Gardā kartupeļu pankūka ar bagātīgu pildījumu

Veģetārs uzturs
28. februāris, 2018
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Pildīta kartupeļu pankūka recepte
Pildīta kartupeļu pankūka recepte
Te pierādās, ka teorija par to, ka veģetārieši ēd tikai lapas ir aplama. Arī ēdiens bez gaļas var būt sātīgs, barojošs un gards!
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
1 vērtējums
5/5

Gatavojam pildījumu:

  1. Traukā iesitam divas olas. Pievienojam divas ēdamkarotes majonēzes, šķipsnu sāls un nedaudz piena. Sakuļam.
  2. Iegūto masu lejam uz pannas. Kad omlete nedaudz apcepusies (masa virspusē sāk sarecēt), uzkaisām biezpienu – apmēram 50 gramus.
    Vispiemērotākais šim nolūkam ir graudainais biezpiens – izskatīsies interesantāk.
    Ja pieejams vien paciņās fasētais biezpiens, pievienosim to pašā sākumā un sakulsim ar olām.
  3. Sautējam zem vāka apmēram trīs minūtes.
  4. Noklājam pankūku ar skābo krējumu.
  5. Uzkaisām sasmalcinātas dilles.
  6. Uzliekam omleti ar biezpienu.
  7. Uzspiežam majonēzi.
  8. Pankūkas vienu pusi noklājam ar tomātu šķēlītēm, uzkaisām citronpiparus un sasmalcinātus lokus.
  9. Pankūkas otru pusi pārlokām pāri.

 

PADOMI!

  • Ja kartupeļus rīvēsim uz vissmalkākās rīves (putriņā), pankūkas kļūs pelēcīgas un tādas kā salipušas.
  • Pankūkām piemērotas miltaino kartupeļu šķirnes. Ja kartupeļi ir ūdeņaini, pēc rīvēšanas liekais ūdens jānospiež, līdz kartupeļi sausi, jāpielej nedaudz karsta (!) piena, lai masa nepaliek pelēka, un jāpieber nedaudz miltu.
  • Pannai jābūt labi uzkarsētai, citādi pankūkas neizcepsies pietiekami labi un neiegūs vajadzīgo brūnumu.

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Lasi citur

 

GADA KOSMĒTIKA 2020

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+