Pasta ar tomātu mērci un mīdijām

Itālijas virtuve
22. februāris
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Spageti makaroni ar tomātu mērci un mīdijām recepte
Spageti makaroni ar tomātu mērci un mīdijām recepte
Tie, kas mīdijas gatavojuši, zina, ka tās ir gatavas gaužām ātri un neprasa daudz pūļu.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
3
Izmaksas
Vidējas

Vari mīdijas pasniegt ar ķiploku rīvmaizi: smalcinātājā liek četras kliju maizes šķēlītes, divas ķiploka daiviņas un šļuku olīveļļas. Sasmalcināto masu liek uz pannas un virs vidējas uguns apgrauzdē. Gatavu pārber mīdijām.

Lasi citur

 

 

 

Privātā Dzīve

Vairāk

Receptes

Vairāk

Veselība

Vairāk

Ieva

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+