Ķiršu mērce

Piedevas
5. decembris, 2017
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Ķiršu mērce
Ķiršu mērce
Šī mazliet pikantā ķiršu mērce ir lieliska piedeva pie cepeša vai cita gaļas ēdiena.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas

Ķiršus, ievārījumu, cukuru, etiķi un baltvīnu katliņā apmaisot lēni karsē, līdz cukurs ir izkusis un viss labi sajaucies. Liek klāt kanēļa standziņu un anīsa zvaigznīti, lēni vāra, līdz mērce nedaudz kļūst biezāka. Mērci ar cepeti var ēst gan siltu, gan atdzesētu.
 

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+