijušo izglītības un zinātnes ministri Tatjanu Koķi, ar kuru aizkulisēs atcerējās vecos, labos skolas laika piedzīvojumus. «Ar Tatjanu un eksprezidentu Valdi Zatleru gājām vienā klasē. Tas bija jauks laiks, klases vakari mums bija pat divas reizes mēnesī. Bijām kā ģimene,» atklāj Varis.

    Arī dažādus svētkus klasesbiedri devušies cits pie cita atzīmēt. Varim joprojām atmiņā ir kāds amizants gadījums, kad klases ballīte notikusi pie viņa mājās. «Ar Tatjanu bijām tie labākie sarunbiedri. Toreiz runājām un lēnām dejojām, skanot «Radio Luxemburg» dziesmām.

    Kaut kā aizpļāpājāmies… Līdz pienāca Valdis Zatlers un teica, ka mūzika vairs neskan, sākušās ziņas, varam vairs nedejot,» atmiņā iegūlušos epizodi smejot stāsta Varis.

    Savukārt Tatjana, atminoties skolas laiku, teic, ka meitenes vienmēr lepojušās ar klases puišiem, no kuriem sabiedrībā zināmākie ir Varis un Valdis Zatlers. «Vispār mēs bijām sabiedriski ļoti aktīva klase, bet Varis ar Valdi arī tolaik bija īpaši – spēlēja skolas ansamblī «Mazie brāļi»,» tā Tatjana. Klasesbiedri arī tagad neesot zaudējuši saikni. «Vienmēr dzimšanas un vārda dienās sazvanāmies, apsveicam. Par laimi, dzīve mūs šad tad saved kopā.»

    Citas interesantas ziņas klasiet jaunākajā žurnāla «Privātā Dzīve» numurā!

    • Aija Andrejeva atklāj patiesību par savām kāzām
    • Egonam Dombrovskim laulības gredzens jau kļuvis par mazu…
    • Lelde Dreimane savam mīlulim dod dižgara vārdu
    • Mārtiņš Vilsons ķer spokus
    • Roberto joprojām vēl klibo
    • Deputātiem liek skatīties uz dzīvnieku līķiem. Ko viņi par to saka?
    Privātā Dzīve nr12/2024

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē