Cepti dārzeņi ar tomātu salsu

8. februāris, 2018
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Cepti dārzeņi ar tomātu salsu recepte
Cepti dārzeņi ar tomātu salsu recepte
Ideja romantiskām un pikantām vakariņām!
Sarežģītība
Vidēja
Personas
4
Izmaksas
Lēti

Kā gatavo tomātu salsu:

 

 

Kā gatavo dārzeņus:

 

  1. Uz cepešpannas saliek nomizotas, rupjos gabalos sagrieztas bietes, ripās sagrieztu kabaci un garenās, plānākās šķēlītēs sagrieztus burkānus.
  2. Krāsni uzkarsē līdz 180 grādiem, uz pannas uzlej olīveļļu un cep dārzeņus apmēram 15–20 minūtes.
  3. Sviesta pupiņas cep atsevišķi. Vispirms tās blanšē, pēc tam liek uz pannas apcepties sviestā, kam nedaudz pievienots baltvīns.
  4. Kad gatavie dārzeņi izņemti no krāsns, tiem pievieno sviestā un vīnā apceptās sviesta pupiņas.
  5. Dārzeņus šķīvī kārto pēc izvēles. Pārlej tomātu salsu.
  6. Dekorē ar pētersīļa vai bazilika lapiņām. 

Lasi citur

 

 

Noderīgi un interesanti

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs

Santa+